Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 22, 21:44)
Mergaites padekit uzsimaniau ryskios virtuves, nes visi kiti kambariai pasteliniu spalvu. virtuve nedidele. Bet bijau, kad ta ryski spalva greit nusibost gali. Ka patartumet?Ryskia oranzine, raudona, geltona?Kokia virtuvei spalva geriausia?

Man buvo panasi problema. Labai norejau ryskiu virtuviniu baldu, bet kazkaip besirenkant baldu spalvas, issirinkau sviesia medzio spalva mirksiukas.gif . Pamaniau geriau detaliu, vazeliu, indeliu pridesiu spalvotu ir ryskiu. Taip pigiau bus keisti interjera, nei ryskus virtuviniai baldai.
Ir dabar tikrai dziaugiuosi tokiu savo pasirinkimu. Nes po metu atsibodo orandzine spalva, dabar vyksta keitimas i zalsva spalva thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 22, 21:44)
Kodel tema nebeaktyvi?Mergaites padekit uzsimaniau ryskios virtuves, nes visi kiti kambariai pasteliniu spalvu. virtuve nedidele. Bet bijau, kad ta ryski spalva greit nusibost gali. Ka patartumet?Ryskia oranzine, raudona, geltona?Kokia virtuvei spalva geriausia?

O as patarciau virtuves baldus rinktis neutraliu spalvu, o ryskaus kambario vaizda isgauti dazant virtuves sienas kazkokia jusu pasirinkta ryskia spalva. Tiesiog sienas perdazyt galesit bet kada, o baldus keist atsieis brangiau mirksiukas.gif Juo labiau kad dar ir pati nesat iki galo nusprendusi, kokios butent spalvos norisi, tai po metu - dvieju ta spalva gali pradeti erzinti, o taip atsitikus tiesiog sienas perdazei - ir vel virtuve kaip visai kita mirksiukas.gif Taip kalbu del to, kad pati ilga laika svaigau apie bordo spalvos virtuves baldus ir tik paskui supratau,kad nenoriu su ta spalva "apsizenyti" vos ne visam amzeliui - geriau rinksiuos tamsia baldu spalva, prie kurios deres visokios sienu spalvos - o dar ir siaip kokiu tos pacios spalvos akcentu galima pametyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Matot virtuves viena siena norim plytelem klijuot.tai dbr isvis galva susisuko...tai kokios splavos plyteles rinktis? doh.gif tai gal tuomet plyteles kokias pastelines, o prie ju derint ryskios spalvos siena, kuria paskui bus galima perdazyt?nes jeigu pasirinksiu ryskias plyteles, tai kaip jus sakot tex su jomis apsizenyt amzeliui ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane virtuvėje spintelių durelės tamsiai žalios, o sienos ir stalviršis - neutralūs, tad jei norėčiau pvz. geltonos virtuvės - beliktų pasikeisti dureles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 23, 13:55)
Matot virtuves viena siena norim plytelem klijuot.tai dbr isvis galva susisuko...tai kokios splavos plyteles rinktis? doh.gif tai gal tuomet plyteles kokias pastelines, o prie ju derint ryskios spalvos siena, kuria paskui bus galima perdazyt?nes jeigu pasirinksiu ryskias plyteles, tai kaip jus sakot tex su jomis apsizenyt amzeliui ilgam biggrin.gif

Mes irgi taip galvojome daryti, o rezultatas gavosi: viena siena svelniai zalia, spalva truputi i ryskuma, o kitos sienos pastelines spalvos plytelemis. Na tik tu sienu nieko daug nereikejo klijuoti plytelemis, nes dvi sienos vien spinteles ir buitine technika, o kita siena langas. Spinteles sviesaus medzio klasikines. Esam labai patenkinti rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 23, 12:55)

Na jei jau sakyt grynai savo nuomone, tai as isvis visos sienos plytelem neklijuociau...tik tarpa tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu blush2.gif tiesiog man taip zymiai graziau blush2.gif , be to, tada liktu daugiau vietos tai ryskiai spalvai (o dazyciau plaunamais dazais), o plyteles rinkciausi neutralias (pilkas, baltas, rusvas - cia jau ziurint kokios spalvos virtuves baldai), kad ateity galima buti bet kokia spalva perdazyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Ir man prireike jusu pagalbos smile.gif .....
Gyvenu 2k bute, virtuve sujungta su svetaine. Dabar man truksta svetaines baldu ir 4 valgomojo kedziu....turbut rolleyes.gif . Zodziu, virtuves spinteles pastatomos tamsios (kastono) spalvos,o pakabinamos baltos. Grindys taip pat tamsaus kastono spalvos (laminatas), sienos baltos, langai aprengti raudonais roletais. Taigi turimos spalvos balta, tamsi ruda, raudona. I svetaine noreciau kampo, tik nezinau kokia spalva imti ruda ar raudona, baltas atkrenta, kadangi turiu suniuka, taigi labai tepsis. Stala valgomajam taip pat turiu kastono spalvos (kaip spinteles) kojos stalo metalines, tad nezinau, kokias kedes pirkti?Reikia jusu patarimo, gali buti ir su iliustracijom bigsmile.gif Butu didelis aciu, nes jau pati pasimeciau doh.gif

P.s. kaip jums toks kampas? Tarkime jeigu visiskai ruda gobelena pasirinkciau, arba pagalveles raudonas? Ka manote? user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs minkšti baldeliai thumbup.gif Mano nuomone tai ruda dalis l.tiktų,o pagalveles gali ir baltas+ raudonas ir rudas+raudonas padekoruot ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma: 01 liepos 2009 - 15:19
Tikrai geras pasiulymas, kaip as anksciau apie tai nepagalvojau, turetu visai neblogai atrodyti javascript:emoticon(':)')
Atsakyti
QUOTE(vilma @ 2009 07 01, 15:18)
Gražūs minkšti baldeliai thumbup.gif Mano nuomone tai ruda dalis l.tiktų,o pagalveles gali ir baltas+ raudonas ir rudas+raudonas padekoruot ok.gif

arba sviesiai rudas su tamsiai ruda dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 07 01, 11:34)
Stala valgomajam taip pat turiu kastono spalvos (kaip spinteles) kojos stalo metalines, tad nezinau, kokias kedes pirkti?

kedes gal stalo spalvos reiktu imt.. modeli reiktu jau prie spinteliu derint ir stalo
tik neradau pavyzdzio grazaus, bet kazkas panasaus
user posted image

o gal net ir raudonos visai smagiai ziuretus, ziurint kokio efekto norite..
cia kita aplinka, bet kad lengviau isivaizduoti
user posted image
user posted image

arba netgi maisyt . oi as skirtingu noreciau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, klausiau patarimo kitoje temoje, bet gal cia bus naudingiau ax.gif Reiktu patarimo del spalvu:
Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys ax.gif
Atsakyti