Priminimas
Kita PIRMADIENI 07.23 18:30 MEETUKAS visoms besimokancoms anglu ir norincioms pasikalbeti angliskai neformalioj aplinkoj
Priimam visas norincias, ar tik dabar radot si puslapiuka ar jau senai naudojates cia pateiktais resursais Drasiau
Susitikimo vieta Mindaugo maximos Cili picerija (jei geras oras, lauke, jei netycia lytu ar salta - viduje
Sveikos merginos
As irgi anglu kalba mokausi, moku jau tikrai nemazai, bet vis dar mokausi Bet dazniausiai skaitau laikrascius, internetines knygas ir t.t. Tai tam dalykui noreciau pasiulyti puslapiuka www.wordchamp.com Dalykas va Sau skaitai, o jis tau viska virsuj vercia, kuriu zodziu nera, tiesiog i zodyneli isirasai, pabandykit, man tai jis liuks
As irgi anglu kalba mokausi, moku jau tikrai nemazai, bet vis dar mokausi Bet dazniausiai skaitau laikrascius, internetines knygas ir t.t. Tai tam dalykui noreciau pasiulyti puslapiuka www.wordchamp.com Dalykas va Sau skaitai, o jis tau viska virsuj vercia, kuriu zodziu nera, tiesiog i zodyneli isirasai, pabandykit, man tai jis liuks
QUOTE(Sun23 @ 2007 07 19, 23:10)
Sveikos merginos
neblogas dalykas tik gaila i lietuviu nevercia
Sveikutes Ilekiau tik palinketi visoms geros savaiteles ir meet'o.Na,as niekaip nebuciau galejusi prie jusu prisijungti,nes gaila as tolokai gyvenu nuo jusu,o ir isvaziuoju i kelione sianakt tikiuosi kad kelionej mano draugas pasipirs bet viltis kvailiu mama kas del mokymosi anglu k.gramatikos,man buvo keliom savaitem paskoline super knygele gramatikos juodos spalvos parasyta ant virselio "the fundamental of english grammar" tikiuosi fainulka gales imesti jei tures,nes tikrai gera nors ir ne nauja knyga Fainulka as taves noriu asmeniskai paprasyti,gal gali man surasti Headway Advaced testu knygele...man sake kad tokia yra ar gali pagelbeti? ok,panelytes ikiukas pasiilgsiu jusu ir gero speakingo
QUOTE(velniuke666 @ 2007 07 20, 17:02)
Sveikutes Ilekiau tik palinketi visoms geros savaiteles ir meet'o.Na,as niekaip nebuciau galejusi prie jusu prisijungti,nes gaila as tolokai gyvenu nuo jusu,o ir isvaziuoju i kelione sianakt tikiuosi kad kelionej mano draugas pasipirs bet viltis kvailiu mama kas del mokymosi anglu k.gramatikos,man buvo keliom savaitem paskoline super knygele gramatikos juodos spalvos parasyta ant virselio "the fundamental of english grammar" tikiuosi fainulka gales imesti jei tures,nes tikrai gera nors ir ne nauja knyga Fainulka as taves noriu asmeniskai paprasyti,gal gali man surasti Headway Advaced testu knygele...man sake kad tokia yra ar gali pagelbeti? ok,panelytes ikiukas pasiilgsiu jusu ir gero speakingo
ar turi minty sia?
O as pasiulysiu nuoroda toms, kurios mp3 grotuvus turi. Kai vaikstau po parduotuves, miesta, parka megstu klausytis ko nors naudingo. Tai va, klausau BBC radijo (95.5) arba parsisiunciau siuo metu idomiu paskaiteliu anglu kalba siaip idomu
Tai ir anglu mokausi ir siaip svieciuosi
QUOTE(babble @ 2007 07 21, 10:06)
O as pasiulysiu nuoroda toms, kurios mp3 grotuvus turi. Kai vaikstau po parduotuves, miesta, parka megstu klausytis ko nors naudingo. Tai va, klausau BBC radijo (95.5) arba parsisiunciau siuo metu idomiu paskaiteliu anglu kalba siaip idomu
Dekui kad dalinies medziagyte
As irgi megstu masinoj vaziuojant i/is darbo pasileisti bbc radija - viena problemyte - prie namu visiskai netraukia, turiu max pasigarsinti radija, kad kazka girdeti... o vat link darbo viskas pasitaiso
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 16, 21:02)
RAPORTUOJU
meetukas ivyko susirinko net dvi sekanti pirmadieni tikimes daugiau prijaucianciu
07.23 18:30 susitikimo vieta Mindaugo maximos Cili picerija (jei geras oras, lauke, jei netycia lytu ar salta - viduje
meetukas ivyko susirinko net dvi sekanti pirmadieni tikimes daugiau prijaucianciu
07.23 18:30 susitikimo vieta Mindaugo maximos Cili picerija (jei geras oras, lauke, jei netycia lytu ar salta - viduje
Wow, šaunuolės! Ir kaip sekėsi bendrauti angliškai?
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 18, 15:43)
manau jei susirinksim meetukan daugiau kam to reikia tai galima butu kalbetis tokiomis temomis kaip verslas marketingas finansai ir t.t.
O šita tema tai man kaip raketų mokslas... Neišmanau nė vienoj kalboj.
QUOTE(Pasaulė @ 2007 07 21, 17:00)
Wow, šaunuolės! Ir kaip sekėsi bendrauti angliškai?
Papildyta:
Papildyta:
pradzioj nedrisom bet po truputi po truputi ir viena kita isklausinejom angliskai
gal ryt prisijungsi?
o sito tavo sakinuko nesupratau?
"O šita tema tai man kaip raketų mokslas... Neišmanau nė vienoj kalboj. "
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 22, 18:41)
pradzioj nedrisom bet po truputi po truputi ir viena kita isklausinejom angliskai
gal ryt prisijungsi?
gal ryt prisijungsi?
Žiūrėsim dėl rytojaus, kol kas dar nesu tikra. O tuo sakiniu tiesiog norėjau pasakyti, kad nė velnio neišmanau apie verslą ir pan.
Labukas
Tai rytoj vel susimatom, ane?..
Tikiuosi, kad nereiks tik dviese iki rugsejo menesio susitikineti
Kurios vis abejoja, prasom prisijungti, nes smagu ir naudinga
Tai rytoj vel susimatom, ane?..
Tikiuosi, kad nereiks tik dviese iki rugsejo menesio susitikineti
Kurios vis abejoja, prasom prisijungti, nes smagu ir naudinga
Ei, KAUNIETĖS, neatsiliekam Organizuojam ir mes susitikimą Vasara puikiai tinka anglų kalbos pagerinimui