Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(Airona @ 2007 07 17, 20:18)
Sveikos, merginos,

matau, siltai bendraujate, susitikimo laukiate, smagu.... gal ir as prisijungsiu, kai daugiau pramoksiu tos anglu kalbos....  wub.gif 

turiu prasyma, gal kuri galetu padeti ar patarti, gal yra kokia programa ar knyga zodynui plesti, man labai sunku isiminti zodzius, o ir zodynas - ne fontanai, dar tik pradzia, tiesiog pajutau, kur sunkokai einasi, todel ir noriu sau padeti, jei imanoma.... Aciu.

Na jei nori pasimokyt konkretaus zodyno tikrai padeda isiminti zodynelis memo booster, ten ir savo zodyneli gali susikurti (labai gaila bet savaji praradau per kompo instaliavima).
pacia programele reik parsisiusti is interneto - buvo nuoroda berods senojoje temoje..
jei ka galiu idet failiuka zodyno ir i rapidshare mirksiukas.gif
Papildyta:
Memo booster zodynelis cia

failiuka pasileidus rodys langa kuriam gali buti begale klaustuku ir alia du mygtukai - reikia pasirinkti kairi... tada instaliuosis...
Atsakyti
fainulka, gal galetum paaiskinti kaip ten zodineli savo darytis nes man neiseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 07 17, 23:37)
fainulka, gal galetum paaiskinti kaip ten zodineli savo darytis nes man neiseina  verysad.gif

jei spausi atidaryti (pasikeisk kalba i lietuviu pries tai) tai ir reiks atidaryti ir pasirinkti is kokiu zodynu mokysies ju gali atsidaryti kelis.
jei spausi Failai Redaguoti zodyna tada atsidarys tuscias ir jame ivedus desimt zodziu t.y. desimt eiluciu leis issaugot...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš čia pas jus užklydau ax.gif
fainulka, šaunuolė tu mirksiukas.gif visur spėji biggrin.gif
man su anglų kalba kaip ir gerai sekasi..bet va norėčiau daugiau pasimokyti anglų verslo kalbos..nes žinau kad čia tai jau man reikia padirbėti smile.gif o ir nelengva ši sritis yra smile.gif
tai va parsisiunčiau truputuką knygučių iš senos temos:
market leaderi, penguin proffesional knygeles..tai labai prašau fainulkos slaptažodžio blush2.gif
ir dar tiesa, va šitų knygelių žemiau man nesisiunčia unsure.gif rašo: service temporarily unavailable. tai ar čia tik kol kas..ar jau galiojimo laikas pasibaigė? unsure.gif
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2006 06 28, 23:21)
Prie to pacio dar viena knygute kam aktualu ANGLU VERSLO kalba
English on Business. Practical English for International Executives
user posted image
Knyga verslo kalbai

QUOTE(FAINulka@ @ 2006 08 06, 23:37)
Pagalvojau, kad jau cia susidomejusiu pagausejo - pasidalinsiu dar keleta knyguliu 4u.gif
tiems kuriems svarbu verslo kalba ir ne tik - naujas leidimas/nauja metodika:
VADOVELIS
Business Basics, New Edition Student's Book

user posted image
Lygiams: Elementary, Pre-Intermediate
Formatas: PDF
Knyga
DARBU SASIUVINYS
Business Basics, New Edition, Workbook with keys

user posted image
Knyga

Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 07 18, 15:24)
Sveikos  4u.gif ir aš čia pas jus užklydau  ax.gif
fainulka, šaunuolė tu  mirksiukas.gif visur spėji  biggrin.gif
man su anglų kalba kaip ir gerai sekasi..bet va norėčiau daugiau pasimokyti anglų verslo kalbos..nes žinau kad čia tai jau man reikia padirbėti  smile.gif o ir nelengva ši sritis yra  smile.gif
tai va parsisiunčiau truputuką knygučių iš senos temos:
market leaderi, penguin proffesional knygeles..tai labai prašau fainulkos slaptažodžio   blush2.gif
ir dar tiesa, va šitų knygelių žemiau man nesisiunčia  unsure.gif rašo: service temporarily unavailable. tai ar čia tik kol kas..ar jau galiojimo laikas pasibaigė?  unsure.gif
ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nuorodos veikia panasu kad tavo internetas laikinai streikuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 18, 15:31)
nuorodos veikia panasu kad tavo internetas laikinai streikuoja smile.gif

aha..dabar pabandžiau tai leidžia. manau prieš tai per daug knygų siunčiausi vienu metu, tai ir rašė taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 07 18, 15:39)
aha..dabar pabandžiau tai leidžia. manau prieš tai per daug knygų siunčiausi vienu metu, tai ir rašė taip  blush2.gif

gali but berods turetu leisti siustis ne daugiau nei 3 vienu metu mirksiukas.gif

o del verslo kalbos - man ji irgi baisiai reikalinga blush2.gif manau jei susirinksim meetukan daugiau kam to reikia tai galima butu kalbetis tokiomis temomis kaip verslas marketingas finansai ir t.t. smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 17, 21:42)
Na jei nori pasimokyt konkretaus zodyno tikrai padeda isiminti zodynelis memo booster, ten ir savo zodyneli gali susikurti (labai gaila bet savaji praradau per kompo instaliavima).
pacia programele reik parsisiusti is interneto - buvo nuoroda berods senojoje temoje..
jei ka galiu idet failiuka zodyno ir i rapidshare mirksiukas.gif
Papildyta:
Memo booster zodynelis cia

failiuka pasileidus rodys langa kuriam gali buti begale klaustuku ir alia du mygtukai - reikia pasirinkti kairi... tada instaliuosis...

Aciu labai 4u.gif
Cia rusu kalba.... lietuvisko varianto nera ar as jo neradau? g.gif
Papildyta:
Radau ir lietuvybe.... doh.gif

Bet kai kuriuos zodzius lenteleje raso hieroglifais, kad negalima suprasti nieko.... ka tureciau padaryti, kad iskaitomai butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 07 18, 19:40)
Aciu labai  4u.gif
Cia rusu kalba.... lietuvisko varianto nera ar as jo neradau?  g.gif
Papildyta:
Radau ir lietuvybe....  doh.gif

Bet kai kuriuos zodzius lenteleje raso hieroglifais, kad negalima suprasti nieko.... ka tureciau padaryti, kad iskaitomai butu?  g.gif

reikia kaitalioti zodynelio kai kuri font'us, kaip keisti jau buvo berods senojoje temoje aprasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 18, 19:51)
reikia kaitalioti zodynelio kai kuri font'us, kaip keisti jau buvo berods senojoje temoje aprasyta g.gif

Gerai, dekui, reiks pasiskaitineti smile.gif
Atsakyti
Skaiciau, bandziau ivairius budus, negaliu niekaip panaikinti tu hieroglifu ten, kur vertimas lietuviskai...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 07 18, 22:07)
Skaiciau, bandziau ivairius budus, negaliu niekaip panaikinti tu hieroglifu ten, kur vertimas lietuviskai......  doh.gif

atsiusk savo zodynelio faila pakoreguosiu - bus lengviau nei aiskint mirksiukas.gif
fainulka@yahoo.com
Atsakyti