QUOTE(rencė @ 2007 03 06, 10:35)
Labutis visoms,
noriu pasigirti, kad žingsnelis po žingsnelio einu į priekį. Pradėjau lankyti kursus, kad šiek tiek tarimo išmokčiau. Kursai nebrangūs, bet būna tik vieną kartą per savaitę vakare - labai patogu dirbantiems. Kaip mano lygiui (viskas nuo nulio), tai to ir užtenka. Be to turiu pasivyti kitus, nes jie jau lanko nuo rugsėjo, tai irgi verčia pasitempti. Parsisiunčiau Ez Memo Booster, bet niekaip negaliu rasti, kaip lietuviškai pasidaryti. Vertime duoda kažkokią paukščių kalbą. Gal kam nors irgi taip buvo, o paskui kažkaip susitvarkėte - patarkite, nes nebežinau, ką daryti. Įjungus kompiuterį iškarto išmeta kažkokią lentelę paukščių kalba-ar spaudžiu "ok" ar per kryžiuką, vis tiek po to išmeta HELP puslapį. Padėkit, jei kas galit, nes labai noriu mokytis ir namie.
Taip pat norėčiau slaptažodžio pradedančiųjų knygučių
Ačiū
Sėkmės besimokančioms!
sveika prisijungus ir kibus i mokslus
linkiu uzsispyrimo.. o slaptazodis jau as tave
del zodynelio buvo paaiskinimai senoje temoje pabandyk paieskot.. kazkodel atrodo kad kokiam ketvirtam psl buvo paaiskinimai..
Papildyta:
QUOTE(Gugute* @ 2007 03 06, 16:33)
Et, ištekėjo mylima sesutė už indo kuris angliškai kalba. O ką man daryt
nejaugi su savo švogeriu negalėsiu normaliai pabendrauti
Be to abudu vasarą grįžta į Lietuvą, tai laiko neprūdai, reikia greitai susigriebti ir kibti į mokslus, kad nors keletą sakinių normaliai suregsčiau. Kažkada vidurinėje mokiausi anglų kalbos, bet tas buvo taip seniai...
Miela Fainulka, prašau ir man slaptažodį
vat vat ka darbas privercia mokytis, ka svogeriuks
slapt pas tave az