Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirkos iš Mažeikių mamyčių meet'ukų

QUOTE(*Jolanta* @ 2006 05 23, 23:06)
Jazmineleeee.o jau kaip graziai tavo fotika potkinaaa  biggrin.gif  Kokios jus nuostabios ... o jau vaikai tai is vis ... saldainiai  wub.gif
Kur Gabi buvo paėmus ...nelabai kokios išėjo doh.gif

Tik kai grįžau apsižiūrėjau ,kad neturiu Norvilės ir jos dukrytės nufotkinus verysad.gif Ir Daivesitos nedėsiu ,nes visur užsimerkusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 23 gegužės 2006 - 22:11
Labutis 4u.gif
Kaip nuostabu, kad vakar gausiai susirinkom, nors iš pradžių ir išsigandus buvau, kad mūsų tiek mažai, turiu kelias fotkes iš meeto pradžios bigsmile.gif, bet įkelti neišeina schmoll.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 24 gegužės 2006 - 08:02
QUOTE(Gitusia @ 2006 05 24, 09:00)
Labutis  4u.gif
Kaip nuostabu, kad vakar gausiai susirinkom, nors iš pradžių ir išsigandus buvau, kad mūsų tiek mažai, turiu kelias fotkes iš meeto pradžios  bigsmile.gif, bet įkelti neišeina  schmoll.gif  g.gif  verysad.gif
Atsiųsk man ...įkelsiu mirksiukas.gif [EMAIL]syringasss@yahoo.com [/EMAIL], nors čia gali kelti tiesiai iš kompo ,tik sumažinti reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 24 gegužės 2006 - 08:10
Nu foto tai cia... tik kur blink.gif KUR blink.gif musu stalo puosmena ... umn.gif: kur Norwile ir Akvile g.gif
Atsakyti
Jazminėle, ačiū už nuotraukas. Labai thumbup.gif Nu jau Mantukas tikras modeliukas wub.gif

O dabar rašo Gabija: hgjkmiuytrr (" myliu mamytę ir su gimtadienio diena" taip sakė, kad parašė lotuliukas.gif )
Atsakyti
ax.gif Wau, kokios gražios nuotraukytės thumbup.gif thumbup.gif wub.gif . Ką tik savo modeliuku pasidžiaugėm ax.gif blush2.gif wub.gif .
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 29 birželio 2006 - 22:21
Gaila ,negaliu komentarų įdėti ...tetukas baisiausiai manęs jau laukia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 29 birželio 2006 - 22:28
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gaila nespejau susitikt su anksciau pabegusiom tongue.gif ,Tushinuke,B - malonu susipazint biggrin.gif

Prisegsiu dar viena grazia biggrin.gif portegrafija... wub.gif " paimta" siek tiek kitu kampu hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 30 birželio 2006 - 00:15
bigsmile.gif nu fainai thumbup.gif blink.gif pavydziu jums baltai tongue.gif tik prasom supazindit mane nes as net tryju nepazinau blink.gif
Atsakyti
Faina thumbup.gif
Naujokės drinks_cheers.gif
Mamytės tokios jaunatviškos bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
O vaikiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti