Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Dagilis @ 2010 09 11, 01:25)
Jėzuitiško ugdymo elementais remiasi "Šviesa". Kas daugiausiai kur patenka nnž.

Dagiliuk, gal savo vaiką į šią mokyklą vedate? Gal galite daugiau apie ją ką nors papasakoti? Kaip tvarka? Kaip pedagogai?
Atsakyti
Mano tai vaikas pabaigė Kauno ''Paparčio" pradinę mokyklą ir aš labai tuo džiaugiuosi. Ten tikrai visi nerealūs auklėtojai, nereali atmosfera, visur vaikai keliauja, pilna visokių būrelių, o be to yra popamokinė grupė kas man buvo be galo aktualu smile.gif Tai va, jeigu esate iš Kauno ir nežinote į kokią mokyklą leisti savo vaiką tai šimtaprocentiskai rekomenduoju "Paparčio" prad. mokyklą. bigsmile.gif Ir dar jei nežinote pas kokį auklėtoja geriausiai eiti, nes ten jų man atrodo kokie 7 yra, tai rekomenduočiau R. Orlauskienę, nes mano vaikas pas ją mokėsi, arba Joną (nežinau kokia jo pavardė), nes paskutiniais metais Mano vaikas pas jį lankė sustiprintą matematiką tai be galo geras ir stiprus mokytojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esamoji @ 2012 01 05, 14:56)
Mano tai vaikas pabaigė Kauno ''Paparčio" pradinę mokyklą ir aš labai tuo džiaugiuosi. Ten tikrai visi nerealūs auklėtojai, nereali atmosfera, visur vaikai keliauja, pilna visokių būrelių, o be to yra popamokinė grupė kas man buvo be galo aktualu smile.gif Tai va, jeigu esate iš Kauno ir nežinote į kokią mokyklą leisti savo vaiką tai šimtaprocentiskai rekomenduoju "Paparčio" prad. mokyklą. bigsmile.gif Ir dar jei nežinote pas kokį auklėtoja geriausiai eiti, nes ten jų man atrodo kokie 7 yra, tai rekomenduočiau R. Orlauskienę, nes mano vaikas pas ją mokėsi, arba Joną (nežinau kokia jo pavardė), nes paskutiniais metais Mano vaikas pas jį lankė sustiprintą matematiką tai be galo geras ir stiprus mokytojas lotuliukas.gif

mano du vaikai baigė "Papartį", dabar planuoju ir dukrytę kitais metais leisti, tačiau, kiek man žinoma, mokytojų rinktis direktorė neleidžia, labai jau drąsiai rekomenduojate... Direktorės komentaras į tokius pasirinkimus, kad visi mokytojai pas juos geri. Be to, priima tik pagal gyvenamą vietą (nebent vietų liktų...bet garantjų jokių neduoda) Nejau aš ką praleidau ir tvarka pasikeitė? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mano sunus nuo rugsejo irgi bus pradinukas ir beabejo noriu, kad patektumeme pas gera mokytoja ir gera mokykla. Taigi , skaiciau cia keleta puslapiu atgal geru atsiliepimu (deja, gana senu)apie Vetrunges mokykla, tai norejau pasidometi ar turite kas kokiu 'sviezesniu' naujienu? Domina mokytojos, kaip maistas ?(kiek zinau ten yra prailginta grupe, kas mums aktualu) Mano sunus linkes i muzika, artistiskas, bet jautrokas, tai pagalvojau, kad suzuki metodu gal jam ir tiktu mokytis. Dar vienas klausimas, jeigu mes gyvenam ne siaures pr. ar yra galimybe patekti i Vetrunge?
Domintu ir naujesne info apie Sviesos pradine.

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif

P.S. Kazkas klause apie Ugnes Karvelis , tai mano drauges dukra ten eina, tai nera suzaveta nei mokykla ne tuo labiau mokytoja...
Atsakyti
QUOTE(mil @ 2010 01 27, 11:03)
Pradinuku teveliams mazeja pasirinkimas Silainiuose g.gif

Sakyciau pasirinkimo nera visai. Kiek perzvelgiau prad.mok. tinklapiu man asmeniskai neuzkabino nei viena.

1. beveik visur buitis skurdi, langai seni mediniai, vejas svilpia pro plysius, saltojo sezon metu uzklijuojami, klases del to nevedinamos.
2. Tualetai......
3. TIKYBA.... beveik niekur nera galimybes pasirinkti etikos. Nuo kada krikscionybe tapo privalomu dalyku mokykloje?
4. Dideles klases net po 30 vaiku.
5. Prastas maistas valgykloje.

Kur surasti mano reikalavimus atitinkancia pradine mokykla?

Pradedu galvoti apie individualu mokyma namie.
Gal kas esate su tuo susidure?

p.s. Tik nereikia pradeti diskusijos apie kolektyvo nauda ir kt.
Atsakyti
Mes irgi rudeni eisim i paparty, smagu kad geri atsiliepimai
Atsakyti
[quote=rugyte*,2012 02 02, 16:46]
Sveiki,
Mano sunus nuo rugsejo irgi bus pradinukas ir beabejo noriu, kad patektumeme pas gera mokytoja ir gera mokykla. Taigi , skaiciau cia keleta puslapiu atgal geru atsiliepimu (deja, gana senu)apie Vetrunges mokykla, tai norejau pasidometi ar turite kas kokiu 'sviezesniu' naujienu? Domina mokytojos, kaip maistas ?(kiek zinau ten yra prailginta grupe, kas mums aktualu) Mano sunus linkes i muzika, artistiskas, bet jautrokas, tai pagalvojau, kad suzuki metodu gal jam ir tiktu mokytis. Dar vienas klausimas, jeigu mes gyvenam ne siaures pr. ar yra galimybe patekti i Vetrunge?

