Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

Bet kaip per toki trumpa laika sukruto ringaudu "mamytes "! Kiek daug laimingu ir mokytoja norkaitiene mylinciu " mamyciu "pasireiske!Tiesiog tokios jos laimingos , taip joms viskas gerai , kad bent karta i savaite apie ringaudu mokyklele pasiskaito del pilnos laimes !Isterija as izvelgiu , tik ne ponios Villes !Skaitykite ir savo isvadas darykit !Sako -jei su smirdzium prasidesi - pats smirdesi !Todel ir as savo vaiku duomenis pakeiciau , kad nerasinetu apie juos visokiu nesamoniu ! Mano vaikai sioje mokyklelej mokesi ir vadina ja fifynu. Apie mokytojas ---visi zino kad ringaudu mokytojos agresyvios , kaip ir mokiniai .Nesamone su tokiomis kalbetis ir isvis nesamone su mokytojom kalbetis kaip su zmonemis ! Dukra norejo kad pakalbeciau su mokytoja , tai as jai paaiskinau kas bus jei pakalbesiu .Ne visi mes galime parinkti vaikui mokykla -leidziam arciau namu , nes kitaip vezioti reikia .Jei mokinys gerai mokosi , tai nebutinai mokytoja gera .Tikrai ta norkaitiene nieko gero ---nerasau cia faktu , nes nekalbejau kaip ponia Villes susirinkime teveliu ir man bus sunkiau irodyti .Sioje mokykloj papildomos pamokos gabiems mokiniams , o kaip su sunkiau besimokanciais ?!ISGYVENIMO cia mokyklele !Poniutes mokytojos , santuriau reklamuokites ! Is kur istrauket kad pradinuku tevai kvaili ?!
Atsakyti

Sutinku su ponios Eilinos nuomone kad mokyklu reklamavimasis konkursais visokiais atrodo bjauriai !Atrodo mokyklos varzosi kiek kurioje yra "gabiu " mokiniu --buna kad mokinius iki "gabiu "istempia mokytojai ir nebutinai is tikro gabius istempia --naudingus! Tuos ,kuriu teveliai dar ir sumoka pvz.! Bjauru dar ir tos papildomos pamokos gabiems mokiniams --jei normalus mokinys nori papildomai pasimokyti matematikos,jam pasakoma ---"tu cia nieko nesuprasi , cia mes konkursui ruosiames "!Klaseje keli mokiniai ir mokytoja tikrai galetu padirbeti ir su kitais mokiniais ,nes tu gabiu vienetai !Kauno raj .Ringaudu mokykleleje tokios pamokeles vyksta pastoviai , o visos kitos papildomos tik blefas---retai vyksta ir mokymosi rezultatai mokiniu negereja ! Sutikciau ,kad mokyklose butu mokamos papildomos pamokeles visiems kas nori ,kad tik naudos is to butu ! Kazkaip pedagogai nesigedi ir patys mineti naudingus mokinius , kurie prisitaiko ir reiskiasi ! Tai irgi bjauru ! Prie ko tie musu vaikai turi taikytis ?! Visi mazyliai geranoriski , is pradziu jiems visiems mokytojos patinka ir tikrai visi nori patirti dalyvavimo dziaugsma !Kodel negalima visiems mokiniams visur dalyvauti ---galgi tie gabus tarp visu nepasimestu?!Pradinuku mokytojai visi vaikai turetu buti lygus ,tada gal maziau priekabiavimo butu !Man,mano dukrai ir jos draugems labai nepatiko, kad pvz Ringaudu prad .mokykleleje mokytojos visada palaike kelias issisokeles pradinukes , ypac norkaitiene --net nuotraukose vis tas pacias apsikabinusi ! Sunus pasakojo kad jo klaseje irgi tas pat buvo ! Mano vaikai pradine mokykla keikia ! Geri tie pradinukai , bet mokykla kartais buna pikta !
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2008 06 13, 23:22)
Na, mes vistik sia pradine nutarem lankyt ax.gif Sutinku - kontingentas be galo ivairus, gasdina ir mane siek tiek... Na, bet jei netiks ar nepatiks -ieskosim alternatyvu. zinau tik, kad vidurine jau tikrai teks  Silainiuose lankyt.
Papildyta:
O Atviru duru dienoj nebuvai? g.gif

