Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(FAINulka@ @ 2007 03 25, 11:19)
o tu turi programele winrar ar kita koki archyvatoriu, kuris tau isarchyvuotu parsisiustus failus? nes archyvuojant taves turi paprasyti slaptazodzio...  ax.gif

aciuks Fainulk@, is naujo persisiunciau winrar ir viskas ok thumbup.gif
tu saunuole!
Atsakyti
aš pradejau mokintis anglų kalbą,lankau kursus,bet visi jau mokosi nuo rugsėjo,tai pakankamai sunku.Radau čia anglų pradžiamokslį,atsisiunčiau ,bet reikia kodų.Kaip juos gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniere @ 2007 02 09, 16:16)
QUOTE(Sniere @ 2007 02 08, 14:12)
Gal galima ir man  gauti slaptazodi - English Course for Beginners
Audio kursas pradedantiesiems.
Gal jau galiu gauti slaptazodi?
Mastau, gal  pradeti nuo pradziu, pasitikrinsiu senas zinias. wub.gif

man irgi reikėtų slaptažodžio anlų k.pradžiamoksliui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ast4 @ 2007 03 27, 20:48)
man irgi reikėtų slaptažodžio anlų k.pradžiamoksliui bigsmile.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Labai šaunus puslapis.
Smagu matyt tiek besimokančių, man irgi aktuali tą temą - noriu išmokti anglų kalbą smile.gif
Norėčiau gauti slaptažodį blush2.gif

Iš anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mergička @ 2007 03 27, 23:54)
Sveikutės,
Labai šaunus puslapis.
Smagu matyt tiek besimokančių, man irgi aktuali tą temą - noriu išmokti anglų kalbą  smile.gif
Norėčiau gauti slaptažodį  blush2.gif

Iš anksto ačiū.

issiunciau, geru studiju mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau mokytis anglu kalbos,bet esu visai zalia net abeceles nemoku studijuoju vkk bet ten pasirinkau vokieciu labai reikia nors min ziniu praverstu darbo beieskant kursu lankyti negaliu del finansu darbo susirasti be anglu kalbos kaip i siena atsimusu gal kas patarsit nuo ko pradeti isanksto dekui
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 03 29, 13:10)
sveikutes noreciau mokytis anglu kalbos,bet esu visai zalia net abeceles nemoku studijuoju vkk bet ten pasirinkau vokieciu labai reikia nors min ziniu praverstu darbo beieskant kursu lankyti negaliu del finansu darbo susirasti be anglu kalbos kaip i siena atsimusu gal kas patarsit nuo ko pradeti isanksto dekui

na pradziamoksliu galima rasti tiek tarp mano pateiktos medziagos tiek internete...
jei nori pasiziureti ar aplamai tau patinka anglu kalba, gali pradziai ilist kad ir i si puslapiuka cia Sioje nuorodoje galesi perklausyti abecele, skaiciu.. yra daug kitu pradziamokslio pamokeliu.. jei patiks, tada gal kas ir bepradedanciu pasidalins patirtim nuo ko pradejo (as pvz pradejau nuo englis plius kompaku...) Tiesa tame puslapy, kad perklausyti garsinius failiukus .ram reikalinga real player programele Nemokama jos versija rasi cia
Atsakyti
Sveikutės, kaip džiaugiuosi atradus jūsų temą aš dabar mokausi mokykloje anglų, bet labai norėčiau kai kurių knygų, gal ir man galit slaptažodį parašyt?
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 03 29, 19:58)
Sveikutės, kaip džiaugiuosi atradus jūsų temą aš dabar mokausi mokykloje anglų, bet labai norėčiau kai kurių knygų, gal ir man galit slaptažodį parašyt?

sveika prisijungus slaptazodis jau pas tave 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū, dabar galėsiu tobulėt
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2007 01 16, 22:50)
Tai papildom savo kolekcija dar viena pnygute pazengusiems - verslo kalbai lavinti
***Business
Market_leader upper/intermediate Student's book

user posted image

knyga

nebeduoda parsisiusti sios knygeles, o labai reikia ax.gif ir gal pratimu knygos nuoroda turi ax.gif
o slaptazodis siai knugai tas pats?
Atsakyti