na va
Papildyta:
cia tikrai idomiai atrodancios kriaukles
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 26, 07:50)
gražu, bet tokios aš nedėčiau
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 26, 08:50)
Atrodo tikrai labai graziai bet tokios kriaukles man atrodo labai nepraktiskos isivaizduoju kaip jes reiktu valyti panasaus stiliaus kriaukle maciau Pabo Latino klube na prie tokios kriaukles reikia ir atitinkamo interjero kitaip nekas gaunasi
Dar viena is paciu nepraktiskiausiu kriaukliu yra stikline kriaukle matosi kiekvienas laselis
QUOTE(jufka @ 2007 01 26, 11:18)
Atrodo tikrai labai graziai bet tokios kriaukles man atrodo labai nepraktiskos isivaizduoju kaip jes reiktu valyti panasaus stiliaus kriaukle maciau Pabo Latino klube na prie tokios kriaukles reikia ir atitinkamo interjero kitaip nekas gaunasi
Dar viena is paciu nepraktiskiausiu kriaukliu yra stikline kriaukle matosi kiekvienas laselis
o man laaaabai grazu jei surasiu tokia (apatine) tikrai nupirksiu. Pas mane visas vonios kambarys senovinis, net vonia sendinta lyg bronzine atrodo. Labai super. O del praktiskumo, tai kiekviena daikta reikia saugoti ir priziureti
P.S. gal kas mate kur tokias pirkti?
gali buti, kad jos nepraktiskos, pas mane paprasta kriaukle, bet kad yra i ka paziureti tai tikrai
man dar labai patinka tokios kur keramikines, bet visiskai apvalios, tarsi dubeneliai, stovi ant spinteles.
man dar labai patinka tokios kur keramikines, bet visiskai apvalios, tarsi dubeneliai, stovi ant spinteles.
oi merginos, kaip dziaugiuosi, kad yra toks klubas, kaip lengviau pasidare
dar gal kas turit kokiu idomiai irengtu interjeru paveiksliuku... tiesiog minciu pasisemti, as viska renku ir saugau gal kada prireiks
dar gal kas turit kokiu idomiai irengtu interjeru paveiksliuku... tiesiog minciu pasisemti, as viska renku ir saugau gal kada prireiks
O kaip jums sis? Interjeras vonios kambario?
tinkamas Flinstounu seimynai idomus tik tokioj vonioj kietoka turetu but
QUOTE(laura x @ 2007 01 26, 21:27)
tinkamas Flinstounu seimynai idomus tik tokioj vonioj kietoka turetu but
gerai pasakyta
namuose tokio tai nedaryciau, o sodyboj tai labai romantiska butu tarsi pajury
masažinė vonia
QUOTE(barbija @ 2007 01 26, 20:07)
oi merginos, kaip dziaugiuosi, kad yra toks klubas, kaip lengviau pasidare
Tai jei renki ir saugi, vadinasi, turi, tai ir su mumis pasidalink, irgi imesk ka nors. Dalintis reikia, o ne tik saugot.
Papildyta:
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 26, 20:19)
Man patinka, bet tik as tokiu akmenuku noreciau arba i svetaine kur nors, arba i koki koridoriu.
Gal turit kas paveiksliuku su panasiom apdailom, kaip galima butu tik vietomis padaryt, nes kai visa siena, tai nelabai patinka man, ir vienas kv.m. tokiu apdailu nelabai mazai kainuoja.
QUOTE(Lindra @ 2007 01 26, 22:13)
masažinė vonia
jo tikra tiesa
Papildyta:
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 26, 22:23)
Tai jei renki ir saugi, vadinasi, turi, tai ir su mumis pasidalink, irgi imesk ka nors. Dalintis reikia, o ne tik saugot.
Papildyta:
Man patinka, bet tik as tokiu akmenuku noreciau arba i svetaine kur nors, arba i koki koridoriu.
Gal turit kas paveiksliuku su panasiom apdailom, kaip galima butu tik vietomis padaryt, nes kai visa siena, tai nelabai patinka man, ir vienas kv.m. tokiu apdailu nelabai mazai kainuoja.
Papildyta:
tikra ties, labai idomiai atrodo akmenu akcentai interjere gaila dabar neturiu paveiksleliu, bet butinai kai surasiu idesiu