vat paziurekit... kaip man cia grazu...
Zaneta75, gražiai pasidarbavai Įdomu, kokia spalva dažyta, nes vietom į raudoną, vietom į rudą.
Su žydrom mūsų platumose reiktų atsargiai ...
Su žydrom mūsų platumose reiktų atsargiai ...
Sakyciau tokia pernokusios vysnios spalva
Del zydros - pritariu Sese mano turejo zydra miegama tai net vasara man ten salta buvo... Darbar perdekoruojam jos miegama - su vyru jie persidaze sienas is manes paeme likusiu dazus (beveik dvigubai per daug buvo Senukuose paskaiciave ) - ruosiuos imtis lovatieses, uzuolaidu, pagalveliu... Kai baigsim pasirodysim
Del zydros - pritariu Sese mano turejo zydra miegama tai net vasara man ten salta buvo... Darbar perdekoruojam jos miegama - su vyru jie persidaze sienas is manes paeme likusiu dazus (beveik dvigubai per daug buvo Senukuose paskaiciave ) - ruosiuos imtis lovatieses, uzuolaidu, pagalveliu... Kai baigsim pasirodysim
Apie si dizaineri kalbejau
Kam idomu pasiskaitykit jo patarimus - skirtingu stiliu daiktus jis derina fantastiskai!
Thom Filicia
Kam idomu pasiskaitykit jo patarimus - skirtingu stiliu daiktus jis derina fantastiskai!
Thom Filicia
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 10:59)
na neee as tokiu pakabu nenoreciau... Kaip nesuprantu kaip zmones gali nusauti gyvuna, taip cia neee...
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo
taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...
Vyras liko issiziojes kai gryzo Man po siai dienai patinka Idomiausia - kad MB brolis, statybininkas labai gerai ivertino mano kaip sienu spakliuotojos, sveitejos ir dazytojos darba
Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti Si savaitgali turiu minciu siam darbui atsideti
O cia jau PO remonto
Papildyta:
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo
taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas...
Vyras liko issiziojes kai gryzo Man po siai dienai patinka Idomiausia - kad MB brolis, statybininkas labai gerai ivertino mano kaip sienu spakliuotojos, sveitejos ir dazytojos darba
Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti Si savaitgali turiu minciu siam darbui atsideti
O cia jau PO remonto
Papildyta:
vvaaauuuu nerealuuuu sienos, lova... viskas... tikrai mano nuomone pasiekei ko norėjai tikras dviejų žmonių imtymus miegamasis jei nepyksi, aš jį išsisaugojau pavyzdžių sąrašuose
Oj, rackiene, net susigedau Man bus garbe
Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant
Jaucia jau kuri laikas mano sirdele kad ne ta specialybe pasirinkau, nu bet namus kurti gali visa gyvenima net is to duonos neuzdirbant
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 13:28)
Oj, rackiene, net susigedau Man bus garbe
ko čia gėdytis, jei tikrai rezultatas gavosi super geras (aišku visų skoniams meįtiksi, bet ir namus darai sau ) aš kadangi po biški kuriu namučius savo, tik tų pingėlių trūksta, tai landžioju po idėjas, nes pačiai su fantazija visai ne kas
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 13, 11:59)
O cia jau PO remonto
Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą Na, bet čia tik tarp kitko.
del veidrodzio ir man keistai , na bet gi nezinociau feng shui gal ir neatkreipciau demesio jauku spalvu deriniai labai geras lovos isstatymas atsibundi ir meti zvilgni pro langa
miegamasis tiesiog nuostabus taip jauku taip jauku...ech...labai labai....
ieškau labai "kėdės-kiaušinio" gal kas matė kokiam salone galima rast ja? tik ne tą plastmasinę, ant keturių kojų, o didelį kiaušinio formos fotelį, su "stogu" pamačiau užsienio salno kataloge ir būtinai užsinorėjau nusipirkt
QUOTE(raimuxe @ 2009 11 13, 21:32)
Iš tiesų labai gražu. Tik vienas šioks toks pastebėjimas. Pagal feng -šui, veidrodis negali būti prieš lovą Na, bet čia tik tarp kitko.
zinojau ta kai dariau, bet vistiek dariau, nes namus kuriu nesivadovaudama rytieciu teorijom Beje tas veidrodis man labai patinka Labai paivairina poros gyvenima