Įkraunama...
Įkraunama...

Akimirkos iš Mažeikių mamyčių meet'ukų

Ačiū simsia už fotoreportažą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Viskas kad ir puiku, tik galejot su komentarais - kas nuotraukoje. Susirasineju su jumis, bet daugelio nepazystu...
Atsakyti
Dar papildau

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2005 12 02, 22:53)
4u.gif Viskas kad ir puiku, tik galejot su komentarais - kas nuotraukoje. Susirasineju su jumis, bet daugelio nepazystu...

Ja, ja ... galetum ateiti ir susipazinti mirksiukas.gif bigsmile.gif in real o ne per ineta beee.gif biggrin.gif
Kaip gyvenate ,kuom kurenate rolleyes.gif

Niu'sssssss regis jau visos foto suneshtos... doh.gif Ot ir nea... Dar Norwile ka nors iklijuos cool.gif Is visu keturiu kampu sedejo fotoreporteres thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 03 gruodžio 2005 - 12:10
Labas moteriškos,aš tundra po seną forumą duoduos lotuliukas.gif gerai kad Jolantaapšvietė. AČIŪ

SFINXUTEreikėjo ir mane nuo kampo paimti ax.gif kaip tik ubvau namuose ir mažąją būčiau auklei palikusi, na nieko taip man ir reikia kad sename forume naujienų laukiu doh.gif

p.s. mano Urtė gimusi 08 26, gal aš pati suklaidinau, atsiprašau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moniaka @ 2005 12 03, 16:02)
Labas moteriškos,aš tundra po seną forumą duoduos lotuliukas.gif gerai kad Jolantaapšvietė. AČIŪ

SFINXUTEreikėjo ir mane nuo kampo paimti ax.gif kaip tik ubvau namuose ir mažąją būčiau auklei palikusi, na nieko taip man ir reikia kad sename forume naujienų laukiu doh.gif

p.s. mano Urtė gimusi 08 26, gal aš pati suklaidinau, atsiprašau. blush2.gif

Labas , prashiom... labas.... biggrin.gif mes dazniausiai buname ciaaaaaaa ...uzsuk...

Nugi taigi gi jugi labai gaila .... kad galejai umn.gif: ,bet per toki nesusipratima nesusitikom unsure.gif

doh.gif Reikes pataisyti Urtes gimshe ....
Atsakyti
Sveikos mamytes,
na stai as dar viena naujai iskepta mamyte. labai noreciau su jumis artimiau susipazinti nes nalabai turiu draugiu su kuriomis galeciau pabendrauti teme apie vaikucius!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.A.D. @ 2005 12 19, 17:07)
Sveikos mamytes,
na stai as dar viena naujai iskepta mamyte. labai noreciau su jumis artimiau susipazinti nes nalabai turiu draugiu su kuriomis galeciau pabendrauti teme apie vaikucius!!! 4u.gif

Sveika,sveika mirksiukas.gif

Buuutinai uzsuk...noriai pabendrausim... bet ateik ...eik tieeeesiai cia....(spausk) nes shi paveiksleliu tongue.gif tema baigia uzdulketi...
Atsakyti
Vėl Šauniai pasėdėjom thumbup.gif
Gitusia priglaudė Aistebos Mantuką
user posted image
Betukas neatsidžiaugia savo mergyte wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O čia mūsų saldžioji porelė :Laurutė ir Gytis thumbup.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 23 gegužės 2006 - 21:52
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazminėlė: 23 gegužės 2006 - 22:23
Kaip fainai pasisedėjot thumbup.gif drinks_cheers.gif
JUODAI PAVYDŽIUUUUU cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsia: 23 gegužės 2006 - 21:56
Jazmineleeee.o jau kaip graziai tavo fotika potkinaaa biggrin.gif Kokios jus nuostabios ... o jau vaikai tai is vis ... saldainiai wub.gif
Atsakyti