Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(Manta @ 2007 04 04, 10:49)

ner uz ka, jei rasit kur dar neveikia nuorodos - rasykit - rasim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 04 04, 16:45)
ner uz ka, jei rasit kur dar neveikia nuorodos - rasykit - rasim smile.gif

Kaip taip operatyviai sukeli g.gif Nes man kažko nesigauna, arba mūsų netas per slabnas arba aš apyžioplė, nes galėčiau paidallint, ko prisitraukus turiu ale neišeina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2007 04 04, 19:20)
Kaip taip operatyviai sukeli  g.gif Nes man kažko nesigauna, arba mūsų netas per slabnas arba aš  apyžioplė, nes galėčiau paidallint, ko prisitraukus turiu ale neišeina  wub.gif

darbe internetas greits, namuos lets.. o tu kur bandai ikelynet?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 04 06, 17:06)
darbe internetas greits, namuos lets.. o tu kur bandai ikelynet?

Namie, nes darbe nieko neturiu. O netas dabar visai blūdija... doh.gif
Atsakyti
Fainulka, labai ačiū už nuorodas mokytojams, tikrai daug informacijos. 4u.gif

Labai norečiau slaptažodžio į knygas, ax.gif tik nežinau, ką pasiūlyti.

Į namus ateina anglų kalbos mokytoja, labai puiki, jauna mergička, jei kam reikės telefono, galėsiu duoti, nes labai patogu auginant leliuką namuose.

Mokytoja Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Keliauninkė @ 2007 04 07, 18:14)
Fainulka, labai ačiū už nuorodas mokytojams, tikrai daug informacijos. 4u.gif

Labai norečiau slaptažodžio į knygas, ax.gif  tik nežinau, ką pasiūlyti.

Į namus ateina anglų kalbos mokytoja, labai puiki, jauna mergička, jei kam reikės telefono, galėsiu duoti, nes labai patogu auginant leliuką namuose.

Mokytoja Kaune.

Slaptazodis jau pas tave 4u.gif
O istikruju, jei kas turit nebrangiu ir kokybiskai pamokeles vedanciu destytoju, pasidalinkit - kam prisireiks, zinos pas kuria keiptis.. smile.gif Brukstelekit, koks lygis, ko moko, kokiam mieste, is kokios medziagos moko ir t.t.
as vat ieskociau kas galetu palavinti bussines english kalbejima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 04 04, 10:41)

Labutis, su šventėmis sveikinu visas! mirksiukas.gif
Ačiū FAINulka, už naujas nuorodas, bet atrodo aš ir vėl pavėlavau-nuorodos nebeveikia, o gal aš ką nors ne taip darau? ax.gif
Atsakyti
Ačiū fainulka už slaptažodį, tikra Velykinė dovanėlė - slaptažodis - knygos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano anglų kalbos mokytoja yra labai labai maloni - puikiai išaiškina, paprastai, aiškiai kaip pradinukui. O svarbiausia, kad atvažiuoja į namus, tai galiu mokytis ir su kūdikiu ant rankų. Ji man atščviečia užduotis, aš net nežinau iš kokių knygų, bet parenka pagal temą ir mano lygį. Man tai labai patinka. Nejaučiu diskomforto jei nepadarau namų darbų, ar suklystu. O ji moko visko - gramatikos, šnekamosios kalbos.

Mokytoja Kaune, jei kam reikės telefoniuko - kreipkitės.
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2007 04 08, 22:44)
Labutis, su šventėmis sveikinu visas! mirksiukas.gif
Ačiū FAINulka, už naujas nuorodas, bet atrodo aš ir vėl pavėlavau-nuorodos nebeveikia, o gal aš ką nors ne taip darau?  ax.gif

veikia jos veikia - o kaip siustis is rapidshare serverio buvo ideta senojoje temoje - paieskok okiz mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Activity book for children 2. Atrodo kaip spalvinimo knygelė. jei kam reikia, rašykit į AŽ, atsiųsiu.
Atsakyti
gal kokiu audio knygu nuorodu imestumet, kad nebutu labai dideles apimties iki 1MB...
Atsakyti
QUOTE(Slyvutė @ 2007 02 11, 18:34)
http://www.bartleby.com/59/3/ yra patarlių su paaiškinimais. Gal rasi tinkamų.

Dar, man patinka:
http://www.soundsgoo...atname=Children
Tai knygos audio formatu. Įėjus į knygą, galima paspausti Hear a sample ir paklausyti knygos anglų kalba. Labai gerai lavinti klausymo įgūdžius. Ir įdomu. smile.gif

Ingrise vat cia merginos buvo ideje del audio.. siaip po 1mb rimtu klausymo knyguciu nelabai rasi.. kokybisko igarsinimo uzima daug.. senojoj temoj buvo nuorodu.. ax.gif
Atsakyti