Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

http://www.quickteacher.lt/
Pamegink susisiekti su agentu, gal atsius kokia bandomaja versija. Bet suprask, kad tai kazkoks naujas metodas paremtas psichologija. Tavo monitoriuje tam tikru greiciu mirges skirtingi zodziai, sakiniai...Kompanija teigia, kad pasamone juos nufotkins...Taip bus praplestas zodynas...
Gramatikai pateikiama programa, kuri labai panasi i Longman ar Tildes biuro zodyna. Istqariami zodziai, pateikiami pvz su jais...
Kaina ne maza...Man atrodo yra patykimesniu ir naudingesniu budu...Tai tik mano nuomone, bet ar ne tas pats, jei tau anglu mokantis zmogus padarys power pointa su zodziais ir tu tam tikru greiciu spaudinesi mygtuka perziurinedama ji...?
Atsakyti
Aciu FAINulka@ uz slaptazodzi. Tu esi saunuole, kad visiems padedi tobulinti anglu kalbos zinias thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes - per darbus jus apleidau - sorry uz uzdelstus slaptazodzius - bet panasu kad visoms issiunciau smile.gif
Atsakyti
As jau prasiau FAINulkos apziuret blush2.gif , ar neturi ko nors is Enterprise, bet kol kas nieko turbut nerado. Si serija tikrai visapusiska, gal nebent mazoka pokalbiu ir gramatikos. Bet jei grammar nusipirktumet, tai butu idealu 4u.gif
Atsakyti
Marsi dekui uz tavo issamius patarimus smile.gif
pridesiu del zodyno mokymosi - kas dar neisbandet - tikrai isbandykit mano rekomenduota zodyneli - kuriame galite susikurti savo zodynus - ten trys laukai juos galite naudoti lietuviskas zodis - angliskas zodis - transkripcija arba pvz angliskas zodis angliskas pavyzdys - kadangi ta programele vis privercia tave kas pasirinkta laika pasimokyti po 10 zodziu - tad gali nuolat mokytis net dirbdama ir darydama mazas pertraukeles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vi_ka @ 2007 01 29, 17:43)
As jau prasiau FAINulkos apziuret  blush2.gif  , ar neturi ko nors is Enterprise, bet kol kas nieko turbut nerado. Si serija tikrai visapusiska, gal nebent mazoka pokalbiu ir gramatikos. Bet jei grammar nusipirktumet, tai butu idealu  4u.gif

Sveika, jaučiu kad būsiu pamiršus paieškot smile.gif
Ar domina Enterprise Grammar turiu 4 dalį studentiškos knygos ir mokytojo knygos...
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 01 29, 18:01)
Papildyta:

Sveika, jaučiu kad būsiu pamiršus paieškot smile.gif
Ar domina Enterprise Grammar turiu 4 dalį studentiškos knygos ir mokytojo knygos...

as tai viska turiu, nes pas mus is ju mokoma! man tai didziulis trukumas cd-rom, galeciau prie kompu nuvest mokinukus, bet programu neturiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_ka: 29 sausio 2007 - 18:53
Man irgi patinka FAInulkos rekomenduotas zodynas thumbup.gif Mokindamasi temas susirasau zodzius, issokantys zodziai privercia kiekviena karta juos prisiminti. smile.gif

Nesuprantu, g.gif atrodo Pronunciation Power II truksta 9 dalies, todel niekaip negaliu visos programos isarchyvuoti schmoll.gif Gal kas jau atsisiunte?
Atsakyti
Stai, sia rasite Tildes Biura 2006. Jeigu issiarchyvavusios nerasite crack,parasykite man, as idesiu ji atskirai. Tildes Biuras turi puiku zodyna. Pateikiamos anglu kalbos frazes, prie kikevieno zodzio-pavyzdziai su juo. Zodynas istaria zodzius.
Taip pat, Tildes Biuras turi vertimo vedli. Ji ijungus, jis isvers jums kiekviena internete surasta ir nesuprasta zodi. Tereiks pelyte ji paliesti smile.gif

http://www.badongo.net/file/2121966

4u.gif
Papildyta:
Cia Tildes Biuro Crack (programos paleidimo slaptazodis). Yra instrukcija. 4u.gif

http://www.badongo.com/file/2123921
Papildyta:
O vakare, jei nenutruks perkelimas (labai ilgai keliasi, Fainulkai reikejo daug kantrybes...), idesiu Longman zodyna, apie ji jau pasakojau. Tikrai puiki mokymosi priemone su istarimu.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MARSI, dėkui!!! 4u.gif Bandau siųstis.
Atsakyti
Ir as noriu slaptazodzio blush2.gif
Atsakyti
Dėl patarimų, ką rintis iš medžiagos mokymuisi, tai kažin ar ką galėčiau pasakyt, nes jau seniai tokiais nesinaudoju ( blush2.gif anglų kalba man antra gimtoji beveik jau). Gal šiaip ką galėsiu padėt.

Sėkmės visoms besistengiančioms

Atsakyti
Is kur galeciau gaut Longman zodyna ? ax.gif
Atsakyti