Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 12:33)
Na MB tikrai dabar nebedažys jokia kita spalva biggrin.gif nebent po kokio laiko tarpo kai jau baisiai atrodys sienos teks perdažyt smile.gif  Taigi padariau išvadą, kad palikt tokią, kaip yra, tik statyt akcentą  cool.gif

thumbup.gif Man irgi ta siena grazi kokia yra, ir nisos jokiu būdu nedazyciau. O kleckai nuo sienu nenusivalo? Nes pas mane irgi labai sviesios sienos, bet as karts nuo karto praeinu su vienkartine servetele, vaiko rankuciu demes nuvalau ir viskas puikiausiai nusivalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 04 25, 13:38)
thumbup.gif Man irgi ta siena grazi kokia yra, ir nisos jokiu būdu nedazyciau. O kleckai nuo sienu nenusivalo? Nes pas mane irgi labai sviesios sienos, bet as karts nuo karto praeinu su vienkartine servetele, vaiko rankuciu demes nuvalau ir viskas puikiausiai nusivalo  mirksiukas.gif

Šiaip tai nusivalo, valiau su drėgnu skudurėliu, tik po to matosi, kad ten valyta buvo... g.gif dažai tikrai nebuvo patys prasčiausi, bet gal būna ir geresnių šiuo atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 13:52)
Šiaip tai nusivalo, valiau su drėgnu skudurėliu, tik po to matosi, kad ten valyta buvo...  g.gif  dažai tikrai nebuvo patys prasčiausi, bet gal būna ir geresnių šiuo atžvilgiu.

O tai kas per dazai? Turbur matiniai, kad nuvalius matosi? O siaip tai labai grazu. Nereikia mano skoniui nisos perdazyti, juk ten bus kazkas padeta ir dar apsviesta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 04 25, 15:10)
O tai kas per dazai? Turbur matiniai, kad nuvalius matosi? O siaip tai labai grazu. Nereikia mano skoniui nisos perdazyti, juk ten bus kazkas padeta ir dar apsviesta ax.gif

Jo, matiniai dažai, pavadinimo nepamenu doh.gif Kitą kartą rinksiuos tikrai ne matinius, žinau, kad yra lyg pusiau matiniai..nelabai išmanau, bet reikės pasidomėt, kad nebūtų tokie žiauriai teplūs. Padėta tikrai bus, dar negaliu pasakyt kokios spalvos akcentai vyraus, nes baldų dar nėr smile.gif yra tik virtuvinis, reikės nufotografuoti jo realią spalvą, nes dabar turiu foto iš kurios nelabai aiški jo spalva smile.gif Norėtųsi kažko ryškaus į tą nišą...gal įdomios formos vazos g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:31)
nežinau kodėl, bet vieni mato, kiti ne
tuomet dedu nuorodą į savo namų foto albumą

Gražūs labai tavo namučiai. Norėjau paklaust tokios smulkmenėlės 4u.gif .Gal gali pasakyt kur pirkai vonioje esančią šiukšlių dėžutę baltą. Man labai reiktų , bet nerandu kažkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmentina: 25 balandžio 2008 - 14:40
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 11:43)
O aš noriu konsultacijos  4u.gif  Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri  g.gif  kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę?  unsure.gif

aš tavisą sieną arba patamsinčiau arba kokį margą tapetą klijuočiau ir į pačią nišą.
bet kitą vertus, juk ten lemputė ir jai šviečiant jau savaime ta niša bus kitokios spalvos. įten įdėčiau kokią nors skultūrą ilgą (kasd liktų koks geras sprindis nuo viršaus) ir raitytą. o jei papultų gauti kokią nors stiklinę sklptūrą ir nelygiąbriaunę ar raižytą, tai šviesos žaismas labai gražiai spindėtų ir lūžtų.

