siuzzi, ar tiktų pirmadienį 18 val. Akropolyje?
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 26, 07:59)
Ei, mergikės, kaip susitikimas praėjo? Tik dabar perskaičiau, o kaip tik maximoj tuo metu buvau durnė
Labukas
Nesusimatem vakar, Fainulka turejo reikaliuku, o kadangi tik dviese butumem atejusios, tai nusprendem susitikti kita pirmadieni tuo paciu laiku toje pacioje vietoje. Gal ir tu prisijungsi? Jei kam netiktu laikas ar vieta, manau viskas yra suderinama Labai laukiam dalyviu-pasnekoviu pagausejimo
QUOTE(viktune @ 2007 07 25, 23:57)
labas vakaras,gal jau naktis
radau jusu temele.seniai svajoju pramokti anglu kalba,rudeni jei finansai leis noreciau kokius kursus palankyti.o gal su jumis iseitu prmokti.
nezinau nuo ko ir pradeti
radau jusu temele.seniai svajoju pramokti anglu kalba,rudeni jei finansai leis noreciau kokius kursus palankyti.o gal su jumis iseitu prmokti.
nezinau nuo ko ir pradeti
sveikute o ar turi nors kokius anglu pagrindus? nes sunku kazka siulyt kai nezinai ka tu moki - parasyk daugiau okiz
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 26, 08:59)
Ei, mergikės, kaip susitikimas praėjo? Tik dabar perskaičiau, o kaip tik maximoj tuo metu buvau durnė
biski neivyko... as gi nagucius prisiauginejau.. organizuojames kitam pirmadieniui - ir kas tikrai eisim atsizymim ciaq puslapy a?
QUOTE(siuzzi @ 2007 07 26, 08:04)
Sveika ausryte,
Susitinkam kur nors akropolyje... ten pilna kaviniu, ir nuo oro nebusim priklausomos:) Kas zino, gal eisim po parduotuves ir mokinsimes angliskai rubu pavadinimus:))
Susitinkam kur nors akropolyje... ten pilna kaviniu, ir nuo oro nebusim priklausomos:) Kas zino, gal eisim po parduotuves ir mokinsimes angliskai rubu pavadinimus:))
kaip liuks sugalvojot. Aūūū atsiliepkit kas nors iš pajūrio, man nuo kitos savaitės atostogos irgi galėčiau atvaryt į Klp pardes pasiaubt, nes turiu ką pirk ir tuo pačiu angliškai pasikalbėtume.
QUOTE(uosiux @ 2007 07 26, 13:05)
Labukas
Nesusimatem vakar, Fainulka turejo reikaliuku, o kadangi tik dviese butumem atejusios, tai nusprendem susitikti kita pirmadieni tuo paciu laiku toje pacioje vietoje. Gal ir tu prisijungsi? Jei kam netiktu laikas ar vieta, manau viskas yra suderinama Labai laukiam dalyviu-pasnekoviu pagausejimo
sia savaite viskas per mane nevyko labai atsiprasau
Matau kaunietes organizuojas - vasaros pabaigoj galesim jungtini meeta pasidaryti Vilnietes - aktyviau ar tinka 07.30?
QUOTE(siuzzi @ 2007 07 26, 13:54)
Sutarta, pirmadieni 18 val., Akropolyje. Galim ir truputuka anksciau, na kokia 17.30. Jei ne per anksti. tai kaip:)
Kaunietes organizuojasi, bet pokolkas tik dvi:), na bet pradzia reikia padaryti:) o paskui bus matyti:)
Kaunietes organizuojasi, bet pokolkas tik dvi:), na bet pradzia reikia padaryti:) o paskui bus matyti:)
Tinka 17.30
Taigi ANGLU AKLBOS MEETAI:
VILNIUJE 07.30 pirmadienis 18:30 Mindaugo Maximos cili pica
dalyvauja:
Fainulka@
Uosiux
Litavkasam?
Pasaule?
KAUNE 07.30 pirmadienis 17:30 Akropolis
dalyvauja:
siuzzi
ausryte
VILNIUJE 07.30 pirmadienis 18:30 Mindaugo Maximos cili pica
dalyvauja:
Fainulka@
Uosiux
Litavkasam?
Pasaule?
KAUNE 07.30 pirmadienis 17:30 Akropolis
dalyvauja:
siuzzi
ausryte
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 02 25, 13:22)
sveika prisijungus i besimokanciu gretas, issiunciau slaptazodi i AZ.
Jis tiks daugumai knygeliu.
Jei jau esi pasiekus intermediate lygi ir nori ismokti verslo kalbos - siulyciau pasivartyti marlet leader vadovelius, kaip tik temoj rasi per-intermediate ir intermediate lygio, pati turiu ir upper-intermediate lygio tik popieriniam variante.. kada prie progos nuskanuosiu
Dar man visai patiko In company vadovelis, tik nepamenu ar buvau idejus.. pavartyk tema yra keletas specifiniu vadoveliu skirtu konkrecioms verslo temoms (pvz marketingui..), jei noresi paieskosiu pas save ir In company.
sekmes mokantis
Jis tiks daugumai knygeliu.
Jei jau esi pasiekus intermediate lygi ir nori ismokti verslo kalbos - siulyciau pasivartyti marlet leader vadovelius, kaip tik temoj rasi per-intermediate ir intermediate lygio, pati turiu ir upper-intermediate lygio tik popieriniam variante.. kada prie progos nuskanuosiu
Dar man visai patiko In company vadovelis, tik nepamenu ar buvau idejus.. pavartyk tema yra keletas specifiniu vadoveliu skirtu konkrecioms verslo temoms (pvz marketingui..), jei noresi paieskosiu pas save ir In company.
sekmes mokantis
O as irgi noreciau slaptazodziu bussiness english knygutem ... laba diena
QUOTE(Bozyte @ 2007 07 26, 15:41)
O as irgi noreciau slaptazodziu bussiness english knygutem ... laba diena
tai greit greit surink 10 zinuciu... arba pasidalink savo turima medziaga vadoveliais nuorodom... ir atsiusiu nedidukes taisykles
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 26, 15:44)
tai greit greit surink 10 zinuciu... arba pasidalink savo turima medziaga vadoveliais nuorodom... ir atsiusiu nedidukes taisykles
10 zinuciu i kur?
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 26, 14:14)
sveikute o ar turi nors kokius anglu pagrindus? nes sunku kazka siulyt kai nezinai ka tu moki - parasyk daugiau okiz
Papildyta:
Papildyta:
labutis
mokykloje mokinausi prancuzu kalba.tai anglu nemoku visiskai,bet prades vaikai mokintis ir as noreciau ant senatves ismokt.dabar kol nedirbu bandysiu pasimokit anglu kalba veliau dar kokius kompo kursus.
kai buvo laikas nesimokiau,o dabar kazin dar smegenu turiu,bet pabandyt noriu del saves