Įkraunama...
Įkraunama...

Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 2

QUOTE(ramintyte @ 2007 02 28, 21:56)
Mielai  4u.gif
www.vovacka.net 
Ten į paiešką užduok "Fine reader".

Ačiū 4u.gif wub.gif Reiks namuose pabandyt smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Aš taip pat norėčiau slaptažodžio, iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirazas @ 2007 03 01, 16:53)
Labas vakaras,

Aš taip pat norėčiau slaptažodžio, iš anksto dėkoju 4u.gif

issiusta smile.gif
Atsakyti
gal kas matet ar laisvu laiku galetumet paieskot vienos angliskos knygos:
Human respiratory tract model for radiological protection. Annals of the ICRP 1994m.
bučiau l. dėkinga, ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, visos besimokancios ir kaip supratau labai toli jau pazengusios. As labai noreciau prisijungt i jusu gretas, ir pradet mokintis anglu savarankishkai, tik beda ta, kad as net jokiu pradmenu neturiu, gal (kaip jau tai praejusios) galetumete patarti nuo ko pradet. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 03 04, 17:34)
sveikos, visos besimokancios ir kaip supratau labai toli jau pazengusios. As labai noreciau prisijungt i jusu gretas, ir pradet mokintis anglu savarankishkai,  tik beda ta, kad as net jokiu pradmenu neturiu, gal  (kaip jau tai praejusios) galetumete patarti nuo ko pradet. Dekui.

pradek nuo nuolio mirksiukas.gif
parsisiusk keleta elementary lygio knyguciu ir pradek.. geriausia butu su audio failiukais kad galetum pasitikrinti tarima.. arba gali pradet nuo tell me more kompaktu.. na cia jau reikia nepatinget pasirinkti, kas butu tinkama.. slaptazodis knyguciu issiarchyvavimui jau pas tave az. ax.gif
Atsakyti
nugi nuo shiandein ir pradedu. smile.gif kai jau kazkiek mokesiu, ateisiu pasigirt...
Atsakyti
Labutis visoms,
noriu pasigirti, kad žingsnelis po žingsnelio einu į priekį. Pradėjau lankyti kursus, kad šiek tiek tarimo išmokčiau. Kursai nebrangūs, bet būna tik vieną kartą per savaitę vakare - labai patogu dirbantiems. Kaip mano lygiui (viskas nuo nulio), tai to ir užtenka. Be to turiu pasivyti kitus, nes jie jau lanko nuo rugsėjo, tai irgi verčia pasitempti. Parsisiunčiau Ez Memo Booster, bet niekaip negaliu rasti, kaip lietuviškai pasidaryti. Vertime duoda kažkokią paukščių kalbą. Gal kam nors irgi taip buvo, o paskui kažkaip susitvarkėte - patarkite, nes nebežinau, ką daryti. Įjungus kompiuterį iškarto išmeta kažkokią lentelę paukščių kalba-ar spaudžiu "ok" ar per kryžiuką, vis tiek po to išmeta HELP puslapį. Padėkit, jei kas galit, nes labai noriu mokytis ir namie.
Taip pat norėčiau slaptažodžio pradedančiųjų knygučių ax.gif Ačiū
Sėkmės besimokančioms! bye1.gif
Atsakyti
Et, ištekėjo mylima sesutė už indo kuris angliškai kalba. O ką man daryt g.gif nejaugi su savo švogeriu negalėsiu normaliai pabendrauti blush2.gif Be to abudu vasarą grįžta į Lietuvą, tai laiko neprūdai, reikia greitai susigriebti ir kibti į mokslus, kad nors keletą sakinių normaliai suregsčiau. Kažkada vidurinėje mokiausi anglų kalbos, bet tas buvo taip seniai...
Miela Fainulka, prašau ir man slaptažodį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2007 03 06, 10:35)
Labutis visoms,
noriu pasigirti, kad žingsnelis po žingsnelio einu į priekį. Pradėjau lankyti kursus, kad šiek tiek tarimo išmokčiau. Kursai nebrangūs, bet būna tik vieną kartą per savaitę vakare - labai patogu dirbantiems. Kaip mano lygiui (viskas nuo nulio), tai to ir užtenka. Be to turiu pasivyti kitus, nes jie jau lanko nuo rugsėjo, tai irgi verčia pasitempti. Parsisiunčiau Ez Memo Booster, bet niekaip negaliu rasti, kaip lietuviškai pasidaryti. Vertime duoda kažkokią paukščių kalbą. Gal kam nors irgi taip buvo, o paskui kažkaip susitvarkėte - patarkite, nes nebežinau, ką daryti. Įjungus kompiuterį iškarto išmeta kažkokią lentelę paukščių kalba-ar spaudžiu "ok" ar per kryžiuką, vis tiek po to išmeta HELP puslapį. Padėkit, jei kas galit, nes labai noriu mokytis ir namie.
Taip pat norėčiau slaptažodžio pradedančiųjų knygučių ax.gif Ačiū
Sėkmės besimokančioms! bye1.gif

sveika prisijungus ir kibus i mokslus smile.gif linkiu uzsispyrimo.. o slaptazodis jau as tave smile.gif
del zodynelio buvo paaiskinimai senoje temoje pabandyk paieskot.. kazkodel atrodo kad kokiam ketvirtam psl buvo paaiskinimai.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gugute* @ 2007 03 06, 16:33)
Et, ištekėjo mylima sesutė už indo kuris angliškai kalba. O ką man daryt  g.gif  nejaugi su savo švogeriu negalėsiu normaliai pabendrauti  blush2.gif Be to abudu vasarą grįžta į Lietuvą, tai laiko neprūdai, reikia greitai susigriebti ir kibti į mokslus, kad nors keletą sakinių normaliai suregsčiau.  Kažkada vidurinėje mokiausi anglų kalbos, bet tas buvo taip seniai...
Miela Fainulka, prašau ir man slaptažodį  4u.gif

vat vat ka darbas privercia mokytis, ka svogeriuks lotuliukas.gif
slapt pas tave az smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,

Su grazia pavasario svente visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vis dar vargstu su EZ memo boster programele. Fainulka - gavau tavo atsakyma, kad kalba galiu pasikeisti per zodyno redagavima stulpeliu antrastese spaudziant mygtukus fontams keisti:) Ar galetum paprasciau parasyti ? Na man niekaip neiseina g.gif
Atsidarius programele, randu nuorodas- Failai, Sistema, Kalba, Pagalba.I kuri eiti ? kalboje pasikeicia tik meniu lietuviskas, o mokamus zodzius vis tiek raso pauksciu kalba ir rusu kalba.
Taip noriu naudotis sia programele, bet niekaip neistengiu jos susitvarkyti.

Lauksiu labai atsakymo, gal pagelbesite?
ACIU

Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad EZ memo boster programeleje einant per sistema, aplinka, spaudziant mygtukus fontams keisti, pas mane nera Times LT , o tik duoda rinktis is jau esamu.O gal cia visa problema ? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit tell me more visus parsisiutusios Vilniuj?
Atsakyti