Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

Jau kaip apsidžiaugiau radus šią temukę clap.gif Labai aktualu pasidarė,nes nusprendžiau''dasimokyt''ko nemoku,o ir vyrui nepakenktų bigsmile.gif JAu maniau teks plonint piniginę knygyne 4u.gif Didelis AČIŪ mamytei atidariusiai šią temukę ir visoms čia rašančioms yess.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 04 13, 14:15)
Jau kaip apsidžiaugiau radus šią temukę clap.gif Labai aktualu pasidarė,nes nusprendžiau''dasimokyt''ko nemoku,o ir vyrui nepakenktų  bigsmile.gif JAu maniau teks plonint piniginę knygyne  4u.gif  Didelis AČIŪ mamytei atidariusiai šią temukę ir visoms čia rašančioms yess.gif  friends.gif

sveika prisijungus - jei turesi pati kokios medziagos - pasidalink su mumis mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2007 04 13, 19:05)
man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas?  bigsmile.gif

gal biggrin.gif tik reik ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
nežinau, gal jau buvo, bet čia radau gerų kygučių paskaitymui http://manybooks.net
Atsakyti
Labs diens matau kad apsileidau - zadu pataisyti stuacija - tema baigia apmirt ax.gif

***Headway
New_Headway_Pronunciation_Course_Elementary (Book_Audio)

user posted image

audio
knyga

***Headway
New_Headway_Pronunciation_Course_Pre-Intermediate (Book_Audio)

user posted image

audio
knyga
Papildyta:

***Headway
New_Headway_Pronunciation_Course_Intermediate (Book_audio(no))

user posted image

knyga

***Headway
New_Headway_Pronunciation_Course_Upper-Intermediate (Book_Audio)

user posted image

audio 1
audio 2
knyga
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 18 balandžio 2007 - 21:49
Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi tongue.gif
Ačiū, kad vis papildai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 19, 10:02)
Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi tongue.gif
Ačiū, kad vis papildai 4u.gif

gerai kad mokos, o as taip apsileidau... blush2.gif niekaip nebeprisiruosiu pasimokyt, prisimint... o dar tas pavasaris uz lango lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutes visos mokinukes 4u.gif as neseniai atradau si foruma ir lb tuo dziaugiuosi bigsmile.gif man aktuali jusu temele apie anglu k. nes dabar su draugu gyvenam norgej, buvau nusprendus mokytis norvegu k., bet apsigalvojau, nes cia norgej kiekvienas norvegas oka kalbet angliskai, tad manau geriau test ka jau truputi moku(mokykloj mokiaus). nezinau ar kuom pati galesiu padet jum, nes nieko neturiu, del to ir ieskausi info po interneta ax.gif turiu viena nuoroda, kur yra visokiu pratimuku, bet cia gal labiau pradedanciom, nes lengvoki tokie smile.gif www..manythings.org/fg/index.html
Papildyta:
sorry meginos, nemoku normaliai nuorodos ikelt 4u.gif
Atsakyti
***Medicine
Medical English

user posted image

knyga

Atsakyti
sveikutes, as ka tik prisiregistravau, dar nieko nezinau.Bet mane labai domina anglu kalbos mokinimasis.dziaugsiuos, jei galesite padeti.
Atsakyti
QUOTE(domaskaro @ 2007 05 01, 22:29)
sveikutes, as ka tik prisiregistravau, dar nieko nezinau.Bet mane labai domina anglu kalbos mokinimasis.dziaugsiuos, jei galesite padeti.

tai zinok ne labai cia ir reikia zinoti - tik surinkti virs 10 zinuciu ir kreiptis i az kad gauti slaptazodi smile.gif
Atsakyti