QUOTE(dalmentina @ 2008 04 25, 15:40)
Gražūs labai tavo namučiai. Norėjau paklaust tokios smulkmenėlės  4u.gif .Gal gali pasakyt kur pirkai vonioje esančią šiukšlių dėžutę baltą. Man labai reiktų , bet nerandu kažkaip  ax.gif

tą šiukšlinę turiu jau labai daug metų, jau kokie 6 ar 7 metai, bet dabar net bandau prisiminti kur pirkau, tai galiu pasakyti,kad tikrai nebepamenu doh.gif . gal IKI? g.gif O Šile? tikrai nebepamenu, bet manau, kad supermarkete.
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 11:43)
O aš noriu konsultacijos  4u.gif  Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri  g.gif  kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę?  unsure.gif

user posted image

O as manau, kad nieko su ta siena daryt nereikia. Didink seimos nuotraukas ir bek reminti biggrin.gif Remeliams rinkis laiptu medzio spalvas ir co. Padaryk kylant laiptais grazia apgalvota nuotrauku galerija. Juk ir ant sienos priesais kazka esi numaciusi. Gal turi koki paveiksla, o jei ne remink dideli veidrodi, tais paciais remeliais. Spalva cia labai pagelbetu, bet ir be jos gali puikiai issigelbeti. O kai ant laiptu sienos kabes kazkas nieks ir nebesiramstys i ja ir nebesiciupines. Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 04 28, 12:42)
O as manau, kad nieko su ta siena daryt nereikia. Didink seimos nuotraukas ir bek reminti biggrin.gif Remeliams rinkis laiptu medzio spalvas ir co. Padaryk kylant laiptais grazia apgalvota nuotrauku galerija. Juk ir ant sienos priesais kazka esi numaciusi. Gal turi koki paveiksla, o jei ne remink dideli veidrodi, tais paciais remeliais. Spalva cia labai pagelbetu, bet ir be jos gali puikiai issigelbeti. O kai ant laiptu sienos kabes kazkas nieks ir nebesiramstys i ja ir nebesiciupines. Sekmes biggrin.gif

Oj čia visas rėminimas jau bus, kai visus baldus sustatysim smile.gif dabar bijau su tokiais dalykais net pasijudint, nes keičiasi pas mus planai kas dieną vos ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 28, 12:53)
Oj čia visas rėminimas jau bus, kai visus baldus sustatysim smile.gif dabar bijau su tokiais dalykais net pasijudint, nes keičiasi pas mus planai kas dieną vos ne biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai tuomet ir isspresi to tustumo problema, nes interjeras be interjero detaliu negali atrodyt isbaigtas, juk dabar net sviestuvu nera, tad galbut viska sumontavus, jau jausiesi pilnai viska ir uzpildzius ir net papildomu detaliu nebesinores smile.gif Sutinku, kad tinkavimo stadijoj neini remint paveikslu, bet jau toj stadijoj is principo turetum zinot ir bent vaizdini galvoj tureti kur kas kabes ir kodel kabes, kokiu mazdaug atspalviu bus ir kodel butent tokiu, koki stiliu stengsies islaikyti ir pan. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 04 28, 14:07)
drinks_cheers.gif tai tuomet ir isspresi to tustumo problema, nes interjeras be interjero detaliu negali atrodyt isbaigtas, juk dabar net sviestuvu nera, tad galbut viska sumontavus, jau jausiesi pilnai viska ir uzpildzius ir net papildomu detaliu nebesinores smile.gif Sutinku, kad tinkavimo stadijoj neini remint paveikslu, bet jau toj stadijoj is principo turetum zinot ir bent vaizdini galvoj tureti kur kas kabes ir kodel kabes, kokiu mazdaug atspalviu bus ir kodel butent tokiu, koki stiliu stengsies islaikyti ir pan. Sekmes.

Tai vat, kad sunku su tais vaizdiniais doh.gif aš tokia esu, kad sunkiai įsivaizduoju kaip atrodys kokia nors interjero detalė ją pastačius ar paveiklas pakabinus. Net plytelių dekoriukus tempiaus namo derint prie plytelių, nes parduotuvėj nuspręsti negalėjau ar tiks ar ne biggrin.gif Vaizdiniai nuolat keičiasi kai vis kažką naujo atrandi, pamatai doh.gif O ir įsivaizduoji iš pradžių vienaip erdę, kai gauni rezultatą jis šiek tiek kitoks nei įsivaizdavai... doh.gif žodž sudėtingas reikalas. Manau, apšvietimas daug ką reiškia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:31)
nežinau kodėl, bet vieni mato, kiti ne
tuomet dedu nuorodą į savo namų foto albumą

Man tai jusu miegamojo lova faina, kur pirkot, kiek kainavo, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti