Jau kaip apsidžiaugiau radus šią temukę Labai aktualu pasidarė,nes nusprendžiau''dasimokyt''ko nemoku,o ir vyrui nepakenktų JAu maniau teks plonint piniginę knygyne Didelis AČIŪ mamytei atidariusiai šią temukę ir visoms čia rašančioms
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 04 13, 14:15)
Jau kaip apsidžiaugiau radus šią temukę Labai aktualu pasidarė,nes nusprendžiau''dasimokyt''ko nemoku,o ir vyrui nepakenktų JAu maniau teks plonint piniginę knygyne Didelis AČIŪ mamytei atidariusiai šią temukę ir visoms čia rašančioms
sveika prisijungus - jei turesi pati kokios medziagos - pasidalink su mumis
man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas?
QUOTE(Scarlett @ 2007 04 13, 19:05)
man labai praverstų kokia grožinės literatūros knyga su išrinktais visokiais literary devices (pvz. metaphor, simile, epithet ir t.t. ) ar iš vis įmanomas toks dalykas?
gal tik reik ieskot
nežinau, gal jau buvo, bet čia radau gerų kygučių paskaitymui http://manybooks.net
Labs diens matau kad apsileidau - zadu pataisyti stuacija - tema baigia apmirt
Papildyta:
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi
Ačiū, kad vis papildai
Ačiū, kad vis papildai
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 19, 10:02)
Kur čia apmirt, visos tiesiog jau moka anglų, arba labai mokosi
Ačiū, kad vis papildai
Ačiū, kad vis papildai
gerai kad mokos, o as taip apsileidau... niekaip nebeprisiruosiu pasimokyt, prisimint... o dar tas pavasaris uz lango
sveikutes visos mokinukes as neseniai atradau si foruma ir lb tuo dziaugiuosi man aktuali jusu temele apie anglu k. nes dabar su draugu gyvenam norgej, buvau nusprendus mokytis norvegu k., bet apsigalvojau, nes cia norgej kiekvienas norvegas oka kalbet angliskai, tad manau geriau test ka jau truputi moku(mokykloj mokiaus). nezinau ar kuom pati galesiu padet jum, nes nieko neturiu, del to ir ieskausi info po interneta turiu viena nuoroda, kur yra visokiu pratimuku, bet cia gal labiau pradedanciom, nes lengvoki tokie www..manythings.org/fg/index.html
Papildyta:
sorry meginos, nemoku normaliai nuorodos ikelt
Papildyta:
sorry meginos, nemoku normaliai nuorodos ikelt
QUOTE(domaskaro @ 2007 05 01, 22:29)
sveikutes, as ka tik prisiregistravau, dar nieko nezinau.Bet mane labai domina anglu kalbos mokinimasis.dziaugsiuos, jei galesite padeti.
tai zinok ne labai cia ir reikia zinoti - tik surinkti virs 10 zinuciu ir kreiptis i az kad gauti slaptazodi