Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(jurga4 @ 2007 08 16, 16:59)
Sveikos, norėjau paklausti gal kas esate išbandę nuotolinį anglų kalbos mokymasį. Yra ICC, Quak Teacher, gal kas mokėsi?Ačiū smile.gif

Nesu išbndžiusi, bet Quick Teacher kiek pamenu buvo patalpinta temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
ką galėtumėt patarti dėl mokymosi anglų kalbos. Ar pas dėstytoją eiti ar rinktis nuotolinį mokymąsi? namuose mokytis ir taip ir taip reikėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga4 @ 2007 08 18, 01:08)
ką galėtumėt patarti dėl mokymosi anglų kalbos. Ar pas dėstytoją eiti ar rinktis nuotolinį mokymąsi? namuose mokytis ir taip ir taip reikėtų 4u.gif

tai tik mano pacios nuomone - efektyviausia - gyvas bendravimas ir mokymasis, bet jis nieko vertas jei nebus savarankisku pastangu mirksiukas.gif
nuotoliniu studiju nesu paciupinejus del to neturiu ne zalio supratimo, kokia ju duodama nauda blush2.gif gal tau atsakytu mokytojos cia besilankancios g.gif

o geriausias patarimas butu - daryk ka nors, maziau svarstyk, veliau pati atsirinksi kas tau geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 18, 11:30)
o geriausias patarimas butu - daryk ka nors, maziau svarstyk, veliau pati atsirinksi kas tau geriausia thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip tie Jusu meetukai vyksta? smile.gif Ar mokotes kalbeti ir kalbat tik angliskai, ar siaip smagiai apie gyvenima pabendraujat?

Labai neblogas budas mokytis anglu kalbos - kolektyviai eiti ziureti filmu anglu kalba (originalo su liet. subtitrais), ir paskui juos aptarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 08 18, 16:46)
Sveikos, o kaip tie Jusu meetukai vyksta? smile.gif Ar mokotes kalbeti ir kalbat tik angliskai, ar siaip smagiai apie gyvenima pabendraujat?

Labai neblogas budas mokytis anglu kalbos - kolektyviai eiti ziureti filmu anglu kalba (originalo su liet. subtitrais), ir paskui juos aptarti smile.gif

na tie mieetukai tai tokie paprastuciai - susitinka kelios merginos, persimeta siek tiek lietuviskai ir tada persimetam i anglu smile.gif kalbam apie viska kas tik idomu mirksiukas.gif arba pagalvojam apie tema - praita karta be visa ko apie gyvenima kalbejom apie darba kas ka dirba, kas kaip susirado darba, uz ka atsakingos ir t.t.
Prisijunk isbandysi bus viskas aiskiau rolleyes.gif
Atsakyti
laba, nusprendžiau mokintis anglų kalbos. Visada apie tai svajojau. O dabar kadangi auginu mažą leliuką, nusprendžiau tuo laisvesniu laiku pasinaudoti. Esu baigusi pradedančių kursus. Čia radau daug naudingų knygelių.

GAL GALIMA IR MAN ATSIŲSTI SLAPTAŽODĮ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2007 08 18, 18:23)
laba, nusprendžiau mokintis anglų kalbos. Visada apie tai svajojau. O dabar kadangi auginu mažą leliuką, nusprendžiau tuo laisvesniu laiku pasinaudoti. Esu baigusi pradedančių kursus. Čia radau daug naudingų knygelių.

GAL GALIMA IR MAN ATSIŲSTI SLAPTAŽODĮ  rolleyes.gif

sveika pasiryzus mokytis smile.gif kaip tik ten papuolei rolleyes.gif
slaptazodis jau pas tave - sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 08 18, 19:37)
sveika pasiryzus mokytis smile.gif kaip tik ten papuolei  rolleyes.gif
slaptazodis jau pas tave - sekmes  thumbup.gif

ačiū dar kartelį mirksiukas.gif
niu ką pradėsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2007 08 18, 21:25)
ačiū dar kartelį mirksiukas.gif
niu ką pradėsim  doh.gif

atsiprasau as truputi lyg is dangaus ,o kaip ta slaptazodi gauti?
as mokykloje mokiausi vokiskai. Angliskai mokinausi savarankiskai....suprast jau suprantu, kai skaitau bet sneket niekaip nesiseka ir galu gale kaip patartumet ar mokytis tik gramatika -atlikineti pratimus ar skaityt romanus ar klausytis teksto?....kalti zodziu man niekaip neiseina......neisimenu.. be tor laiko turiu lllabai ribotai:(- tik vaziuodama autobusu is vaiko darzelio i darba ( apie 40 min)....ka patartumete mano atveju..... labai prasau padekit, nes anglu kalbos nemokejimas mane jau pradeda erzinti Darbe vis kliuna:(
......mokslinius straipsnius dar perskaitau, bet bendrauti....uzsirisa burna....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2007 08 19, 16:21)
as mokykloje mokiausi vokiskai. Angliskai mokinausi savarankiskai....suprast jau suprantu, kai skaitau bet sneket niekaip nesiseka ir galu gale kaip patartumet ar mokytis tik gramatika -atlikineti pratimus ar skaityt romanus ar klausytis teksto?....kalti zodziu man niekaip neiseina......neisimenu.. be tor laiko turiu lllabai ribotai:(- tik vaziuodama autobusu is vaiko darzelio i darba ( apie 40 min)....ka patartumete mano atveju..... labai prasau padekit, nes anglu kalbos nemokejimas mane jau pradeda erzinti Darbe vis kliuna:(
......mokslinius straipsnius dar perskaitau, bet bendrauti....uzsirisa burna....sad.gif

na manau jei būtent su kalbėjimu problema, tai žinoma padėtų kalbėjimas su kažkuo angliškai. su lietuviu ar užsieniečiu neturi tiek reikšmės.
svarbiausia yra pradėti kalbėti, perlipti per save ir drąsiai bandyti sakyti. man pačiai reikėjo didelio padrąsinimo kol prabilau rolleyes.gif
jei galimybės su kažkuo pasikalbėti nėra, tuomet manau geriausias dalykas klausyti.. audio kasečių, anglų radio (pvz bbc), žiūrinėti angl. TV kanalus ir t.t.
skaitymas ar rašymas čia tiek nepadės, nes mintis vis vien formuluosi savo galvoje, o ne garsiai.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2007 08 19, 16:21)

prie viso to ka kolegė išdėstė dar pridėsiu - kad mes turim būrį bendraminčių, prie kurių siūlau prisijungti pirmadieniais - plepame angliškai (kartais lietuviškai ax.gif ) smagiai praleidžiam laiką ir kuo toliau tuo lengviau dėliojam mintis svetima kalba thumbup.gif
Atsakyti