Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

labukas,
simtas metu kaip cia nesilankiau blush2.gif moksu neapleidziu, po zingsniuka nors ir mazyti judu i preiki ax.gif
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 06 28, 16:15)
siaip pagalvojau galim praktikuotis ir cia SM'e, ka jus manot apie tai jei pvz sukurciau kokia temele kurioje deciau ivairiu lygiu testus pvz ir kiekvienas rinktumet taskus, kas atsako operatyviausiai ir tiksliausiai, o tada uz menesi ar keleta menesiuku isteigtume koki priziuka - pvz irasyciau anglu mokymosi knygutes i kompakta ar kazka tokio?  g.gif
taip galetume pasitikrinti gramatika/zodyna/supratima ir t.t. blush2.gif

sauni ideja, tik gal dar reiktu nustatyti konkrecia diena kada dedami testukai, kad visos lauktu TOs dienos g.gif

tiesa, gal galit pagelbet, gal kuri turit nuorodeliu, kur galima pasitikrinti savo ziniu lygi? tema prabegom perzvelgiau ir neuzkliuvo, dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 11 liepos 2007 - 17:25
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 07 11, 18:11)
niu tai mumi jau dvi pasiryzusios  ax.gif ar bus daugiau galinciu kita pirmadieni ar treciadieni?

Aš nebent tik pirmadienį, nes trečiadienį einu i kiną. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 07 11, 18:40)
Aš nebent tik pirmadienį, nes trečiadienį einu i kiną.  cool.gif

tai gal neatideliojam smile.gif man 07.16 (pirmadienis) tinka thumbup.gif Pasaulei - tinka thumbup.gif
uosiux?
ir visos kitos - prasom jungtis drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man ir neblogai sekasi mokytis savarankiskai ax.gif idomi mintis del tu testuku, bet gal pradekim nuo rudens, kai visos gryz po atostogu ax.gif
Atsakyti
labai šaunią temelę atradau 4u.gif
aš anglų nemoku blush2.gif , bet labai norėčiau bent šiek tiek pramokt, ką šiais laikais daryt be anglų doh.gif visos temos neskaičiau dar ( rytoj būtinai perskaitysiu), tik mačiau yra nuorodos knygučių siuntimuisi ir reikia slaptažodžio - gal galėčiau ir aš jį sužinot? 4u.gif
ir kaip manot, ar verta man prasidėt? blush2.gif ar realu pramokt?
kaip sekėsi kitom? turiu omeny pradėjusiom nuo nulio. Aš iš tokių blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 07 11, 23:13)
sveikutes 4u.gif man ir neblogai sekasi mokytis savarankiskai ax.gif idomi mintis del tu testuku, bet gal pradekim nuo rudens, kai visos gryz po atostogu ax.gif

tai del testu panasu kad reiks nuo rudens - bet prasau i meetuka prisijungti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(emmute @ 2007 07 12, 00:17)
labai šaunią temelę atradau 4u.gif
aš anglų nemoku blush2.gif , bet labai norėčiau bent šiek tiek pramokt, ką šiais laikais daryt be anglų doh.gif  visos temos neskaičiau dar ( rytoj būtinai perskaitysiu), tik mačiau yra nuorodos knygučių siuntimuisi ir reikia slaptažodžio - gal galėčiau ir aš jį sužinot? 4u.gif
ir kaip manot, ar verta man prasidėt? blush2.gif  ar realu pramokt?
kaip sekėsi kitom? turiu omeny pradėjusiom nuo nulio. Aš iš tokių blush2.gif  doh.gif

na vien savarankiskai gal sunkoka - bet as pradejau savarankiskai ir sekes neblogai thumbup.gif veliau pasiimdavau kursus laiks nuo laiko kad pasitikrint ar gera linkme dirbu... o dabar vat apleidau.. blush2.gif
Atsakyti
ačiū FAINulka@ už slaptažodį 4u.gif
bandysiu blush2.gif , žiūrėsim kas iš to išeis....
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 12, 12:31)
ačiū FAINulka@ už slaptažodį 4u.gif
bandysiu blush2.gif , žiūrėsim kas iš to išeis....

zinoma bandyk mirksiukas.gif o siek tiek pramokus ir meetukan prisijungsi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi noriu prisijugti i jusu kluba. 4u.gif
Anglu kalbos tik labai silpni pagrindai blush2.gif
Anglu kalba noriu ismokti pirmiausia del to kad noriu pakeisti darba, o be siu ziniu nelabai esu pageidaujama. Taip pat ir del literaturos. Labai mazai geros literaturos yra lietuviu kalba.
Todel labai prasau priimkit ir mane i savo gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2007 07 12, 14:07)
Sveikos,

As irgi noriu prisijugti i jusu kluba.  4u.gif
Anglu kalbos tik labai silpni pagrindai  blush2.gif
Anglu kalba noriu ismokti pirmiausia del to kad noriu pakeisti darba, o be siu ziniu nelabai esu pageidaujama. Taip pat ir del literaturos. Labai mazai geros literaturos yra lietuviu kalba.
Todel labai prasau priimkit ir mane i savo gretas smile.gif

prasom prasom slaptazodis pas tave mirksiukas.gif bus noro - prasom i meeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu Fainulka uz slaptazodi. 4u.gif
O meetai buna tik Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2007 07 13, 07:20)
Aciu Fainulka uz slaptazodi.  4u.gif
O meetai buna tik Vilniuje?

Jei Kaunieciu atsirastu as mielai prisijungciau wink.gif
Atsakyti