QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 02, 21:17)
Sveiki, klausiau patarimo kitoje temoje, bet gal cia bus naudingiau Reiktu patarimo del spalvu:
Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys
Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys
O kodel turetu nesiziureti Toks spalvu derinys interjere dabar populiariausias Tereikia paimti bet koki interjero zurnala i rankas, ir praktiskai vos ne kiekviename is ju - butent sitas spalvu derinys Sakyciau, jau nebe originalu, nes per daug populiaru Bet butent del to, kad su tokiomis baldu spalvomis labai greitai ir nebrangiai interjera galima pakeisti i bet kokia kita spalva (sienu bei atskiru detaliu pagalba), as irgi savo namuose rinksiuosi butent toki spalvu derini Tegu ir nebus labai originalu, bet bent jau man - grazu