Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(dip @ 2010 01 14, 12:19)
Sveiki, mane labai domina ir buciau dekinga uz atsiliepimus apie Sanciu 1-a pradine (5-o Kranto g.) mokykla.  4u.gif

Sveiki, leidžiu trečią dukrą į šią mokyklą ir labai džiaugiuosi. Vyresniosios kai nuėjo į 5 klasę mokslų neišsigando, nes tikrai gavo gerus pagrindus. mažajai irgi puikiai sekasi smile.gif . Dabar šita mokykla vadinasi Motiejaus Valančiaus pradinė. Girdėjau, kad mokytoja Rolanda šiemet mokys pirmokus. Pasidomėkit.
Atsakyti
thumbup.gif Pritariu, tikrai šauni M.Valančiaus pradinė mokykla Kaune. Mano kaimynės mergaitė ją kaip tik baigia. Irgi minėjo šitą mokytoją geru žodžiu. Pavardė, berods, Girskienė. Žiūrėjau mokyklos puslapyje: www.valanciauspradine.lt
Atsakyti
QUOTE(MeskeLepeske @ 2010 03 13, 18:54)
Cia priklauso nuo daugelio aplinkybiu. Jei abu teveliai dirba, tai pradinuka butinai leiskit i mokykla su prailginta grupe, kur vaikas gali pabuti iki kokios 17 val. O jau vezioti tai reikes kantriai - nieko cia nepadarysi - pati veziojau saviske, nes kitam krante Lampedziu karjero gyvenau  mirksiukas.gif  Ir veziojau tolokai, nes kazkaip i Vilijampoles mokyklas nedrisau leisti, nors pati ten uzaugau  doh.gif  Siaip tai mano griezta nuomone nera blogu pradiniu, yra tik blogos mokytojos, taigi sekmes renkantis  4u.gif

MeskeLepeske, o kokia mokykla pasirinkai..?
Atsakyti
Mielos pradinukų mamos, pasiskaičiau kai kurių mokyklų forumus ir juose pagrinde tik Jūs klausinėjate ir atsakinėjate. Mokyklos tai vidurinės. Kartais parašo baigę ar besimokantys mokiniai, bet retai. Dar rečiau parašo vyresnių klasių mokinių tėvai. Kažkaip keistai tie mokyklų forumai atrodo. Kur Jūs dingstate, kai vaikai paauga? Gal nusibosta rūpestingas mamas žaisti ? Ar problemos kartu su pradine mokykla užsibaigia?
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 01 25, 19:12)
Sveiki, kaip rase ZYZE, svarbiau uz mokykla yra pati mokytoja. Mano vidurinioji 2011 m. eis i pirmaja klase, todel labai domina pradiniu mokyklu dabartiniu treciuju klasiu mokytojai. Jei parekomenduotumet ka, buciau dekinga  smile.gif
Mergyte pakankamai protinga, drasi, aktyvi, imli. Aciu!

Labas, jei ne per toli Žemieji Šančiai, tai galiu geru žodžiu paminėti mokytoją Olgą Šikarskienę iš M.Valančiaus pradinės mokyklos. Mano dukra kaip tik bus ketvirtokė smile.gif O ir visa mokykla tikrai puiki, atsinaujinusi, erdvi, gera valgykla, didelis kiemas, netoli Nemunas. Vos ne kurortas smile.gif
Atsakyti
Kaunietes, padiskuojam aktyviau apie pradines Kauno mokyklas. Kaip atsirinkti gera pradine mokykla Kaune? Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu. Stai apie geriausias gimnazijas ir progimnazinas vaizda galima nesunkiai susidaryti, o stai apie pradines mokyklas... beveik neimanoma. Ar yra kur nors pradiniu mokyklu reitingai? Ar tiesiog pasiziureti is kokiu pradiniu mokyklu daugiausiai patenka i Jezujitu progimnazija? Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 08 24, 10:13)
Kaunietes, padiskuojam aktyviau apie pradines Kauno mokyklas. Kaip atsirinkti gera pradine mokykla Kaune? Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu. Stai apie geriausias gimnazijas ir progimnazinas vaizda galima nesunkiai susidaryti, o stai apie pradines mokyklas... beveik neimanoma. Ar yra kur nors pradiniu mokyklu reitingai? Ar tiesiog pasiziureti is kokiu pradiniu mokyklu daugiausiai patenka i Jezujitu progimnazija? Ka manot?

Nemanau, kad Jezuitai turetu buti rodiklis. ax.gif Pradineje svarbiausia vaikui iskiepyti, jog reikia savarankiskumo daug, vertinti pati vaika. Ir kad jis noretu eiti i mokykla, o tik po to mokslai. g.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie U.Karvelis gimnaziją (Žemkėj). Ypač apie šių metų ketvirtokų mokytojas.
Mes nepriklausom tam rajonui (nors pagal gyvenamąją vietą nežinia kam mūsų rajonas iš vis priskirtas doh.gif ), tad įdomu kada jau eit prašymą rašyt, akd į norinčiųjų eilę įtrauktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2010 08 24, 10:03)
Nemanau, kad Jezuitai turetu buti rodiklis.  ax.gif  Pradineje svarbiausia vaikui iskiepyti, jog reikia savarankiskumo daug, vertinti pati vaika. Ir kad jis noretu eiti i mokykla, o tik po to mokslai.  g.gif

Kategoriskai nesutinku... Mano nuomone - mokslai ir tik mokslai turi buti pirmoje vietoje. Jei su matematika bus prastai, ir geriausios progimnazijos padarys stojamuosius, kaip Jezuitai... tai vaikai is tu pradiniu, kur savarankiskumo ugdymui buvo skiriamas didziausias demesys, i stiprias progimnazijas neistos... paprasciausiai del ziniu trukumo.
Taip kad mane labai domina, kuri pradine Kauno mokykla suteikia geriausia pradini issilavinima, jei taip galima issireiksti...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 08 24, 15:45)
Kategoriskai nesutinku... Mano nuomone - mokslai ir tik mokslai turi buti pirmoje vietoje. Jei su matematika bus prastai, ir geriausios progimnazijos padarys stojamuosius, kaip Jezuitai... tai vaikai is tu pradiniu, kur savarankiskumo ugdymui buvo skiriamas didziausias demesys, i stiprias progimnazijas neistos... paprasciausiai del ziniu trukumo.
Taip kad mane labai domina, kuri pradine Kauno mokykla suteikia geriausia pradini issilavinima, jei taip galima issireiksti...

ir mane ir mane ploja.gif drauge veda i suzuki mokykla,sake si mokykla kaip tik ir ruosia i jezuitu gimnazija vaikus g.gif bet mano nuomone ten ta mokykla labai gerai psichologiskai vaikui,kad nera jokio spaudimo,bet kai nera jokio spaudimo,o vaikui noro,tai kaip jis istos i jezuitus ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vichy_ @ 2010 08 25, 23:19)
ir mane ir mane ploja.gif drauge veda i suzuki mokykla,sake si mokykla kaip tik ir ruosia i jezuitu gimnazija vaikus g.gif bet mano nuomone ten ta mokykla labai gerai psichologiskai vaikui,kad nera jokio spaudimo,bet kai nera jokio spaudimo,o vaikui noro,tai kaip jis istos i jezuitus ? blink.gif

O ar tikrai Suzuki ruosia i Jezuitus..? Kazkaip neteko girdeti... Kiek as zinau apie Suzuki, tai ten tiesiog tobulai ideali popamokine veikla. Puiku! Bet su baziniais dalykais kaip ir visur. Ten pagrindines demesys - muzikai, laivinimui per muzika ir t.t. Bet matematika juk zymiai svarbiau...
Atsakyti
Na man ir taip atrodo,kad ten darzelio pratesimas,bet ne mokykla...ar tikrai ruosia negaliu atsakyt,nes sakau tik ka drauge sake...pacioj mokykloj taip pat neteko but,bet uzteko internetini puslapi paskaityt,viskas per muzika,tevai mokinasi su vaikais ir t.t. tarp kita ko,drauge pati ir ismokino vaika per asaras skaityt,bet ne mokykla...
Atsakyti