Sveiki,
Apie Vėtrungės mokyklą esu girdėjusi gerų atsiliepimų.
Jeigu dairotės mokyklos šiaurės pr., rekomenduočiau apsilankyti mokyklėlėj "Būk savimi" http://www.buksavimi.lt/ Mano dukra jau antrus metus ten mokosi, esame be galo patenkinti jaukia atmosfera, mokytojos nuostabios, vaikų mažai, visi gauna dėmesio ir meilės, vyksta popamokinė veikla. Kas svarbiausia, tai idealiausia vieta jautriems vaikams, visi ten jaučiasi puikiai. Paskaitykite tėvelių atsiliepimus, o geriausia - nuvykite ten apsižvalgyti ir pajusite tai, apie ką aš nesugebėsiu net parašyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naujagera @ 2012 03 19, 15:37)
Sakyciau pasirinkimo nera visai. Kiek perzvelgiau prad.mok. tinklapiu man asmeniskai neuzkabino nei viena.

1. beveik visur buitis skurdi, langai seni mediniai, vejas svilpia pro plysius, saltojo sezon metu uzklijuojami, klases del to nevedinamos.
2. Tualetai......
3. TIKYBA.... beveik niekur nera galimybes pasirinkti etikos. Nuo kada krikscionybe tapo privalomu dalyku mokykloje?
4. Dideles klases net po 30 vaiku.
5. Prastas maistas valgykloje.
Kur surasti mano reikalavimus atitinkancia pradine mokykla?

Pradedu galvoti apie individualu mokyma namie.
Gal kas esate su tuo susidure?

p.s. Tik nereikia pradeti diskusijos apie kolektyvo nauda ir kt.

Sveiki, ar domina tik mokyklos Šilainiuose? Jei nėra didelio skirtumo, kur leisti vaiką galiu pasiūlyti toliau nuo gatvių taršos, per du namus nuo Nemuno, Žemuosiuose Šančiuose įsikūrusią ramią ervią Motiejaus Valančiaus pradinę mokyklą. Visi aukščiau paminėti minusai, manau, šiai mokyklai netinka. Klasės labai tvarkingos, visi langai pakeisti, tvarkingi tualetai, klasės nedidelės - apie 20 - 23 vaikus, vienoje yra dar mažiau. Nauja kompiuterių klasė, dirba logopedė, psichologė, socialinė pedagogė. Tikrai yra etikos grupė, jei tik susirenka. Smagus didelis ir žalias kiemas! Tiesa, išorė neremontuota. Jei aktualu, neužsiprašo nežmoniškų rinkliavų. Žinau, kad dar yra laisvų vietų į pirmas ir antras klases. Pasidomėkit www.valanciauspradine.lt
P.S. Mano trys vaikai jau ją baigė ir labai sėkmingai mokosi toliau.
Atsakyti
Girdejau pletkus, kad Valanciaus pradine mokykla 2015 metais visiskai uzdaro. Gal kas ka girdeje esate?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 05 31, 23:36)
Girdejau pletkus, kad Valanciaus pradine mokykla 2015 metais visiskai uzdaro. Gal kas ka girdeje esate?

Taip atsitiktų nebent, jei neliktų mokinių...
Atsakyti
As irgi noreciau truputi parasyti apie "Paparcio"pradine. Mano du vaikai ejo i ja. Su didziausia pagarba galiu pasakyti apie mokytoja Jona. Jis tikrai labai stiprus mokytojas. Svarbiausia moka prieiti prie kiekvieno vaiko. Jo duota labai stipri pradzia, dave visa kita laika labai gerus rezultatus.
Tik direktores pozicijos man visai nepatinka. Kad ir nevisada leidimas pasirinkti mokytoja. Nors kiek zinau, kas prieina prie jos pasirenka. Bet jei ruosiates leisti savo atzalas, tai tik patarciau pas mmokytoja Jona. Tai mokytojas is DIDZIOSIOS RAIDES. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Labai idomu, kaip yra kitose mokyklose su popamokinem klasem. pas mus popamokines pamokos siemet mokamos, po 2 lt valanda, cia jau is svietimo tokie nurodymai. Bet yra vienas niuansas, valandom niekas neskaiciuoja. Skaiciuoja arba puse dienos, iki triju val.,tai kainuoja 5 lt arba visa diena iki 6 val.,berods, ir kainuoja 10 lt. Ir kas blogiausia, kad jei vaikas pabuna toj pamokelej 10 min jau turi moket kaip uz pusdieni - 5 lt doh.gif mums taip susideliojo bureliai, kad po pamoku pora dienu reikes palaukti ju po 1 pamoka, tai jau gaunasi 10 lt per sav. Uz tai kad dvi valandas pabus toj popamokonej klasej. doh.gif jei nebutu kitu mokesciu, tai gal ir nieko baisaus nebutu, bet uz tuos burelius mokam po 60 lt kas menesi, tai dar dasides 40 lt.
Atsakyti