Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirkos iš Mažeikių mamyčių meet'ukų

4u.gif 4u.gif Niu tik pabandysiu.....čia mes baigiantis gimtadieniui.... wub.gif doh.gif [attachmentid=14855]
Niu tikrai kažkas gavos, tik per daug sumažinau....
Čia mano švečiai.... blush2.gif ...Sfinxutė su Motučiu tučiu ir mano zuikiai..... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almike: 11 kovo 2005 - 00:54
4u.gif ax.gif Mes laabai džiaugiamės, kad tokie užaugom.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almike: 11 kovo 2005 - 01:10
ax.gif Oi Simsia...gelbėk, matai kiek pridirbau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2005 03 11, 01:03)
4u.gif  ax.gif Mes laabai džiaugiamės, kad tokie užaugom.... ax.gif [attachmentid=14856]

SUPER ALMIKE. TIKRAI SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

LABAI JAU GRAZUS IR DIDELIS UZAUGO TAS TAVO SUNELIS SUNAITELIS wub.gif wub.gif
Atsakyti
blush2.gif Čia vyručiai pabiručiai...prie pukuotuko namelio... thumbup.gif [attachmentid=14893]
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2005 03 11, 00:53)
[attachmentid=14855]
Niu tikrai kažkas gavos, tik per daug sumažinau....
  Čia mano švečiai.... blush2.gif ...Sfinxutė su Motučiu tučiu ir mano zuikiai..... ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif schmoll.gif thumbup.gif

Kaip grazu,laaabai sventiskos nuotraukos,balionai thumbup.gif plakatai thumbup.gif geles ,grazus zmones viskas uzfiksuota... saunu super ...super super...ka cia bepridursi...

Žygimantukui 1 metukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2005 03 11, 11:50)
blush2.gif Čia vyručiai pabiručiai...prie pukuotuko namelio... thumbup.gif

thumbup.gif Niu cia ... Nu koookios foto,o jubiljatas koks aukstam lygi visas doh.gif schmoll.gif wub.gif thumbup.gif cry.gif cry.gif wub.gif Ui Ui neeeegaliu kokie vaikuciai...Pukuotko nameeeelis .... O jis dar pas jus stovi ax.gif

O tai dabar dar ruosiesi ideti foto blink.gif niu laukiam ,laukiam,o zadejom eiti a-pa-pa ...
Atsakyti
ax.gif ax.gif Mano dovanąąąą, mano nameliis ir aš dabar čia gyveensiųųų...... mirksiukas.gif [attachmentid=14894]
Atsakyti
blush2.gif ax.gif UI UI, atleiskit už nesusipratimus....mes ne burtininkai,....o dar tik mokomės... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almike: 11 kovo 2005 - 12:04
QUOTE(Almike @ 2005 03 11, 12:04)
ax.gif  ax.gif Čia mūsų svečiaai...labai graži ir linksma Sfinxutės šeimynėlė..... rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

thumbup.gif Agaaaa thumbup.gif ,gerai,kad zinom jog jie grazus ir linksmi...nes cia nelabai tai matosi ax.gif uzsislepe tokie gavosi,islinde uz kadro pvz ponia Sfinxute g.gif tongue.gif
O Tutis wub.gif Tutis muzikuoja wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 11 kovo 2005 - 12:14
ax.gif ax.gif Laabai norėč būti kaip Baskovas...bet dar bijaau... blush2.gif blush2.gif [attachmentid=14897]
Atsakyti
tongue.gif tongue.gif mirksiukas.gif Tai va....ačiū, kad apsilankėt, maža reportažą iš pirmo tortadienio baigiau... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti