Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirkos iš Mažeikių mamyčių meet'ukų

Niu ka cia jau pazinsi.Gi daznai buna,kad zmogus matytas,bet kru nepameni,tik veidas matytas(gal parduotuvej,o gal ir taip ne karta gatveje prasilenke ax.gif )
Atsakyti
Nu tik dabar uzsekiau, kad nauju nuotraukyciu atsirado doh.gif . Ir kokios jus visos grazios thumbup.gif thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 01 28, 12:08)
Nu tik dabar uzsekiau, kad nauju nuotraukyciu atsirado doh.gif . Ir kokios jus visos grazios thumbup.gif  thumbup.gif !!!!!!!!!!!!!!!!

Niu as irgi tik dabar uzsekiau ka tu cia prirasinejus...kas cia per fraze..."kokios jus visos grazios" tikriausiai norejai pasitaisyti,bet nebespejai...Mamos ar jus matote,ji sako kokios jus grazios ...Kam kam bet tu soje "srityje" tikrai nelikai nuskrausta,laaaaaabai grazi mamyte,laaabai grazi mokytoja-noreciau tokios laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Visos supermamamanijos grazios biggrin.gif
Atsakyti
MINI MINI MEETAS PAS VĖJĄ biggrin.gif :
ŠOKĖJUKĖ GRĮŽO IŠ MILANO ax.gif ,,O MES SKANAUJAME LAUKTUVES IR KLAUSOMĖS NUOSTABIŲ ĮSPŪDŽIŲ rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image

nestuke.gif DELFĖ+ŠOKĖJUĖ+VĖJA

user posted image
smile.gif
Atsakyti
Ane, klausetes ispudziu ir lauktuves ragavot cry.gif cry.gif , ir mumi nepalikot cry.gif ... blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2005 02 01, 00:16)
Niu as irgi tik dabar uzsekiau ka tu cia prirasinejus...kas cia per fraze..."kokios jus visos grazios" tikriausiai norejai pasitaisyti,bet nebespejai...Mamos ar jus  matote,ji sako kokios jus grazios ...Kam kam bet tu soje "srityje" tikrai nelikai nuskrausta,laaaaaabai grazi mamyte,laaabai grazi mokytoja-noreciau tokios laugh.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ui, Jolantele, susisgedau, nereikia cia taip manes girti blush2.gif ...
Atsakyti
Niu kaip fainiai...pabuvot, pakalbejot, pasi pasi... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai sedejot,plepejot ir as noriuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2005 02 06, 19:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Tai sedejot,plepejot ir as noriuuuuuuuuuuuu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

TAI JAU GRĮŠK,GRĮŠK Į TĖVYNĘ ax.gif ,,,PASĖDĖSIM ax.gif ,,,PAPLEPĖSIM ax.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif tongue.gif Ąčiūūū. Vėjuk, tikrai neblogas reportaželis, o jau komentarai.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad ir kaip paglostei man Vejuk sirdi, skelbdama, kad as lydere,bet blush2.gif man tenka tik antra vieta is merginu.Sfinksute buvo nepralenkiama.Mano saskaitoje tik 115 tasku.Bet as labai didziuojuosi savo antraja vieta,antra kart zaidziu ir antra vieta normaaaaaaliai. tongue.gif
Noriu visiems pasakyti, kad Mazeikiu supermamos pacios sauniausios.Labai dziaugiuosi budama ju buryje.Dekinga joms, kad mane dar visai ne mama labai siltai ir draugiskai prieme i savo saunu buri.
Atsakyti