Spragtuk, na, ir kaip jums Versvu mokykla? Jusu vaikutis siemet jau pradejo ja lankyti?
Idomu, kada buna tos Atviru duru dienos, nes mes jau kitais eisim, tai siemet reikia apsispresti.
Kavenska, Silainiu mokyklos mums netinka schmoll.gif Nes kaip ir nera tiesioginio susisiekimo. Man tada geriau Senamiescio pradine, arciausiai darbo.
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas galetu ka papasakoti apie Kalnieciu pradines mokyklas, konkreciau apie pradine mokykla esancia Kalnieciu gatveje. Nes niekur nieko nerandu apie ja doh.gif , o girdejau puse lupu, kad gera. Bet nei kur tiksliai randasi, nei kokios priemimo salygos nespejau suzinoti. Gal kuri ka girdejot,o gal jusu atzalos ten lanko blush2.gif ?
Atsakyti
Labas visoms,
turiu toki pat klausima, kaip ir Brudi. taip pat ieskau mokyklos savo vaikui Kalnieciu mikrorajone. Arciausiai musu Kalnieciu, Paparcio ir Vetrunges mokyklos. Pasidlainkite patirtimi, jei ka nors zinote apie sias mokyklas.
Aciu:))))))
Atsakyti
Mamkos bukit žmogai padėkit man , kauno nepažįstu todėl galiu kalbėt šiak tiek neaiškiai todėl prašau tolerancijos biggrin.gif tai va gyvensim Šilainuose Rasytės gatvei ( tikuos tokia yra nes galiu ir supainiot biggrin.gif ) tai va rekomenduokit ten mokykla pirmokui , lb norėtus grinai pradines kur nėra dičkiu kaip ra tokia eiguliuose . Kad butu arti namu ( na Rasytės gatves plote ) ir gera mokyklėle pradine , tikiuosi nereikės atsakymo puse metu laukt blink.gif tikrai skubu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai, kad ziuriu, niekas sia tema nebesiruosia vargintis g.gif . Klausimu pas visas daugeja, o atsakymo ar kokio komentaro jau nebesulaukiam blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brudi @ 2008 11 07, 14:44)
Tai, kad ziuriu, niekas sia tema nebesiruosia vargintis g.gif . Klausimu pas visas daugeja, o atsakymo ar kokio komentaro jau nebesulaukiam blink.gif

nu dabar pavarčiau žiūriu taip ir yra blink.gif reikia temą užves bendraminčiose greit bus atsakymų lotuliukas.gif
Atsakyti
ei kū - kū kas nors čia lankosi???????
Atsakyti
Na aš pati buvau nustebus, kai prieš pirmą klasę(dabar pima)neradau nieko super mamose, atrodo, kad su darželiu viskas baigiasi. Rasytės ir Vėtrungės gatvės yra l.dėkingos, nes aplink l.daug mokyklų. Nelygu ko norit. Jei viskas gerai su finansais, gera P.Mašioto mokykla-pradinė, bet ji pusiau kaip privati, už visus burelius ir dar daugybę dalykų reikia mokėt. Mes pradėjom šiemet lankyt Ąžuolo pradinę, na tokia irgi viena iš geriausių, kol kas viskas šaunu, o toliau, tikri rekomenduoju mamytėms jau dabar pasidomėti mokyklomis ir jų reikalavimais ir su pirma dokumentų priėmimo diena nešt dokumentus, nes paskui priima pagal pirmumą, kas anksčiau pridavė dok.(ČIA APIE GERĄSIAS M-KLAS)
Atsakyti
visu pirma godule ačiū labai kad nepasivarginai parašyt smile.gif

bet dar pakankinsiu dabar su klausymais biggrin.gif

tai va kaip matai dabar jau ir domiuosi smile.gif o sakyk ta P.Mašioto mokykla-pradinė, kaip suprast pusiau privati? ar daug mokėt? gal mažai skiriasi nuo daržiūko tai ne bėda m? ax.gif gal galėtum plačiau pasidalint apie tai ką žinai smile.gif

o Ąžuolo pradinę kuom ji gera? sakykit kas jau žinot ar galima iškart į keles paduot prašymus? ax.gif

ačiū kas nepatingės atsakyt smile.gif
Atsakyti
Mašioto yra pardinė mokykla, bet 'stafkės' ten g.gif . Net straipsnis prieš metus "Kauno dienoj" buvo. Mes tai vedam į "Ryto" pradinę mokyklą, Šarkuvos gatvėj. Irgi vietoj. Dukra labai patenkinta ir mokykla, ir mokytoja. Yra ir mokamų ir nemokamų būrelių.
Apie Ažuolo pradinę iš draugės girdėjau irgi tik gerus atsiliepimus, bet ji yra kažkur Šilainių kitam gale.
Šiaip tai Šilainiuose yra pats didžiausias pradinių mokyklų pasirinkimas.
Atsakyti