Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

Na, super temą radau! Tik dar reikia valios pasinaudoti visomis čia pateikiamomis gėrybėmis - ko visoms ir linkiu!

Labai norėčiau slaptažodžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 02 17, 22:44)
Viskas priklauso nuo galimybių - žinoma kad dirbant su asmeniniu mokytoju darbai eisis sparciau.. bet tiek vienu atveju tiek kitu (mokantis savarankiskai) reikalingos asmenines pastangos smile.gif
Tad jei augini mazyli ir turi laisvo laiko pasimokyt - tikrai gali pradeti savarankiskai, jei patiks ir nenusvirs rankos pasitobulint galesi eit pas mokytojus.. smile.gif
Turbut kiekvienam yra priimtini jo mokymosi metodai, tad geriausia butu pabandyti parsisiusti vienokia, kitokia mokomaja medziaga ir pasirinkti pagal ka  mokinsies.. tikrai vertetu tureti gramatikos knygele lietuviu kalba, nes ten tikrai bus aiskiau isaiskinta gramatika nei angliskose ar rusiskuose vadoveliuos..
Jei nori mokytis is vadoveliu bandyk opportunities arba headway serijos knygas nuo pradiniu lygiu..

Labai ačiū už patarimus. Bandysiu mokytis, o kaip seksis-būtinai su jumis pasidalinsiu. Beje, noriu paklausti, o tos knygos, kur įdėtos šios temos pradžioje - jau pažengusiems? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčita @ 2007 02 19, 21:54)
Na, super temą radau!  Tik dar reikia valios pasinaudoti visomis čia pateikiamomis gėrybėmis - ko visoms ir linkiu!

Labai norėčiau slaptažodžio mirksiukas.gif

jau pas tave AZ. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2007 02 20, 08:30)
Labai ačiū už patarimus. Bandysiu mokytis, o kaip seksis-būtinai su jumis pasidalinsiu. Beje, noriu paklausti, o tos knygos, kur įdėtos šios temos pradžioje - jau pažengusiems?  blush2.gif

elementary - pradedantiems pre-intermediate - jau siek tiek pazengusiems smile.gif
Atsakyti
zarija Paskelbta 2007 02 15, 22:37
  Gal zinot ar turit kokio klausimo oro ar turizmo tema  gal nebutu geda pasidalinti 

dauguma nesuprato ko norejai paklaust, kaip supratau norejai pasakyt klausymo mirksiukas.gif
nes kai sukirciuoji ne taip, tai ne ka gauni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2007 02 20, 22:45)
dauguma nesuprato ko norejai paklaust, kaip supratau norejai pasakyt klausymo mirksiukas.gif
nes kai sukirciuoji ne taip, tai ne ka gauni tongue.gif

blush2.gif supratau, bet nebesvarbu
Atsakyti
Suradau šią šaunią temą ir labai noriu gauti slaptažodį. Laisvaikiu mokinuosi anglų kalbos, paskutiniu metu buvau apleidusi. Na dabar vėl susiimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostina @ 2007 02 22, 11:52)
Suradau šią šaunią temą ir labai noriu gauti slaptažodį. Laisvaikiu mokinuosi anglų kalbos, paskutiniu metu buvau apleidusi. Na dabar vėl susiimsiu  smile.gif

jau pas tave, sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekmes mokintis anglu, as ja mokinuosi atrodo visada, bet kazkaip niekaip neislendu is upper intermedite lygio blush2.gif
Perskaiciau visa tema ir radau tiek geru knygu ir nuorodu 4u.gif
Labai noreciau pasinaudoti sia medziaga

Gal galeciau gauti slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersedes @ 2007 02 22, 18:56)
Sekmes mokintis anglu, as ja mokinuosi atrodo visada, bet kazkaip niekaip neislendu is upper intermedite lygio blush2.gif
Perskaiciau visa tema ir radau tiek geru knygu ir nuorodu  4u.gif
Labai noreciau pasinaudoti sia medziaga

Gal galeciau gauti slaptazodi  4u.gif

saunuole kad nesustoji mokytis - zaviuosi smile.gif as siek tiek jau apleidau... ax.gif slapt. pas tave AZ
Atsakyti
Neblogas puslapiukas kas mokosi anglų, yra pamokėlių, galima parsisiųsti ir įvairių knygų anglų kalba

http://www.abc-engli...nline_uroki.htm smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu svajonę išmokti anglų kalbą, mokiausi aš ją mokykloj, kursuose, pasiekiu intermedia lygį, bet kiek laiko apleidžiu ir vėl reikia pasikartot. Lengviausia man skaityti grožinę literatūrą. Bet jei ieškai darbo, duoda testą iš gramatikos. Kaip suprantu, prisiminti rašėt gerai opportunities ar headway knygų, o vėliau norėčiau kažko ir iš verslo kalbos(gal kas žino kaip ją mokytis, kad nebūtų nuobodu?).
Norėčiau slaptažodžių ir aš smile.gif. Nelabai nusimanau apie slaptažodžius, bet kaip suprantu, kiekvienai knygai jis kitoks? Jei taip , tai norėčiau ir gramatikos knygučių ir verslo kalbos(gal ne per daug noriu ?blush2.gif ).Ačiū iš anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selma75: 25 vasario 2007 - 09:54
QUOTE(Selma75 @ 2007 02 25, 09:34)
Sveikos,

Turiu svajonę išmokti anglų kalbą, mokiausi aš ją mokykloj, kursuose, pasiekiu intermedia lygį, bet kiek laiko apleidžiu ir vėl reikia pasikartot. Lengviausia man skaityti grožinę literatūrą. Bet jei ieškai darbo, duoda testą iš gramatikos. Kaip suprantu, prisiminti rašėt gerai opportunities ar headway knygų, o vėliau norėčiau kažko ir iš verslo kalbos(gal kas žino kaip ją mokytis, kad nebūtų nuobodu?).
Norėčiau slaptažodžių ir aš  smile.gif. Nelabai nusimanau apie slaptažodžius, bet kaip suprantu, kiekvienai knygai jis kitoks? Jei taip , tai norėčiau ir gramatikos knygučių ir verslo kalbos(gal ne per daug noriu ?blush2.gif ).Ačiū iš anksto.

sveika prisijungus i besimokanciu gretas, issiunciau slaptazodi i AZ.
Jis tiks daugumai knygeliu.
Jei jau esi pasiekus intermediate lygi ir nori ismokti verslo kalbos - siulyciau pasivartyti marlet leader vadovelius, kaip tik temoj rasi per-intermediate ir intermediate lygio, pati turiu ir upper-intermediate lygio tik popieriniam variante.. kada prie progos nuskanuosiu smile.gif
Dar man visai patiko In company vadovelis, tik nepamenu ar buvau idejus.. pavartyk tema yra keletas specifiniu vadoveliu skirtu konkrecioms verslo temoms (pvz marketingui..), jei noresi paieskosiu pas save ir In company.
sekmes mokantis smile.gif
Atsakyti