QUOTE(GABO @ 2006 05 05, 13:22)
Kas galėtų patart į kurią mokyklą leisti geriau vaiką (į pirmą klasę ) Aleksote: Į Dobkevičiaus vidurinę ar į Aleksoto darželį mokyklą ar į Julianavos vidurinę mokyklą? Mes čia dar neseniai gyvenam ir labai norėtume sužinoti Jūsų atsiliepimus... Labai laukiu atsakymo.
Mano sūnus baigia ketvirtą klasę Julijanavos vid. m-loje (pradinių klasių pastatas yra atskirai)- mes patenkinti, išskyrus dėl anglų k., nes paskutiniais metais pasikeitė mokytoja, tad anglų mokė "ant durniaus"

Manau, kad daug kas priklauso nuo mokytojos. Mes savo pradinių kl. mokytoja patenkinti. + mokykloje yra valgykla.
Beje, sukom galvą dėl 5 kl., nes apie tolesnes klases buvau girdėjusi visokių atsiliepimų. Rašėm prašymus direktoriui, kad būsimiems penktokams dėstytų patyrę mokytojai- tikiuosi, bus gerai, nes nelabai norisi vaiką kiekvieną dieną tampyti į mokyklą per visą miestą- nežinau, kaip kitos, bet aš dirbu, ir tikrai negaliu. Todėl patarčiau rinktis mokyklą, kuri yra arti namų, tik dėl mokytojos pasiklausinėkite, nuo jos daug kas priklauso.