Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

vat paziurekit... kaip man cia grazu... user posted image
Atsakyti
Zaneta75, gražiai pasidarbavai 4u.gif Įdomu, kokia spalva dažyta, nes vietom į raudoną, vietom į rudą.
Su žydrom mūsų platumose reiktų atsargiai ...
Atsakyti
Sakyciau tokia pernokusios vysnios spalva 4u.gif
Del zydros - pritariu drinks_cheers.gif Sese mano turejo zydra miegama tai net vasara man ten salta buvo... Darbar perdekoruojam jos miegama - su vyru jie persidaze sienas is manes paeme likusiu dazus (beveik dvigubai per daug buvo Senukuose paskaiciave doh.gif ) - ruosiuos imtis lovatieses, uzuolaidu, pagalveliu... Kai baigsim pasirodysim 4u.gif
Atsakyti
Apie si dizaineri kalbejau smile.gif
Kam idomu pasiskaitykit jo patarimus - skirtingu stiliu daiktus jis derina fantastiskai!
Thom Filicia
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 10:59)
na neee as tokiu pakabu nenoreciau... Kaip nesuprantu kaip zmones gali nusauti gyvuna, taip cia neee...

Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo  rolleyes.gif
taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...

Vyras liko issiziojes kai gryzo  blush2.gif Man po siai dienai patinka smile.gif Idomiausia - kad MB brolis, statybininkas labai gerai ivertino mano kaip sienu spakliuotojos, sveitejos ir dazytojos darba  biggrin.gif

Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti  ax.gif Si savaitgali turiu minciu siam darbui atsideti smile.gif

O cia jau PO remonto
user posted image

ax.gif
Papildyta:

vvaaauuuu bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif nerealuuuu bigsmile.gif thumbup.gif sienos, lova... viskas... thumbup.gif tikrai mano nuomone pasiekei ko norėjai thumbup.gif tikras dviejų žmonių imtymus miegamasis thumbup.gif jei nepyksi, aš jį išsisaugojau pavyzdžių sąrašuose ax.gif
Atsakyti
Oj, rackiene, net susigedau blush2.gif Man bus garbe 4u.gif

Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 13:28)
Oj, rackiene, net susigedau  blush2.gif Man bus garbe  4u.gif

Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant  biggrin.gif

ko čia gėdytis, jei tikrai rezultatas gavosi super geras thumbup.gif (aišku visų skoniams meįtiksi, bet ir namus darai sau thumbup.gif ) aš kadangi po biški kuriu namučius savo, tik tų pingėlių trūksta, tai landžioju po idėjas, nes pačiai su fantazija visai ne kas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 11:59)

O cia jau PO remonto

Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą ax.gif Na, bet čia tik tarp kitko. ax.gif
Atsakyti
del veidrodzio ir man keistai , na bet gi nezinociau feng shui gal ir neatkreipciau demesio jauku spalvu deriniai labai geras lovos isstatymas atsibundi ir meti zvilgni pro langa wub.gif
Atsakyti
miegamasis tiesiog nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif taip jauku taip jauku...ech...labai labai....
Atsakyti
ieškau labai "kėdės-kiaušinio" gal kas matė kokiam salone galima rast ja? tik ne tą plastmasinę, ant keturių kojų, o didelį kiaušinio formos fotelį, su "stogu" mirksiukas.gif pamačiau užsienio salno kataloge ir būtinai užsinorėjau nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 13, 21:32)
Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą ax.gif  Na, bet čia tik tarp kitko. ax.gif

zinojau ta kai dariau, bet vistiek dariau, nes namus kuriu nesivadovaudama rytieciu teorijom ax.gif Beje tas veidrodis man labai patinka blush2.gif Labai paivairina poros gyvenima blush2.gif
Atsakyti