Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirkos iš Mažeikių mamyčių meet'ukų

QUOTE(sokejuke @ 2005 02 13, 14:53)
Kad ir kaip paglostei man Vejuk sirdi, skelbdama, kad as lydere,bet blush2.gif man tenka tik antra vieta is merginu.Sfinksute buvo nepralenkiama.Mano saskaitoje tik 115 tasku.Bet as labai didziuojuosi savo antraja vieta,antra kart zaidziu ir antra vieta normaaaaaaliai. tongue.gif
Noriu visiems pasakyti, kad Mazeikiu supermamos pacios sauniausios.Labai dziaugiuosi budama ju buryje.Dekinga joms, kad mane dar visai ne mama labai siltai ir draugiskai prieme i savo saunu buri.

g.gif NIU LIG IR NEBUVAU PADAUGINUSI biggrin.gif NA BET JŪSŲ TAKE TU BUVAI MERGINŲ TARPE NUGALĖTOJA thumbup.gif ,O MŪSŲ TAKE SFINXUTĖ-BET KIEK PAMENU JI VIENA MERGINA IR TEBUVO MŪSŲ TAKE KURI RIDENO-NES MES TIK 'SIRGOM''BUVOM PALAIKYMO KOMANDA thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2005 02 13, 13:15)
4u.gif  tongue.gif Ąčiūūū. Vėjuk, tikrai neblogas reportaželis, o jau komentarai.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif blush2.gif 4u.gif PRIAŠOM IR AČIŪ wub.gif 4u.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole, Veja 4u.gif thumbup.gif . Tik kur musu tatukai g.gif biggrin.gif ?
Laukiam Rugiles nuotraukyciu 4u.gif .
Atsakyti
Techniniai nesklandumai...
bandysim veliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugile: 13 vasario 2005 - 16:35
QUOTE(rugile @ 2005 02 13, 16:07)
NEpavykes bandymas... sad.gif

Gal butu pavykeeee ax.gif Kazkuri mamyte sake,kad skyrelis Shtai mes kokie ramontuojamas ax.gif ...dabar neveikia...neleidzia net nauju temu uzvest...Pabandysiu per IMD ir su browse
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 13 vasario 2005 - 19:14
Veja, labai aciu uz reportaza... thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Su Valentinu Jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugile: 14 vasario 2005 - 08:45
4u.gif Su Shvente 4u.gif

4u.gif
Neblestancios meiles jums linkiu 4u.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 14 vasario 2005 - 12:42
Saket be komentaru,nu tai viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai sventiski jusu desertai,o jau jusu nuotaika tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,nu vien zodziu labai fainai norejom ir mes ,bet g.gif
Atsakyti
Laba diena...

Su Sv.Valentino diena....MEILES DIENA...

Labai grazios foto...super...
Atsakyti
SU SVENTEM JUS VISAS 4u.gif !!!
Vajezus, net apsizliumbiau, pasiziurejus jusu nuotraukas cry.gif . Taip noreciau prisijungti prie jusu.... Namai, namuciai cry.gif cry.gif cry.gif . Bet nieko, vasara parvaziuosim thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gabija L @ 2005 02 14, 13:27)
SU SVENTEM JUS VISAS  4u.gif !!!
Vajezus, net apsizliumbiau, pasiziurejus jusu nuotraukas    cry.gif . Taip noreciau prisijungti prie jusu.... Namai, namuciai  cry.gif  cry.gif  cry.gif . Bet nieko, vasara parvaziuosim  thumbup.gif .

Aciu wub.gif ir tave taip pat mirksiukas.gif niu, neverk schmoll.gif mes tau sutiktuves suorganizuosim mirksiukas.gif tik pranesk kada grisi blush2.gif
Atsakyti