Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

Laba diena. mano maziukas rudeni keliaus mokyklon. gal yra mamyciu is vilijampoles? kiek skaiciau,neradau.. labai noreciau daugiau nuomoniu isgirst apie mokyklas cia. kiek zinau,yra versvu vidurine ir prie ukio banko.
Atsakyti
Mane kamuoja tas pats klausimas, bet sprendziant is to , kad nelabai yra atsiliepimu apie Vilijampoles mokyklas, tai susidaro nuomone, kad aplinkinio kontingento mamyciu kompiuterinis rastingumas nera labai auksto lygio smile.gif O tai byloja apie.... viso kontingento lygi. Kiek sugebejau apsiklausineti, dauguma seimu leidzia savo vaikus kazkur kitur (Silainiai, Raudondvaris ar pan.) As pati taip pat bandysiu leisti saviski i Senamiescio pradine, jei tik liks vietu ir mus priims.
Privaciai kalbejau su vienu aukstu Kauno svietimo pareigunu, tai kai pasakiau, kad renkuosi is Versvu ir Senamiescio, tai diplomatiskai rekomendavo Senamiescio pradine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 03 16, 11:43)
Mane kamuoja tas pats klausimas, bet sprendziant is to , kad nelabai yra atsiliepimu apie Vilijampoles mokyklas, tai susidaro nuomone, kad aplinkinio kontingento mamyciu kompiuterinis rastingumas nera labai auksto lygio smile.gif O tai byloja apie.... viso kontingento lygi. Kiek sugebejau apsiklausineti, dauguma seimu leidzia savo vaikus kazkur kitur (Silainiai, Raudondvaris ar pan.) As pati taip pat bandysiu leisti saviski i Senamiescio pradine, jei tik liks vietu ir mus priims.
Privaciai kalbejau su vienu aukstu Kauno svietimo pareigunu, tai kai pasakiau, kad renkuosi is Versvu ir Senamiescio, tai diplomatiskai rekomendavo Senamiescio pradine  mirksiukas.gif

Kiek vieną rytą sesuo iš Vilijampolės keliauja į šilainius Ryto pradinę mokyklą thumbup.gif , ir kaimynų vaikai taip pat keliauja į šilainių mokyklas, todėl apie vilijampolės mokyklas negaliu nieko pasakyti
Atsakyti
Kadangi pati baigiau 24 vid.m-klą(Demokratų gatvėj), tai ir pažystamų turiu daug kurie leidžia į šią mokyklą vaikučius.Mano laikais, tai buvo viena stipriausių mokyklų, po Jablonskinės ir saulės gimnazijos,bet ir dabar kiek žinau eina stipri programa, o dėl mokytojų, tai reiktų pasidomėt...
Atsakyti
Sveikos, gal kas is Paparcio ketvirtoku mamu yra? ar ka nors zinote apie mokytojas Jolita, Regina, Maryte? Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2009 03 15, 14:01)
Laba diena. mano maziukas rudeni keliaus mokyklon. gal yra mamyciu is vilijampoles? kiek skaiciau,neradau.. labai noreciau daugiau nuomoniu isgirst apie mokyklas cia. kiek zinau,yra versvu vidurine ir prie ukio banko.

Mes irgi gyvenam Vilijampolėj, bet vaikus vežiojame į "Rūtelę", Žaliakalnyje. Labai patogu, tik per tiltą pervažiavus, prie Politechnikumo. Apie Vilijampolės mokyklas nekažin kokie gandai eina, o Rūtelėje - thumbup.gif - Labai aukštas lygis. Geros, supratingos mokytojos. Mano abi dukros jau lanko, o nuo kitų metų leisiu ir sūnų. Tik neapsisprendžiu pas kurią mokytoją iš trijų leisti...
Gal kas nors turite "Rūtelėj" ketvirtokus? Kuri mokytoja geresnė?
Atsakyti
Sveikos,mane tai neramina toks klausimelis nezinau i kur savo vaikiukus nuo rugsejo leist ar i darzelio paruosiamaja grupe ar i mokykleles?gyvenu rasytes gv.(silainiai) cia salia yra ir mokyklele ir darzelis nezinau nieko kas ten lankytu kokie atsiliepimai ten?gal kas ka patars?nes jau siemet iseiti is savo darzelio turim nes pas mus nera paruosiamos grupes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zese @ 2009 03 26, 20:30)
Sveikos,mane tai neramina toks klausimelis nezinau i kur savo vaikiukus nuo rugsejo leist ar i darzelio paruosiamaja grupe ar i mokykleles?gyvenu rasytes gv.(silainiai) cia salia yra ir mokyklele ir darzelis nezinau nieko kas ten lankytu kokie atsiliepimai ten?gal kas ka patars?nes jau siemet iseiti is savo darzelio turim nes pas mus nera paruosiamos grupes  unsure.gif

Cia jau reikia pasverti pliusus ir minusus. Darzelyje reik moketi,bet vaikas pavalges ir pamiegojes,iki vakaro priziuretas. Mokykleleje moket nereikia,bet vaikas bus iki 12val ir namo,taciau susibendraus su bendraklasiais busimais.
Atsakyti
QUOTE(ToyToy @ 2009 03 20, 22:47)
Mes irgi gyvenam Vilijampolėj, bet vaikus vežiojame į "Rūtelę", Žaliakalnyje. Labai patogu, tik per tiltą pervažiavus, prie Politechnikumo. Apie Vilijampolės mokyklas nekažin kokie gandai eina, o Rūtelėje -  thumbup.gif  - Labai aukštas lygis. Geros, supratingos mokytojos. Mano abi dukros jau lanko, o nuo kitų metų leisiu ir sūnų. Tik neapsisprendžiu pas kurią mokytoją iš trijų leisti...
Gal kas nors turite "Rūtelėj" ketvirtokus? Kuri mokytoja geresnė?

Tikrai nustebau,kad i tolimesnes mokyklas vedat pradinukus. MANIAU,KOL MAZI,GERIAU KUO ARCIAU NAMU VEST,KAD ,TARKIM,NUO TRECIOS KL GALETU PATS PAREITI NAMO.Ar Ruteleje yra prailginta grupe,nes kaip kitaip su darbeliais..
Atsakyti
Zese, jei ką Mašioto pradinėj yra ir paruošiamoji grupė kiek žinau, su prailginta. Tai jei galvojat pvz eit į tą mokyklą, tai ir į paruošiamą galima ten eit. O šiaip tai tikrai čia pačiai labiau sprest pagal aplinkybes reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2009 03 27, 15:26)
Tikrai nustebau,kad i tolimesnes mokyklas vedat pradinukus. MANIAU,KOL MAZI,GERIAU KUO ARCIAU NAMU VEST,KAD ,TARKIM,NUO TRECIOS KL GALETU PATS PAREITI NAMO.Ar Ruteleje yra prailginta grupe,nes kaip kitaip su darbeliais..

o kodel tik nuo trecios pats namo? as renkuosi mokyklas is mikrorajono savo... ir su mintim, kad jau pirmokes pacios gales i mokykla kulniuoti ir parkulniuoti.... g.gif
Atsakyti
Na čia gal nuo vaiko sąvarankiškumo ir mamos drąsos priklauso. Aš savo mergaitei leidžiu kieme būt tik kur matau pro langą, gatvėj irgi dar išsiblaškymas, be to labai mėgsta su suaugusiais bendraut, tai baisu, kad kas nenukalbintų ...O viskas ką kalbi namuose, už namų sienų greit išgaruoja... doh.gif
Atsakyti