QUOTE(naujagera @ 2012 03 19, 15:37)
Sakyciau pasirinkimo nera visai. Kiek perzvelgiau prad.mok. tinklapiu man asmeniskai neuzkabino nei viena.
1. beveik visur buitis skurdi, langai seni mediniai, vejas svilpia pro plysius, saltojo sezon metu uzklijuojami, klases del to nevedinamos.
2. Tualetai......
3. TIKYBA.... beveik niekur nera galimybes pasirinkti etikos. Nuo kada krikscionybe tapo privalomu dalyku mokykloje?
4. Dideles klases net po 30 vaiku.
5. Prastas maistas valgykloje.
Kur surasti mano reikalavimus atitinkancia pradine mokykla?
Pradedu galvoti apie individualu mokyma namie.
Gal kas esate su tuo susidure?
p.s. Tik nereikia pradeti diskusijos apie kolektyvo nauda ir kt.
Sveiki, ar domina tik mokyklos Šilainiuose? Jei nėra didelio skirtumo, kur leisti vaiką galiu pasiūlyti toliau nuo gatvių taršos, per du namus nuo Nemuno, Žemuosiuose Šančiuose įsikūrusią ramią ervią Motiejaus Valančiaus pradinę mokyklą. Visi aukščiau paminėti minusai, manau, šiai mokyklai netinka. Klasės labai tvarkingos, visi langai pakeisti, tvarkingi tualetai, klasės nedidelės - apie 20 - 23 vaikus, vienoje yra dar mažiau. Nauja kompiuterių klasė, dirba logopedė, psichologė, socialinė pedagogė. Tikrai yra etikos grupė, jei tik susirenka. Smagus didelis ir žalias kiemas! Tiesa, išorė neremontuota. Jei aktualu, neužsiprašo nežmoniškų rinkliavų. Žinau, kad dar yra laisvų vietų į pirmas ir antras klases. Pasidomėkit www.valanciauspradine.lt
P.S. Mano trys vaikai jau ją baigė ir labai sėkmingai mokosi toliau.