Ačiū simsia už fotoreportažą
Viskas kad ir puiku, tik galejot su komentarais - kas nuotraukoje. Susirasineju su jumis, bet daugelio nepazystu...
Dar papildau
QUOTE(Gitusia @ 2005 12 02, 22:53)
Viskas kad ir puiku, tik galejot su komentarais - kas nuotraukoje. Susirasineju su jumis, bet daugelio nepazystu...
Ja, ja ... galetum ateiti ir susipazinti in real o ne per ineta
Kaip gyvenate ,kuom kurenate
Niu'sssssss regis jau visos foto suneshtos... Ot ir nea... Dar Norwile ka nors iklijuos Is visu keturiu kampu sedejo fotoreporteres
Labas moteriškos,aš tundra po seną forumą duoduos gerai kad Jolantaapšvietė. AČIŪ
SFINXUTEreikėjo ir mane nuo kampo paimti kaip tik ubvau namuose ir mažąją būčiau auklei palikusi, na nieko taip man ir reikia kad sename forume naujienų laukiu
p.s. mano Urtė gimusi 08 26, gal aš pati suklaidinau, atsiprašau.
SFINXUTEreikėjo ir mane nuo kampo paimti kaip tik ubvau namuose ir mažąją būčiau auklei palikusi, na nieko taip man ir reikia kad sename forume naujienų laukiu
QUOTE(moniaka @ 2005 12 03, 16:02)
Labas moteriškos,aš tundra po seną forumą duoduos gerai kad Jolantaapšvietė. AČIŪ
Labas , prashiom... labas.... mes dazniausiai buname ciaaaaaaa ...uzsuk...
Nugi taigi gi jugi labai gaila .... kad galejai : ,bet per toki nesusipratima nesusitikom
Reikes pataisyti Urtes gimshe ....
Sveikos mamytes,
na stai as dar viena naujai iskepta mamyte. labai noreciau su jumis artimiau susipazinti nes nalabai turiu draugiu su kuriomis galeciau pabendrauti teme apie vaikucius!!!
na stai as dar viena naujai iskepta mamyte. labai noreciau su jumis artimiau susipazinti nes nalabai turiu draugiu su kuriomis galeciau pabendrauti teme apie vaikucius!!!
QUOTE(S.A.D. @ 2005 12 19, 17:07)
Sveikos mamytes,
Sveika,sveika
Buuutinai uzsuk...noriai pabendrausim... bet ateik ...eik tieeeesiai cia....(spausk) nes shi paveiksleliu tema baigia uzdulketi...
Vėl Šauniai pasėdėjom
Gitusia priglaudė Aistebos Mantuką
Betukas neatsidžiaugia savo mergyte
O čia mūsų saldžioji porelė :Laurutė ir Gytis
Gitusia priglaudė Aistebos Mantuką
Betukas neatsidžiaugia savo mergyte
O čia mūsų saldžioji porelė :Laurutė ir Gytis
Kaip fainai pasisedėjot
JUODAI PAVYDŽIUUUUU
JUODAI PAVYDŽIUUUUU
Jazmineleeee.o jau kaip graziai tavo fotika potkinaaa Kokios jus nuostabios ... o jau vaikai tai is vis ... saldainiai