FAINulka@, nepyk, kad sakau, bet ar ne visoms panyckoms taikomos vienodos taisykles???
Ar ir vel as ne taip ka supratau?
Papildyta:
Ir dar:
http://freetoefl.net/
Cia internetine nuoroda zodyneliui tobulinti, bet jau stipresnems panyckoms. Sake, kad butent toefel reikia moketi, kai laikai egzaminus kur uzsienyje (na siu atveju as apie JAV). tai va:) Cia tik maza dalis to, bet kazkas panasaus:)) Ir zodziai sunkus. Laika nusistatyti galit pacios:)
Gero mokymosi:))
QUOTE(siuzzi @ 2007 07 27, 16:56)
FAINulka@, nepyk, kad sakau, bet ar ne visoms panyckoms taikomos vienodos taisykles???
Papildyta:
Ir dar:
Cia internetine nuoroda zodyneliui tobulinti, bet jau stipresnems panyckoms. Sake, kad butent toefel reikia moketi, kai laikai egzaminus kur uzsienyje (na siu atveju as apie JAV). tai va:) Cia tik maza dalis to, bet kazkas panasaus:)) Ir zodziai sunkus. Laika nusistatyti galit pacios:)
Papildyta:
Ir dar:
kad kitaip ji uzbombarduos tema savo zinutemis
siuzzi kiba tau dar neissiunciau?
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 27, 17:26)
o laikas nekainuoja?
Bozyte, zinuciu tikrai nereikia rinkti butinai cia
uz atkakluma jau issiunciau slaptazodi
Papildyta:
visos knygutes hbus arba grynai angliskai arba su rusu kalba... lietuvisku niekas neskanuoja...
Bozyte, zinuciu tikrai nereikia rinkti butinai cia
uz atkakluma jau issiunciau slaptazodi
Papildyta:
visos knygutes hbus arba grynai angliskai arba su rusu kalba... lietuvisku niekas neskanuoja...
aisku
QUOTE(viktune @ 2007 07 27, 19:54)
aisku
na jei merginos nuskanuotu ka turi medziagos lietuviu kalba butu saunu pradedancioms.. as deja turiu tik viena vadoveli ir tas nedaug tekainuoja knygyne... neverta skanuot, geriau jau nusipirkt...
o pradedancioms knygos,gal galima slaptazodi suzinot
siuzzi, o man smalsu pasidarė prie kokio lygio galėtum priskirti savo anglų kalbos žinias
[quote=FAINulka@,2007 07 26, 14:32]
Taigi ANGLU AKLBOS MEETAI:
VILNIUJE 07.30 pirmadienis 18:30 Mindaugo Maximos cili pica
dalyvauja:
Fainulka@
Uosiux
Litavkasam?
Pasaule?
Sveiki jeigu aš spesiu grįžti iš kauno klinikos tai ir aš norečiau prisijungti,tik pas mane jau labai silpnai su anglų , o jau labai noriu išmokti,
Net pagalvoju kartais ir čia forume galim organizoti meetus angliškai bendraut,
Taigi ANGLU AKLBOS MEETAI:
VILNIUJE 07.30 pirmadienis 18:30 Mindaugo Maximos cili pica
dalyvauja:
Fainulka@
Uosiux
Litavkasam?
Pasaule?
Sveiki jeigu aš spesiu grįžti iš kauno klinikos tai ir aš norečiau prisijungti,tik pas mane jau labai silpnai su anglų , o jau labai noriu išmokti,
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 20, 18:29)
Sveikutes,as jau gryzau ir is kart prie jusu prisedau kaip sekasi mokytis?Fainulka,taip man butent ta knygele ir reikalinga,o koks slaptazodis jai? na tiek vokietijoje,tiek prancuzijoje labai mazai kas kalba angliskai,bet visvien susikalbejau siaip kelione faina tik va maniskis Paryziuje pakalbejo su kazkokiu kunigeliu ir nutare dar nezengti link altoriaus,tai verkiau ilgai,o ir dabar jauciuosi nekaip laukiu kada mokslai prasides,tai nebus gal taip skaudu ir laikas nusivylima uzgydys
Fainulka,o ar nepavyko rasti headway advanced test book?
QUOTE(liola @ 2007 07 28, 20:38)
ir man šita idėja fainai skamba
QUOTE(liola @ 2007 07 28, 20:38)
Šiaip jau yra angliškai bendraujančių tema Supermamoj...
QUOTE(Pasaulė @ 2007 07 29, 13:56)
O kur?
QUOTE(Pasaulė @ 2007 07 29, 13:56)
QUOTE(liola @ 2007 07 29, 15:26)
O kur?
a va.. jau radau va čia
bet vis tiek idėją būtų galima įgyvendinti būtų daugiau tema ne norinčioms pasikalbėti angliškai bet kaip ir dabar yra - mokomės anglų savarankiškai. tik karts nuo karto sutartu laiku susitinkam čia temoj ir pakalbam angliškai ar verta, kaip manot?
nes man pačiai ištrūkti į susitikimus vilniuj neišeina. mažylę nuo ryto iki vakaro prižiūriu o prie kompo prisėst retai, bet būna kad pavyksta