Labukas,nu jus cia mane ir suintrigavote,tiek visokiu gerybiu cia pilna,kad ir as uzsinorejau pasidalinti su jumis ka turiu as dar nespejau visko perskaityti tai gal ir pasikartosiu gal kam reikia EN-LT Quick Teacher. galeciau kaip nors ikelti.
Papildyta:
Oi pamirsau pamineti, turiu dar knyga "Anglu kalba suprantamai + CD"Gal kam reiketu sios knygos.
Papildyta:
Ka as galeciau pasakyti apie Quick teacher,siaip tai tikejausi kazko ispudingesnio,nu bet kadangi as jos nepirkau tai del to ir kazkaip labai neliudziu.nu aisku reiketu kiekvienai isbandyti ta programyte
QUOTE(anastazas @ 2007 03 30, 16:42)
Šaunuolės, kurios galit savarankiškai O aš negaliu... valios trūksta. Bet noriu prisiminti ką mokėjau ir papildyti ko nemokėjau anglų kalboje. Gal galite rekomenduoti gerus anglų k. kursus Vilniuje? Varčiau varčiau SM, o ten tik apie privačias pamokas kalbama. Aš norėčiau kursų....
bet jei valios truksta, tai ir kursai vargu ar pades. svarbiausia urek motyvacijos, o tada gal ir kursai gerai pabandyk per google.lt ieskot, oi kiek kursu lietuvoj. ir galiu pasakyt, daznai kokybe labai priklauso nuo kainos
QUOTE(gur @ 2007 03 30, 14:46)
nebeduoda parsisiusti sios knygeles, o labai reikia ir gal pratimu knygos nuoroda turi
o slaptazodis siai knugai tas pats?
o slaptazodis siai knugai tas pats?
Market leader Upper intermediate naujai cia
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 03 30, 19:00)
bet jei valios truksta, tai ir kursai vargu ar pades. svarbiausia urek motyvacijos, o tada gal ir kursai gerai pabandyk per google.lt ieskot, oi kiek kursu lietuvoj. ir galiu pasakyt, daznai kokybe labai priklauso nuo kainos
visiskai pritariu - be motyvacijos - ne is vietos
as dabar tinginiauju.. nesusimotyvuoju vel kibt intensyviai tobulintis tolyn...
o del kursu man labiausiai patiko specializuotoj mokykloj.. bet ir kaina ten buvo ~70 lt uz pamoka..
labas merginos,priimkit ir mane i savo gretas Labai reikia programos Tell me more.siandien buvau knygyne tai ji pas mus kainuoja 50svaru,kazkaip pasirode per brangu pirkt Noreciau ir as pasidalint su jumis ka as turiu,pabandysiu ikelt Quick Teacher,jaigu iseis,nes nelabai moku
Fainulka@ gal ir as jau galeciau gauti slaptazodi Labai labai reikia programos Tell me more English
Tiems/toms, kas nori pasitreniruoti su anglu zodziais, siulau isbandyti si puslapi: http://www.brain-tun...o?catalog_id=10
Cia pateikiama apie 1000 populiariausiu zodziu, bei galima ju mokytis. Taves klausineja -- tu atsakineji. Yra keli klausinejimo budai: protingas (daugiau klausineja tu zodziu, kuriu nemoki; reikia prisiregistruoti), atsitiktinis (klausineja atsitiktinai zodzius), linijinis (klausineja zodzius is eiles).
As skiriu tam 5-10 minuciu per diena, ir rezultatas stulbinantis.
Cia pateikiama apie 1000 populiariausiu zodziu, bei galima ju mokytis. Taves klausineja -- tu atsakineji. Yra keli klausinejimo budai: protingas (daugiau klausineja tu zodziu, kuriu nemoki; reikia prisiregistruoti), atsitiktinis (klausineja atsitiktinai zodzius), linijinis (klausineja zodzius is eiles).
As skiriu tam 5-10 minuciu per diena, ir rezultatas stulbinantis.
QUOTE(lapiutaite @ 2007 03 31, 17:42)
Fainulka@ gal ir as jau galeciau gauti slaptazodi Labai labai reikia programos Tell me more English
jau issiunciau
o jei pasidalinsi tuo ka turi bus saunu
QUOTE(lapiutaite @ 2007 03 31, 16:16)
labas merginos,priimkit ir mane i savo gretas Labai reikia programos Tell me more.siandien buvau knygyne tai ji pas mus kainuoja 50svaru,kazkaip pasirode per brangu pirkt Noreciau ir as pasidalint su jumis ka as turiu,pabandysiu ikelt Quick Teacher,jaigu iseis,nes nelabai moku
Labuka,
turiu aš parsitraukus tą Tell me more, bet įdėt kur nors man kažkaip nesisekė: Gal pas mumi koks intikas stabdo, o kaip kitaip paduot aš nelabai įkertu. Beje ir siunčiausi labai vargingai, nes programa didelė, o ją greit pratrina
Labutis,visu pirmiausiai tai norejau padekot Fainulkai uz pasvorda Pabandysiu vakare imest Quick teacher,jaigu iseis,nes niekad to nedariau
QUOTE(joreta @ 2007 04 01, 14:28)
Labuka,
turiu aš parsitraukus tą Tell me more, bet įdėt kur nors man kažkaip nesisekė: Gal pas mumi koks intikas stabdo, o kaip kitaip paduot aš nelabai įkertu. Beje ir siunčiausi labai vargingai, nes programa didelė, o ją greit pratrina
pabandyk sudet i www.rapidshare.com ten gan greit uzsisaugo - jei interneto geras greitis..
Jereta dabar kreipiuosi i tave,gal galetum su manim pasidalinti programyte Tell me more ,nu labai noreciau isbandyt ir ja,ir pasirinkt geriausia.Jai galetum tai susisiek su manim per skype:lapiutaite.gal kam reiktu TILDES BIURO,ANGLONO,TELL ME MORE FRENCH????
Papildyta:
UPLUADINT TAI GAL IR MOKECIAU,BET NELABAI ZINAU DAR KAIP PATALPINT I SITA PUSLAPI TUOJ UZMIGDINSIU SAVO LIALKA,IR PABANDYSIU GAL ISEIS
Papildyta:
UPLUADINT TAI GAL IR MOKECIAU,BET NELABAI ZINAU DAR KAIP PATALPINT I SITA PUSLAPI TUOJ UZMIGDINSIU SAVO LIALKA,IR PABANDYSIU GAL ISEIS