QUOTE(ieon @ 2007 03 29, 13:43)
Sveiki,
Ar Jums pavyko ką nors daugiau suzinoti apie mokyklėlę "Šviesa". Gal jau Jusu dukryte lanko sia mokyklele?
Aš norėčiau vesti ten savo berniuką tik neramina ta katalikiška pakraipa..... (ar daug ten jos juntama toje mokykloje).
Ar Jums pavyko ką nors daugiau suzinoti apie mokyklėlę "Šviesa". Gal jau Jusu dukryte lanko sia mokyklele?
Aš norėčiau vesti ten savo berniuką tik neramina ta katalikiška pakraipa..... (ar daug ten jos juntama toje mokykloje).
Sveiki,
Nors ir gerokai pavėluotai bet galiu šiek tiek papasakoti apie mokyklą "Šviesa" - ruošiuosi vesti ten mergaitę į pirmą klasę, tai pasidomėjau.
Labai patiko aplinka - gražiai sutvarkyta, apsodinta, yra medinių namelių, laipynių vaikams, viskas žalia, žydi, žodžiu, tarsi pas močiutę kaime Buvau nuėjusi į klases, tai irgi paliko gerą įspūdį. Prieš tai lankiausi vienoj vidurinėj, tai "Šviesoj" pasijutau kaip namuose - nėra to baisaus triukšmo, vyresni mokiniai nelaksto kaip be galvų, patalpos neprimena daržinių Patalpos sutvarkytos, nauji suolai, apšvietimas naujai padarytas.
Pamokos prasideda 8.30, bet galima atvesti ir anksčiau. Yra daug būrelių, pailginta grupė. Kitų žinutėse skaičiau nusiskundimus dėl maisto, o šitoj mokyklėlėj, sako, gamina skaniai. Maniau, kad tai tik direktorės žodžiai, bet kieme sutikau vieno ketvirtoko mamą, jos paklausinėjau, tai pasirodo, tiesa.
O dėl tos katalikiškos pakraipos, tai nebijokit. Mes prijaučiam katalikams, bet jei to ir nebūtų, tai, manau, tikėjimas nemokina nieko blogo Yra mokykloj koplytėlė, kur vaikas gali nueit pasimelst, o tikyba yra kaip ir visose mokyklose.
Labai gerą įspūdį padarė direktorė - maloniai bendravo, mano mažajai irgi patiko. Prieš tai minėtoje vidurinėje mums tokio dėmesio niekas neparodė...
Papildyta:
Tiesa, pamiršau pridėti, kad šį ketvirtadienį (04.24) bus atvirų durų diena. Galite ir į svetainę užsukti http://www.dm-sviesa.lt/