Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(janna @ 2009 11 17, 22:37)
Merginos, niekaip neismastau del drabuzins duru miegamajame. Baldai klasikiniame stiliuje. Kiek perziurejau ploksciu drabuzines durims, na niekas man netinka... tiesiog neisipaiso. Neismastau ka daryt. Ar padaryti testilines pertvaras, ar galop gipsokartono plokste ja uzdengti ir padaryti eilines vidaus duris????

o tos drabužinės durys - jos turi būti kaip spintos durys, ar kaip kambario durys? ar varstomos, ar slankiojančios? jei susirastumėt patinkantį durų (ar baldinių durelių - juk miegamajame turite klasikinių baldų) modelį, filingą, tai galėtumėt kreiptis pas bet kurį kokybiškai dirbantį stalių ar duris gaminančią įmonę - padarys tokias pačias ir duris, arba labai panašias. galima ir pačiam susikurti modelį, dabar tikrai stalių galimybės didelės. gali padaryti ir slankiojančias duris. o jei kreipsitės pas baldininkus - dažniausiai slankiojančias duris gamina iš plokščių, rėmintų visokiais aliuminio (ar kitos spalvos) profiliais, tačiau nelabai tiks prie klasikinių baldų, bet, galima užsisakyti ir berėmes konstrukcijas, tik ne visi sugeba kokybiškai padaryti. na, žodžiu, išeitis tikrai yra. o jei jau nieko nesurasit, rašykit, gal galėsiu pagelbėt smile.gif
pvz.: berėmės konstrukcijos:
user posted image
masyvo ir stiklo durys:
user posted image
ar kažką tokio iš Swedoor (kaina, mačiau, apie 980 lt)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 18 lapkričio 2009 - 04:26
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1258534989

man asmeniškai čia labai gražu, pakeitus tapetus puikiai man į prieškambarį tiktų smile.gif tik nerandu niekur tokio foteliuko, tikrai atsimenu mačiau prieš porą metų g.gif
Atsakyti
janna,o kaip jums ideja daryti ne duris, o uzuolaida ,vienoda su kambario uzuolaida,jeigu jos yra?
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 11 18, 04:26)
o tos drabužinės durys - jos turi būti kaip spintos durys, ar kaip kambario durys? ar varstomos, ar slankiojančios? jei susirastumėt patinkantį durų (ar baldinių durelių - juk miegamajame turitear kažką tokio iš Swedoor (kaina, mačiau, apie 980 lt)
user posted image

drabuzines nisa pakankamai didele ir tiesiai pries lova gaunasi.
pirminiam variante galvojau apie slankiojancias sistemas. bet pradejau dairytis tik po to kai uzsakiau baldus i miegamaji, ir nieko nerandu kas mano akimis deretu ... na, kad vaizdas bendras butu.

beremiu konstrukciju labai siauras pasirinkimas ir maciau tik ssistemose. man pasiule tik kokias 4 spalvines fakturas, ir jos beproooooooto brangaiai gaunasi.

va, sitos duris tikrai labai grazu... kazin ar kas pas mus tokias daro. pirma kart matau. bet tikrai grazu...

QUOTE(elitarai @ 2009 11 18, 11:38)
janna,o kaip jums ideja daryti ne duris, o uzuolaida ,vienoda su kambario uzuolaida,jeigu jos yra?

svarsciau ir tokia ideja. kol kas uzuolaidu nera niekur. bet su svo ribota fantazija - neisivaizduoju. ir inete nerandu pavyzdziu. na taip kad vaizdziai pamatyciau kaip toks dalykas atrodo interjero visumoje.

o miegamojo baldai butu tokie (cia pav. is katalogo):
user posted image

drabuzines nisa zemesne nei lango karnyzas butu. tai neisivaizduoju kaip susisauktu tie aukscai, jei pasirinkciau tekstilines "duris"
Atsakyti
o koks gylis drabužinės? galima padaryt duris ar tik staktą aplink įėjimą apipavildalint. Iš kitos pusės su užuolaida ar be jos
grubiai taipuser posted image user posted image

durys su stiklu gal pernelyg blizgiai? user posted image

arba tiesiog nudažyti kaip ir sienas, čia pagamintos iš medienos ir nudažytos. formos gb įvairiausios user posted image
Atsakyti
drabuzenes gylis apie 1.8m. o nisos ilgis ( kur turetu buti duris ar uzuolaidos....)2.10m, aukstis 2.03m

veidrodziu nenoriu, nes tiesiai pries lova ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 18 lapkričio 2009 - 12:38
cia manau tiktu siauruose lietuviskuose koridoriuose smile.gif
http://festaviva.uol...gens/i90302.jpg
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 18, 11:56)
drabuzines nisa pakankamai didele ir tiesiai pries lova gaunasi.
pirminiam variante galvojau apie slankiojancias sistemas. bet pradejau dairytis tik po to kai uzsakiau baldus i miegamaji, ir nieko nerandu kas mano akimis deretu ... na, kad vaizdas bendras butu.

beremiu konstrukciju labai siauras pasirinkimas ir maciau tik ssistemose. man pasiule tik kokias 4 spalvines fakturas, ir jos beproooooooto brangaiai gaunasi.

va, sitos duris tikrai labai grazu... kazin ar kas pas mus tokias daro. pirma kart matau. bet tikrai grazu...
svarsciau ir tokia ideja. kol kas uzuolaidu nera niekur. bet su svo ribota fantazija - neisivaizduoju. ir inete nerandu pavyzdziu. na taip kad vaizdziai pamatyciau kaip toks dalykas atrodo interjero visumoje.

gal kartais miegamajame bus tapetu, tada butu labai racionalu (ir ekonomiska smile.gif ) duris uzklijuoti tapetais. Esu maciusi ne tik tokias drabuzines tapetais apklijuotas, bet net ir duris is miegamojo i vonios k. - atrodo kaip vientisa siena.
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 18, 15:18)
cia manau tiktu siauruose lietuviskuose koridoriuose smile.gif
http://festaviva.uol...gens/i90302.jpg

thumbup.gif gera ideja
Atsakyti
o cia kai vaikai uzauga ir lieka daug(labai labai daug) lego kaladeliu bigsmile.gif
http://www.qualquerb...9/10/legok2.jpg
Papildyta:
o cia amerikietisko stiliaus myletojams blink.gif
http://www.whala.com...a-sanduiche.jpg
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 18, 16:18)
o cia amerikietisko stiliaus myletojams  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 18, 11:56)

aš manau, kad daro, gal netgi nudažytų sienų spalva (jei kitokios nėra galimybės padaryti), nebijokit pereiti per durininkus, jei aiškiai žinot, ko norit, parodykit pavyzdžius, tai tikrai rasit sprendimą. o šitas duris radau Swedoor puslapyje..
Papildyta:
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2009 11 18, 15:18)
o cia amerikietisko stiliaus myletojams  blink.gif
http://www.whala.com...a-sanduiche.jpg

kraupus vaizdas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti