Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 01, 11:43)
Stiklines, man labai patinka jusu grindys  bigsmile.gif Ten aisku parketas? IR laiptai grazus. O ar ta siena balta tinka, ar ne, sunku pasakyt, nematant viso kambario vaizdo. Siaip jau gal uztektu ir idomesnio paveikslo su apsvietimu.

Ačiū 4u.gif Ten laminatas, laiptai mūsų pačių beicuoti...ne idealūs, bet neblogai išėjo kaip pirmą kartą darant thumbup.gif tik va nenorėjau turėklų, bet jaučiu, kad pačiai lipant norisi kibtis į sieną, jau numačiusi esu ateity tą visą sieną dažyt tamsesne spalva, kaip kažkas iš mergyčių man čia patarė 4u.gif O dabartinė sienos spalva tai ne balta, net nemoku apibūdint spalvos, tokia kreminė gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 01 gegužės 2008 - 22:15
Stikline, bent jau nuotraukoj tikrai atrodo kaip parketas bigsmile.gif O del tureklu... Aiksu graziau atrodo ir be ju, bet taip, siena teks dazyt dazniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2008 04 29, 21:56)
Sveikos, mamytes mirksiukas.gif
Na idomu sitoj temoj pas Jus, ir melagysciu pateikimas ir issiaiskinimas thumbup.gif
as taip pat noriu nuotrauka Jusu teismui ideti, gal patarsit, ka sitam kambariui padaryt, kad jaukesnis butu, neturiu fantazijos, tai viska balta, juoda, ruda padariau ir dabar kazkaip spalvu truksta.
Lauksiu komentaru ir pasiulymu  blush2.gif 
P.S. nuotrauka ne is viesbucio  lotuliukas.gif
http://public.fotki....i/p7270001.html

Shiaip lyg ir viskas ok jusu kambariukui, bet is tiesu truksta kazkokiu spalviniu akcentu, kurie ji sildytu. Gavosi toks derinukas: balta-juoda-ruda, jokiu siltu spalvyciu. As ivesciau cia dar viena spalva- tamsiai raudona, bordo. Ir parankiociau ivairiu akcentu butent sios spalvos- vaza, staltiesele, zvake, sofos pagalveles, vazonai, gal net koki dekuti ant puses sofos uzmesciau. Netgi manau grazu butu toks bordo kilimas. Ir vienspalves baltos uzuolaidos manau graziau ziuretusi. Bet siaip sviezias kambariukas, tiesiog kokiu jaukinanciu detaliu truksta, ir geriausiai, kad jos butu vienos spalvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 02, 20:33)
Shiaip lyg ir viskas ok jusu kambariukui, bet is tiesu truksta kazkokiu spalviniu akcentu, kurie ji sildytu. Gavosi toks derinukas: balta-juoda-ruda, jokiu siltu spalvyciu. As ivesciau cia dar viena spalva- tamsiai raudona, bordo. Ir parankiociau ivairiu akcentu butent sios spalvos- vaza, staltiesele, zvake, sofos pagalveles, vazonai, gal net koki dekuti ant puses sofos uzmesciau. Netgi manau grazu butu toks bordo kilimas. Ir vienspalves baltos uzuolaidos manau graziau ziuretusi. Bet siaip sviezias kambariukas, tiesiog kokiu jaukinanciu detaliu truksta, ir geriausiai, kad jos butu vienos spalvos wink.gif

paburbėsiu aš biškutį ax.gif balta(rusva)- raudona (bordo) - juoda (tamsiai ruda) dabar labai populiari, ir paskutiniu metu beveik visuose naujai įrengtuose butuose matau tik jį: ar tai būtų visokie akcentai bordavi, arba bordinė siena kur nors biggrin.gif
nors apskritai šis derinys visame kame labai mano mylimas, bet gal, mielosios, negyvenkim štampovkėse? na, aišku jeigu sapnuojasi tokie namai ir tik tokie - pirmyn. bet jeigu tinka ir kitokie variantai, tai gal vertėtų jų ir paieškot? cool.gif
Papildyta:
http://www.baudouin.fr/ (i'm a parisian lady) realūs prancūziški namai wub.gif gal kils idėjų kokių Jums
Atsakyti
Kuriant interjerą gal pravers čia esantys planai, 3D prijektai: http://www.bitwave.i...dex.php/gallery ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2008 05 02, 22:08)
paburbėsiu aš biškutį  ax.gif  balta(rusva)- raudona (bordo) - juoda (tamsiai ruda) dabar labai populiari, ir paskutiniu metu beveik visuose naujai įrengtuose butuose matau tik jį: ar tai būtų visokie akcentai bordavi, arba bordinė siena kur nors  biggrin.gif
nors apskritai šis derinys visame kame labai mano mylimas, bet gal, mielosios, negyvenkim štampovkėse? na, aišku jeigu sapnuojasi tokie namai ir tik tokie - pirmyn. bet jeigu tinka ir kitokie variantai, tai gal vertėtų jų ir paieškot?  cool.gif

Derini siulau wink.gif Nemanau, kad bordo toks jau super stampovkinis variantas, orandzine greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 05, 12:54)
Derini siulau wink.gif Nemanau, kad bordo toks jau super stampovkinis variantas, orandzine greiciau  smile.gif

chm chm... sakyčiau, atsiliekate kokias dviem metais, jei ne daugiau... g.gif
Atsakyti
Na, aš norėčiau žalios spalvos-stiklo virtuvės baldų. Tiksliau žalių baldų, stiklo durelėm, bet tas stiklas turėtų būti dekoruotas kaip geltonai, oranžiniai, žaliai. Na, čia toks fantastinis noras, kuris gal madų neatitinka ax.gif
Atsakyti
Su virtuve gal buvo nelabai į temą, bet tik kaip pavyzdį pasakiau. Man visai nieko tas derinys, apie kurį buvo kalbėta... Su madomis mat sudėtinga tiems, kas nelabai gali kas kelis metus baldų keisti, kasmet sienas dažyti...
O vat čia visai įdomiai ir gražiai dekoruotas vaikų kambarys bigsmile.gif
Turiu galvoje juostą viršuje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 05 gegužės 2008 - 15:16
QUOTE(agente009 @ 2008 05 05, 15:44)
chm chm... sakyčiau, atsiliekate kokias dviem metais, jei ne daugiau...  g.gif

Agente009
gal galetum ir pati man ka nors patarti,labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 05 05, 16:14)
O vat čia visai įdomiai ir gražiai dekoruotas vaikų kambarys  bigsmile.gif
Turiu galvoje juostą viršuje:

man toks variantas thumbup.gif
nusibodo kažkaip tos juostos per vidurį ar iki vidurio
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 05 05, 15:34)
Na, aš norėčiau žalios spalvos-stiklo virtuvės baldų. Tiksliau žalių baldų, stiklo durelėm, bet tas stiklas turėtų būti dekoruotas kaip geltonai, oranžiniai, žaliai. Na, čia toks fantastinis noras, kuris gal madų neatitinka  ax.gif

Kodėl fantastinis? Gamintojai visko turi... O be to, gali pati dekoruoti stiklą - apklijuoti plėvele, nupurkšti dažais, trafaretais ir pan., fantazija beribė... ax.gif O madų labai paisyti nereikia - žiūrėk, kas tau gražu, tarp ko gyventi malonu.

QUOTE(gp0629 @ 2008 05 05, 18:55)
Agente009
gal galetum ir pati man ka nors patarti,labai aciu  aciuks.gif

Nu malonu, kad mano skoniu pasitiki nieko nemačiusi biggrin.gif ax.gif Bandysiu padėt, gali klaust, nugi jei nepatiks, nekreipsi dėmesio ir tiek... ax.gif
Atsakyti