Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(Xingute @ 2007 08 21, 14:07)
FAINulka@ ačiū už tiek daug medžiagos thumbup.gif , ja naudojantis bandau tobulinti savo anglų žinias, tikiuosi pavyks (per du metus man reik labai gerai išmokti šią kalbą, įdomu ar įmanoma smile.gif )
Taip pat bandysiu artimiausiu metu prisijungti prie jūsų susitikimų, manau tai labai padės lavinti kalbėjimą ir praplėsti žodyną.

Siūlau visai nebloga puslapį http://www.cdlponline.org/ (sory, jei kas jau rašė šią nuorodą, tada gal pasikartosiu blush2.gif ).Čia galima rasti trumpų straipsnių įvairiomis temomis, taip pat prie kiekvieno straipsnio yra teksto suvokimo pratimai bei nauju žodžių žodynai.

sveika prisijungus thumbup.gif lauksim meetuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau šios knygos

headway intermediate new edition g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 08 21, 18:30)
Sveikos, ieškau šios knygos

headway intermediate new edition    g.gif

user posted image
Knyga
Audio 1|Audio 2
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 21, 11:43)
kad bedutė viena - prisisiunčiau apie 2 gigus medžiagos prancūzų mokymuisi, alia vat laiko ryžto ir didelio noro nepakanka kad pradėti.. o kai žinios nulinės tai tik akytėm klapsėčiau  doh.gif jei būtų kas gerai moka ir galėtų pagelbėti tokiuose susitikimuose - kodėl gi ne g.gif
O pati jau normaliai moki prancūzų?

Del prancuzu, cia, aisku, off topic smile.gif Bet patogiausia cia atsakyt. As vaiksciojau metus pas mokytoja po valanda 1 k. per savaite, tai jau suprantu nemazai, bet su snekejimu man dar prastai... Jei atsirastu dar nors viena normaliau mokanti (ypac kalbeti), galima butu organizuot... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 08 22, 10:55)
Del prancuzu, cia, aisku, off topic smile.gif Bet patogiausia cia atsakyt. As vaiksciojau metus pas mokytoja po valanda 1 k. per savaite, tai jau suprantu nemazai, bet su snekejimu man dar prastai... Jei atsirastu dar nors viena normaliau mokanti (ypac kalbeti), galima butu organizuot... smile.gif

susirašykit su uosiux ji berods mokės prancūzų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 22, 11:39)
susirašykit su uosiux ji berods mokės prancūzų smile.gif

mokiausi mokiausi biggrin.gif ale su anglu sunkokai einas, o tai sitiek metu mokytasi, tai su prancuzu kalbos vieneriu metu ziniomis toooks tamsus miskas butu doh.gif noras visuomet yra, bet dar daug idirbio reikia, kad galeciau diskusijose dalyvauti unsure.gif kaip lygiaverte pasnekove
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 08 22, 22:15)
mokiausi mokiausi  biggrin.gif  ale su anglu sunkokai einas, o tai sitiek metu mokytasi, tai su prancuzu kalbos vieneriu metu ziniomis toooks tamsus miskas butu  doh.gif  noras visuomet yra, bet dar daug idirbio reikia, kad galeciau diskusijose dalyvauti  unsure.gif  kaip lygiaverte pasnekove

vadinas mokomes anglu thumbup.gif nieks nieko nerasio musu topicu temelej g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 23, 09:28)
vadinas mokomes anglu thumbup.gif  nieks nieko nerasio musu topicu temelej  g.gif

Tikriausiai visos inykusios i anglu kalbos mokymasi, tai ir neranda laiko kada parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 08 23, 11:00)
Tikriausiai visos inykusios i anglu kalbos mokymasi, tai ir neranda laiko kada parasyti  mirksiukas.gif

gal tada bent mes ką parašom ax.gif einu ką nors suregsiu blush2.gif
Atsakyti
Fainulka@ 4u.gif gal galėčiau ir aš gauti slaptažodį. Reik kažkaip įspirt sau į užpakalį ir vieną kart imt ir normaliai "pralaužt" anglų k. blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2007 08 23, 11:34)
Fainulka@  4u.gif  gal galėčiau ir aš gauti slaptažodį. Reik kažkaip įspirt sau į užpakalį ir vieną kart imt ir normaliai "pralaužt" anglų k.  blush2.gif
4u.gif

thumbup.gif jau gavau.
4u.gif 4u.gif 4u.gif ačiū tau labai !
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2007 08 23, 11:34)
Fainulka@  4u.gif  gal galėčiau ir aš gauti slaptažodį. Reik kažkaip įspirt sau į užpakalį ir vieną kart imt ir normaliai "pralaužt" anglų k.  blush2.gif
4u.gif

išiunčiau - prisijunk pirmadienį prie mūsų thumbup.gif
Atsakyti