Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

šilainiuose, gal ne taip parašiau, pradinė katalikiška m-kla
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2008 11 16, 23:11)
šilainiuose, gal ne taip parašiau, pradinė katalikiška m-kla

nu aišku kad Šilainuose , klausiu kurioj vietoj? gatve numeris , šalia esanti parduotuvė? kaip rast ta mokyklą? nepažįstu Šilainių visai
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 17, 20:13)
nu aišku kad Šilainuose , klausiu kurioj vietoj? gatve numeris , šalia esanti parduotuvė? kaip rast ta mokyklą? nepažįstu Šilainių visai

Baltu pr. 103 a. Link 2 ligonines, salia yra "Taupyk"parduotuve. Mokykla kiemuose. Bet jums toloka butu. Yra prailginta grupe. Bet dabar sioje mokykloje klasiu skaiciu mazina, nes iki 2010 metu turi panaikinti 2 pamaina. Tai jei nepriklausote siai mokyklai pagal gyvenamaja vieta, tai gali nepriimti.
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2008 11 17, 23:36)
Baltu pr. 103 a. Link 2 ligonines, salia yra "Taupyk"parduotuve. Mokykla kiemuose. Bet jums toloka butu. Yra prailginta grupe. Bet dabar sioje mokykloje klasiu skaiciu mazina, nes iki 2010 metu turi panaikinti 2 pamaina. Tai jei nepriklausote siai mokyklai pagal gyvenamaja vieta, tai gali nepriimti.

Baltu pr. randasi "Oaze", '"Berneliu uzeiga"'.
Atsakyti
o gal yra nuomonių realiu tevėlių kuriu vaikučiai jau mokosi Mašioto mokykloj? ar iš tikrųjų ten taip baisu kaip pasakojama? nu man graudu kad mūsų namas tiesiog remiasi į šią mokykla o tenka ieškoti kitos... sad.gif o kokia padėtis šilainių vidurinei? gal yra mamyčių kuriu vaikiukai mokinasi ten?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 18, 14:01)
o gal yra nuomonių realiu tevėlių kuriu vaikučiai jau mokosi Mašioto mokykloj? ar iš tikrųjų ten taip baisu kaip pasakojama? nu man graudu kad mūsų namas tiesiog remiasi į šią mokykla o tenka ieškoti kitos... sad.gif o kokia padėtis šilainių vidurinei? gal yra mamyčių kuriu vaikiukai mokinasi ten?

As tai patarciau Jums paciai ten nueiti pas direktore ir viska issiaiskinti. Kiek zinau, tai nera privati mokykla ir jie neturi teises versti tevus moketi. Del to, kad reikia moketi uz anglu pamokas, tai labai abejoju, jug tai privalomos pamokos. Tikrai nesukciau sau galvos del kitos mokyklos, jei salia yra mokykla.
Atsakyti
ji taip šalia kad net neįsivaizduoji biggrin.gif

na kalbėjau telefonu su dirike ji nei paneige nei patvirtino dėl tos rinkliavos doh.gif sako ten tipo remontams po 1500lt surenka doh.gif na mes vidutines pajamas turinti šeimą tai nlb išgalėtume tiek duot doh.gif sako na mes nieko nerenkam tik va remontu ar pan...tai klases pačios susitaria po kiek jo susitare tik ji užėjusi ė susirinkimą neprimiršta pabrėžt o va na klasė po 1000lt susidėjo , na tipo supraskit ir jus neatsilikit doh.gif sad.gif todėl ir noriu nuomonių kaip yra ištikrujų? kas lanko lanke šią mokyklą?
Atsakyti
Na anglų kalbos nuo pirmos klasės nera, todėl Mašioto gali mokytis, bet už papildomus pinigėlius, lygiai tas pats ir su kt.ale neprivalomais dalykais, bet per mėnesį tai suma susidaro, bent taip viena mama iš mūsų buvusio darželio pasakoja
Atsakyti
na mano akim žiūrint ir nereikia tos anglų nuo pirmos klases.
lb norėtus kad pakomentuotu tos mamos kurios realiai ten savo vaikus veda kad pasakytu kokia reali situacija , ar čia tik didelis išpūstas burbulas?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 11 19, 10:38)
na mano akim žiūrint ir nereikia tos anglų nuo pirmos klases.
lb norėtus kad pakomentuotu tos mamos kurios realiai ten savo vaikus veda kad pasakytu kokia reali situacija , ar čia tik didelis išpūstas burbulas?

na šaunu, prašei info, o dabar jau neįdomu, tai jau kelios mamos rašė, pradėk pati domėtis ne telefonu, nueik prie mokyklos, pasikalbink mamas, susirink info apie mokytojas, įvertink savo vaiko gabumus ir poreikius ir nereiks nieko klausynėt bigsmile.gif
Atsakyti
kaip pasielgt aš jau nuspręsiu pati , o dabar man reikia mamų ar ne mamų nuomonių kurios veda ar vede vaikus į tą mokyklą smile.gif
Atsakyti
Sūnus lanko J.Grušo mokyklos pradinę klasę. Esam patenkinti tiek mes su MB, tiek sūnus. Kadangi maniškis linkęs į visokius darbelius, tai jam čia kaifas. Nors ir daug papildomų būrelių yra.
Rinkliava standartinė - į klasės fondą, kiek nusprendžia tėveliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKate: 01 gruodžio 2008 - 16:51
QUOTE(Lera @ 2008 11 20, 11:47)
kaip pasielgt aš jau nuspręsiu pati , o dabar man reikia mamų ar ne mamų nuomonių kurios veda ar vede vaikus į tą mokyklą smile.gif

stai cia paskaityk

http://www.supermama...showtopic=55220
Atsakyti