Niu ka cia jau pazinsi.Gi daznai buna,kad zmogus matytas,bet kru nepameni,tik veidas matytas(gal parduotuvej,o gal ir taip ne karta gatveje prasilenke )
Nu tik dabar uzsekiau, kad nauju nuotraukyciu atsirado . Ir kokios jus visos grazios !!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(aisteba @ 2005 01 28, 12:08)
Nu tik dabar uzsekiau, kad nauju nuotraukyciu atsirado . Ir kokios jus visos grazios !!!!!!!!!!!!!!!!
Niu as irgi tik dabar uzsekiau ka tu cia prirasinejus...kas cia per fraze..."kokios jus visos grazios" tikriausiai norejai pasitaisyti,bet nebespejai...Mamos ar jus matote,ji sako kokios jus grazios ...Kam kam bet tu soje "srityje" tikrai nelikai nuskrausta,laaaaaabai grazi mamyte,laaabai grazi mokytoja-noreciau tokios
Visos supermamamanijos grazios
MINI MINI MEETAS PAS VĖJĄ :
ŠOKĖJUKĖ GRĮŽO IŠ MILANO ,,O MES SKANAUJAME LAUKTUVES IR KLAUSOMĖS NUOSTABIŲ ĮSPŪDŽIŲ
DELFĖ+ŠOKĖJUĖ+VĖJA
ŠOKĖJUKĖ GRĮŽO IŠ MILANO ,,O MES SKANAUJAME LAUKTUVES IR KLAUSOMĖS NUOSTABIŲ ĮSPŪDŽIŲ
DELFĖ+ŠOKĖJUĖ+VĖJA
Ane, klausetes ispudziu ir lauktuves ragavot , ir mumi nepalikot ...
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 02 01, 00:16)
Niu as irgi tik dabar uzsekiau ka tu cia prirasinejus...kas cia per fraze..."kokios jus visos grazios" tikriausiai norejai pasitaisyti,bet nebespejai...Mamos ar jus matote,ji sako kokios jus grazios ...Kam kam bet tu soje "srityje" tikrai nelikai nuskrausta,laaaaaabai grazi mamyte,laaabai grazi mokytoja-noreciau tokios
Ui, Jolantele, susisgedau, nereikia cia taip manes girti ...
Niu kaip fainiai...pabuvot, pakalbejot, pasi pasi...
Tai sedejot,plepejot ir as noriuuuuuuuuuuuu
QUOTE(_Aurute_ @ 2005 02 06, 19:03)
Tai sedejot,plepejot ir as noriuuuuuuuuuuuu
TAI JAU GRĮŠK,GRĮŠK Į TĖVYNĘ ,,,PASĖDĖSIM ,,,PAPLEPĖSIM
Ąčiūūū. Vėjuk, tikrai neblogas reportaželis, o jau komentarai....
Kad ir kaip paglostei man Vejuk sirdi, skelbdama, kad as lydere,bet man tenka tik antra vieta is merginu.Sfinksute buvo nepralenkiama.Mano saskaitoje tik 115 tasku.Bet as labai didziuojuosi savo antraja vieta,antra kart zaidziu ir antra vieta normaaaaaaliai.
Noriu visiems pasakyti, kad Mazeikiu supermamos pacios sauniausios.Labai dziaugiuosi budama ju buryje.Dekinga joms, kad mane dar visai ne mama labai siltai ir draugiskai prieme i savo saunu buri.
Noriu visiems pasakyti, kad Mazeikiu supermamos pacios sauniausios.Labai dziaugiuosi budama ju buryje.Dekinga joms, kad mane dar visai ne mama labai siltai ir draugiskai prieme i savo saunu buri.