Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 30, 16:13)
Vilnietes auu kur jus smile.gif
Litavkasam ir Pasaule ar prisijungsit?
uosiux ir rusne kaip suprantu bus  thumbup.gif

Aš tai nespėju. Kadangi planuojam savaitgalį išvažiuoti į kelionę automobiliu, tai visokių dalykėlių reikia... ax.gif Gero vakaro!
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 30, 17:18)
kitas dalykas ar mums reiketu kad kas pataisytu klaidas, paaiskintu kaip turetu skambeti teisingai ar ne?  g.gif  ir kas mums situo klausimu pagelbetu? g.gif

Aš galėčiau turėdama laiko. Na, šiaip ar taip kasdien čia užsuku. Tik kai būsiu išvykusi, nepasirodysiu... ax.gif
Atsakyti
na sveikos , kaip praėjo meetas. Aš tai kol atvažiavau iš Kaun.. , tai jau nebučiau spejus. nes gyvenu pašilaičiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 07 30, 17:52)
Aš tai nespėju. Kadangi planuojam savaitgalį išvažiuoti į kelionę automobiliu, tai visokių dalykėlių reikia...  ax.gif Gero vakaro!
Papildyta:

Aš galėčiau turėdama laiko. Na, šiaip ar taip kasdien čia užsuku. Tik kai būsiu išvykusi, nepasirodysiu...  ax.gif

sveika - gaila kad negalejai... ax.gif
tai saunu kad galesi mums pagelbet temelej... dar vis neprisedau bet sian pazadu tema uzvesti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(liola @ 2007 07 30, 22:27)
na sveikos , kaip praėjo meetas. Aš tai kol atvažiavau iš Kaun.. , tai jau nebučiau spejus. nes gyvenu pašilaičiuose  mirksiukas.gif

sveika tebuvom dviese bet smagiai paplepejom - tikiuos kita pirmadieni susirinksmusu daugiau thumbup.gif prisijungsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 31, 14:46)
sveika tebuvom dviese bet smagiai paplepejom - tikiuos kita pirmadieni susirinksmusu daugiau  thumbup.gif  prisijungsi?  mirksiukas.gif

Reiktu pridurt, kad anglishkai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2007 07 31, 18:05)
Reiktu pridurt, kad anglishkai  tongue.gif

aga ir kad man prasciau sekes blush2.gif
bet kuo tolyn bus geryn pazadu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Suradau labai aktualia man siuo metu tema. labai noriu mokintis anglu kalbos. Atsisiunciau knygutes tik neturiu dar slaptazodzio. Gal butu galima ji gauti?
Papildyta:
Kol pati nemoku issiversti gerai teksto is anglu kalbos, o rusu kalba moku,tenka naudoti vertimo programa.
http://www.translate...ext.asp#tr_form
Gal kam pravers. Cia vertimai ne tik is anglu, bet ir vokieciu, ispanu,prancuzu, italu. Manau vercia pakankamai korektiskai. Gal kam pravers
Atsakyti
Tik kad labai pasitiketi automatiniais vertejais nelabai reiketu - nevisada yra parenkama tinkama vertimui zodzio forma ir reiksme unsure.gif bet bendram supratimui neretai labai padeda cool.gif
Atsakyti
Mergaites, padekit... su visais slaptazodziais nemoku knygos pasijungt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 30, 14:05)
issiunciau  4u.gif

aciu

Atsakyti
QUOTE(Bozyte @ 2007 08 01, 15:23)
Mergaites, padekit... su visais slaptazodziais nemoku knygos pasijungt  verysad.gif

o kas nesigauna? parsisiust knygos? atisdaryt? ar turi slaptazodi?
Atsakyti
QUOTE(kalina @ 2007 08 01, 14:31)
Sveikos merginos. Suradau labai aktualia man siuo metu tema. labai noriu mokintis anglu kalbos. Atsisiunciau knygutes tik neturiu dar slaptazodzio. Gal butu galima ji gauti?
Papildyta:
Kol pati nemoku issiversti gerai teksto is anglu kalbos, o rusu kalba moku,tenka naudoti vertimo programa.
http://www.translate...ext.asp#tr_form
Gal kam pravers. Cia vertimai ne tik is anglu, bet ir vokieciu, ispanu,prancuzu, italu. Manau vercia pakankamai korektiskai. Gal kam pravers

issiunciau - sveika prisijungus - prisijunk prie kassavaitiniu pirmadieniniu meetuku - pasimokysim gyvai mirksiukas.gif
Atsakyti
ši pirmadieni dirbu verysad.gif , o sekanti busiu laisva thumbup.gif , tada ir galesiu prisijugti
Atsakyti