Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 09 13, 09:49)

Įdedu paveiksliuką to ką sugalvojome (brėžinio spalvos nieko nereiškia, nes spalvų mes dar nerinkome, tikriausiai bus žaidžiama šviesiom spalvom), bandau įsivaizduoti ar nebus kažkas nepatogiai čia padaryta. Kokie būtų Jūsų komentarai?

as tai valgomaji stala galbut statyciau sofos vietoj, tuomet stelaza perkelciau i kita vieta, o sofa su staliuku ir pan. arciau pritraukciau prie tv ax.gif
Atsakyti

Beje, nežinom kaip dėlioti grindis tokiame kambaryje, todėl linkstam prie minties, kad visą plotą klosime parketu. g.gif

user posted image
[/quote]
O as tai sukeisciau vietomis sofa ir pietu stala (beje isrinkciau apvalu stala). O sofa butu nugara i virtuve , o priesais TV (nieko tokio, kad salia langu). Kazkaip aiskiau zonos bus suskirstytos, ir erdve logiskesne... ax.gif

O prie virtuves bent metra suprojektociau pliteles (ir butinai sildomos grindis )- zymiai praktiskesnis variantas.
Atsakyti
o man pradinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Na stalas bus tikrai apvalintais kampais, čia tik taip nupaišiau smile.gif

O šiaip realiai visų baldų dar neturim lotuliukas.gif Todėl brėžinuke galima žaisti kaip norit, išmesti ar pridėti daiktų smile.gif
Atsakyti
gal rasit ka savo interjerui:) uzeikit http://public.fotki....ustyte-viltyte/
Atsakyti
Beje, nežinom kaip dėlioti grindis tokiame kambaryje, todėl linkstam prie minties, kad visą plotą klosime parketu. g.gif

user posted image
[/quote]

As tai virtuves zonoj parketa nedeciau, tik plyteles smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano namukas yra rastinis, jame norejau sukurti papratsa klasikini, jauku stiliu, kai kur dar truksta isbaiktumo nes leidziame pora meteliu namukui susesti, nes isikrausteme tik pries 3 menesius, stai dedu nuoroda kurioje galesite pasiziureti kaip as isikuriau smile.gif ax.gif

http://public.fotki....e84/mano-namai/

Papildyta:
interjera kureme patys, domejausi zurnaluose, internetiniuose rusu puslapiuose
Atsakyti
Age84
neleidzia paziuret, praso pasvordo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgute* @ 2009 09 16, 15:55)
Age84
neleidzia paziuret, praso pasvordo  unsure.gif

agnute84
Atsakyti
agnute labai viskas grazu man ipac zidinys nes pas mane irgi rastinukas tai suku galva kas ir kaip saunuole 4u.gif
Atsakyti
virtuve labi praktiska atrodo, labai apgalvotai isdestyta. o vonia super.
zinai man ant sienu truksta ax.gif kokiu pakabinamu is metalo sviestuvu zvakidziu.. Siek tiek akcento. bigsmile.gif staliukas koks dailus, kaltinis is metalo tiktu labai. mirksiukas.gif Na noretusi kokio originalaus menisko dirbinio ax.gif
Atsakyti

Gal kas zino kur galima nupirkti tokias dekaratyvines uzuolaidas?

user posted image
user posted image
user posted image

Buna i ivairiu spalvu.

(rasykit i az) achiu
Atsakyti