Labai labai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O kiek daug nuotraukyčių ... Ir kokie mes visi gražūs ...
Šaunuole ,Rugile ,kiek gražių nuotraukyčių ,labai malonu buvo su visom susipažinti
QUOTE(rugile @ 2005 05 23, 14:35)
Atni ir kavinėj fotkino QUOTE(rugile @ 2005 05 23, 15:35)
ačiū
o gal galėtum perkelti su manim nuotraukikes į el. paštą daiva@roventa.lt
būčiau labai , labai dėkinga.
QUOTE(DAIVESITA @ 2005 05 23, 13:53)
ačiū
galiu atsiust ir didesnio formato. Cia stipriai mazinau....
Ziuriu ziuriu o Gintaryte per savo lakstymus niekur i kadra nepapuole
Tokia simpatulka mergyte.... atejo pati su manim susipazinti Vardo paklause ir su Leja draugavo Tikekimes pas Atni bus papuolus i kadra.....
QUOTE(rugile @ 2005 05 23, 15:19)
galiu atsiust ir didesnio formato. Cia stipriai mazinau....
Ziuriu ziuriu o Gintaryte per savo lakstymus niekur i kadra nepapuole
Tokia simpatulka mergyte.... atejo pati su manim susipazinti Vardo paklause ir su Leja draugavo Tikekimes pas Atni bus papuolus i kadra.....
O aš atseit labai gudra ,nusikopinau ir viskas Ziuriu ziuriu o Gintaryte per savo lakstymus niekur i kadra nepapuole
Rugile - Man smalsu - su kokiu fotiku iamžinti šie meetuko vaizdeliai? Ruošiuosi pirkti fotika, bet niekaip neišsirenku Nuotraukos ryškios, tai ir smalsumas sukilo
Rugile, nuostabios foto...
Aciu...
Laukiam Atni nuotrauku...
Aciu...
Laukiam Atni nuotrauku...
QUOTE(Gitusia @ 2005 05 23, 21:20)
Rugile - Man smalsu - su kokiu fotiku iamžinti šie meetuko vaizdeliai? Ruošiuosi pirkti fotika, bet niekaip neišsirenku Nuotraukos ryškios, tai ir smalsumas sukilo
Pas mus MINOLTA Dimage A1.
Shiaip mano darlingas biski pamises ant fotografavimo, cia toks pusiau profesionalus daiktas, tik kas is to, as vis tiek moku viena mygtuka nuspaust
O megejiskam fotografavimui rekomenduociau rinktis ka nors is Canon arba Nikon. Pas juos dabar nemazai nauju fotoaparatu atsirade, ir kainos protingos Manyciau taip
Mazdaug jei nori isivaizduoti kainas, pasiziurek cia .