Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(gretutia @ 2014 05 21, 15:13)
Sveikos mamytės  4u.gif

Norėjau pasiteirauti ar kas girdėjote apie Vyturio pradinę mokyklą? Kokie atsiliepimai ir pan  g.gif

Gyvename visai netoliese jos, ir jau susirūpinau kur reikės leisti savo sūnelį kitais metais  g.gif  Kiek teko prie jos pabuvoti vaizdas yra tragiškas, lanagi kur keisti kur nepakeisti, aplinka baisi, teritorija neaptverta, tai net baisu pagalvoti kas yra viduje, o vadinama katalikiška mokykla.... doh.gif 

Todėl ir labai norėčiau atsiliepimų iš Jūsų gal kas esate susidūrę ir galėtumėte plačiau papasakoti apie ją, nes pirmas vaizdas man susidaręs nekoks  schmoll.gif  unsure.gif

Mes rugsėjį keliausime į pirmą klasę mirksiukas.gif Viduje tikrai viskas atrodo geriau nei išorėje, be to, aš manau kad viskas nuo mokytojos priklauso o ne nuo sienų spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidasqrt @ 2013 03 21, 12:57)
Kokios Kauno mokyklos, turinčios pradines klases, yra vienos geriausių (prestižinės, pritraukiančios motyvuotus pedagogus, siekiančios dirbti pagal naujus metodus). Gal galime sudaryti sąrašą, kad būtų galimybė pasirinkti pagal gyvenamąją vietą.

1. Panemunės pradinė.
(ją baigė nemažai žymių žmonių vaikų, yra prestižinė Panemunės rajone)
2. Varpelio pradinė.
(prioritetu laikanti gabių mokinių ugdymą, laikoma prestižine)
3. Prano masioto silainiu
4. Ruteles

Tai kaip ten su tom mokyklelem? Dar vis toks eiliskumas? man arciausia yra panemunes,tai issakykit savo gandus ir ne gandus apie sias
panemunes
lansbergienes -karalienes mortos
silainiu masiotos
isdestymo tvarka,pagal artuma.renkames is siu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 10 05, 11:47)
Tai kaip ten su tom mokyklelem? Dar vis toks eiliskumas? man arciausia yra panemunes,tai issakykit savo gandus ir ne gandus apie sias
panemunes
lansbergienes -karalienes mortos
silainiu masiotos
isdestymo tvarka,pagal artuma.renkames is siu 4u.gif

Ar yra karalienes mortos mokykla Kaune ?
Atsakyti
Sveiki,

Gal žinote, kada anksčiausiai galima paduoti dokumentus į pradinę/vidurinę mokyklą (bus pirmokėlis) nuo 2016 m. rugsėjo mėn. ?
Ar tai priklauso nuo konkrečios mokyklos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitukas77: 04 lapkričio 2015 - 09:00
Oficialiai mokyklos priima dokumentus turbūt nuo kokio balandžio. Bet realiai populiariose mokyklose jau nebūna vietų. Manau, galite nešti kad ir dabar ar gruodžio mėn.
Atsakyti
Sveikos mamos, kurios renkatės pradinę mokyklą 2016 metam. Iš savo patirties galiu parekomenduoti Girininkų pradinę mokyklą (pilnas pavadinimas Girininkų pagrindinė mokykla Rokų skyrius, Nemuno g 16a, Rokai) nuo Jonučių, Karkazų, Aleksoto, Garliavos, Panemunės 7 minutės kelio mašina ir tai NE ROKŲ GIMNAZIJA:) Maža pradinė mokykla-darželis su nerealiom mokytojom ir auklėtojom (kolektyvas susiformavęs 2013 metais). Mūsų šeimai tai buvo atradimas prieš metus, nes patekę į labai išgirtą miesto darželį susidūrėm su tokiom problemom, kad nenoriu net prisiminti. Pradžioj galvojom, kad adaptacijos problemos, bet vėliau paaiškėjo, kad nieko panašaus. Po metų Lapkritį puolėm ieškoti naujo darželio. Ko tik mes nedarėm, ir per pažįstamus ieškojom, ir į mokamą buvom užsirašę, bet atsirado sprendimas, kurio net nesitikėjom. Pažįstami rekomendavo pabandyti būtent minėtame. Mūsų vaikai jau pačią pirmą dieną be jokių problemų liko miegoti pietų, o po mėnesio, jei anksčiau nei 18.00 atvažiuodavau pasiimti, verkdavo, kad reik namo važiuoti. Kas turėjo tokių problemų, mane supras smile.gif , man tai buvo muzika ausim:).
Mokyklinukai ten be streso mokosi 15 vaikų klasėse, pažįsta auklėtojas. Po prailgintos grupės lieka palaukti tėvų priešmokyklinukų grupėje. 99 procentų tėvų mano, kad tai neįtikėtina, kad dar yra tokių valsybinių įstaigų. I-oj, II-oj ir III-cioj klasėse kelios vietos dar yra.
Mokykla maža, jauki, po truputi tvarkoma, bet svarbiausia ten dirba nerealios mokytojos. Vyksta du superiniai būreliai, karate ir keramikos.
Šiais metais jie renka pirmokų klasę. Pirmokų mokytoja jauna, protinga, modernių pažiūrų, vaikus mylinti, o svarbiausia gerbianti mokytoja Greta (dirbusi privačioje mokykloje bei Valdorfo). Šiuo metu dirba su paruošiamukais, mano vaikų auklėtoja. Aš šį darželį-mokyklą sulyginčiau su "Rūtele" Kauno mieste. Mamos, kurios ieško vaikui draugiškos aplinkos, rekomenduoju. Jei kils klausimų, rašykite į a.ž., mielai atsakysiu.
Atsakyti
Ši mokyklėlė - darželis buvo nuostabus atradimas ir mums. Sūnėnas dabar žygiuoja į trečią klasę. Šioje įstaigoje irgi startavo nuo priešmokyklinės grupės. Jauki, saugi, šeimyniška aplinka, geras akademinis paruošimas.
Atsakyti
Gal gali atsiliept mamytes, kuriu vaikai lanko Vyturio gimnazijos pradine mokykla? Aktualu mokytojos: Giedre,Rita, Ramune? Apie jas noretusi daugiau suzinoti.
Is anksto aciu. ☺
Atsakyti
Žiūriu kažkoks naujas Erudito licėjus Kaune atsirado. Pinigai nemaži, bet gal ir verta - http://erudito.lt/priemimas
Atsakyti
Niekur nerandu informacijos- kiek pradineje klaseje gali max buti vaiku? Ar itakoja mokiniu skaiciu klases plotas?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2016 04 25, 23:00)
Niekur nerandu informacijos- kiek pradineje klaseje gali max buti vaiku? Ar itakoja mokiniu skaiciu klases plotas?

Klasės plotas.
Atsakyti
Sveikos mamytes,kaip manot apie facebook grupe mokiniu mamyciu pokalbiai,ar gera mintis,?
Atsakyti