Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(ina' @ 2008 04 24, 22:26)
Man nerodo nuotrauku  verysad.gif

Ir aš nieko nematau unsure.gif
Atsakyti
g.gif ir as nematau...
Atsakyti
gal jei ir aš parašysiu, kad neiko nematau tongue.gif , tai pakartos g.gif
Atsakyti
nežinau kodėl, bet vieni mato, kiti ne
tuomet dedu nuorodą į savo namų foto albumą
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:31)
nežinau kodėl, bet vieni mato, kiti ne
tuomet dedu nuorodą į savo namų foto albumą

jauku,

o televizorius kolekcionuojat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 04 25, 10:41)
o televizorius kolekcionuojat biggrin.gif

hihihi.gif prie lango kompas, per vidurį žiūrimas telikas, o tas žemai pastatytas - tai buvęs telikas, dabar jis laukia sako kelionės į miegamąjį, nes dar nesugalvojam kur ten pastatyti, nes su vieta irgi labai limituota. jei statysi spintelę jam padėti - nepraeisi. mastom apie pakabinimą, tai tuomet jei gulint lovoj mes žiūrėsim, tai ir mažoji gulėdama savo lovytėje matys ir apie jokius miegus kalba jau nebus gvildenama.
Atsakyti
O aš noriu konsultacijos 4u.gif Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri g.gif kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 10:43)
O aš noriu konsultacijos  4u.gif  Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri  g.gif  kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę?  unsure.gif

user posted image

manau tiesiog praktiskiau butu ta siena prie laiptu tamsesne spalva nudazyt. Vienas dalykas, kad zmones jais lipdami megsta rankom uz sienos pasilaikyt, ir ne visada tos rankos svarios buna, o jei dar vaikai doh.gif O kitas dalykas tikrai pagyvintu patalpa. Aisku yra ir kitu sprendimu, priklausomai nuo to kaip atrodys kita patalpos puse. jeigu pasirinkot skandinaviska minimalizma tai nisoj ir vazos aukstos ar kokios dekoracijos idomios uzteks, kad viskas atrodytu wub.gif dar gal visai idomiai atrodytu nudazyta tik nisa arba jos remai, jeigu kambary butu kazkokia detale su kuria tai susisietu g.gif na, svarbiausia yra visuma
Atsakyti
[quote=Stikline,2008 04 25, 08:43]
O aš noriu konsultacijos 4u.gif Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri g.gif kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę? unsure.gif

viskas gerai, labai grazu 4u.gif idesi i ta nisa koki ryskesni daikta ir bus super mirksiukas.gif na bent jau as tai nedazyciau kita spalva blush2.gif

o del murzinu ranku, tai manau, kad gales paplauti siena kur nusiterlios...
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 25, 10:29)
hihihi.gif prie lango kompas, per vidurį žiūrimas telikas, o tas žemai pastatytas - tai buvęs telikas, dabar jis laukia sako kelionės į miegamąjį, nes dar nesugalvojam kur ten pastatyti, nes su vieta irgi labai limituota. jei statysi spintelę jam padėti - nepraeisi. mastom apie pakabinimą, tai tuomet jei gulint lovoj mes žiūrėsim, tai ir mažoji gulėdama savo lovytėje matys ir apie jokius miegus kalba jau nebus gvildenama.

nesveika televizorius miegamajame, o ypac jei maziukai ten irgi miega. Gal pagalvokite ir apie tai, kad uztenka jums televizoriaus tik svetaineje? cool.gif tuomet ir miegamasis bus miegamasis, ramybes zona, o ne kino teatras.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 25, 10:43)
O aš noriu konsultacijos  4u.gif  Nudažėm sieną ir nišą vienoda spalva ir kažkaip nesižiūri  g.gif  kaip manot, gal reikėtų tamsesne spalva dažyt sienelę?  unsure.gif

user posted image

Tikrai, vienoda spalva kazkaip nesiziuri blush2.gif as tai patarciau visa ta siena, kur yra nisa, nudazyti kita spalva (pilka, ruda,...), tuomet mano manymu atrodytu nuostabiai thumbup.gif o nisoje kiek matau bus lempute, tai ta lempute ir apsvies ta nisa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2008 04 25, 12:49)
Jeigu pasirinkot skandinaviska minimalizma tai nisoj ir vazos aukstos ar kokios dekoracijos idomios uzteks, kad viskas atrodytu  wub.gif dar gal visai idomiai atrodytu nudazyta tik nisa arba jos remai, jeigu kambary butu kazkokia detale su kuria tai susisietu  g.gif  na, svarbiausia yra visuma

Aš baisingai norėjau minimalizmo smile.gif visas pirmas aukštas yra nudažytas vienoda spalva ir antro aukšto koridorius. Ta spalva taip nesimato foto kokia iš tiesų yra, gyvai vos sodresnė, bet siaubingai tepli doh.gif nžn ar dažai blogi ar kas, bet jau yra kleckų visur, tai įtariu, kad pagyvensim šiek tiek su tokiom sienom, o vėliau bandysim dažyt gal kitaip...labai gera idėja tą laiptų sieną dažyt kita spalva thumbup.gif tikrai dabar žinodama rinkčiausi tamsesnę.

QUOTE(giedre.v @ 2008 04 25, 12:55)
viskas gerai, labai grazu  4u.gif  idesi i ta nisa koki ryskesni daikta ir bus super  mirksiukas.gif  na bent jau as tai nedazyciau kita spalva  blush2.gif 

o del murzinu ranku, tai manau, kad gales paplauti siena kur nusiterlios...

Tai jau reiėks su skudurėliu nuolat vaikščiot doh.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(nendre @ 2008 04 25, 13:15)
Tikrai, vienoda spalva kazkaip nesiziuri blush2.gif as tai patarciau visa ta siena, kur yra nisa, nudazyti kita spalva (pilka, ruda,...), tuomet mano manymu atrodytu nuostabiai thumbup.gif o nisoje kiek matau bus lempute, tai ta lempute ir apsvies ta nisa wub.gif

Na MB tikrai dabar nebedažys jokia kita spalva biggrin.gif nebent po kokio laiko tarpo kai jau baisiai atrodys sienos teks perdažyt smile.gif Taigi padariau išvadą, kad palikt tokią, kaip yra, tik statyt akcentą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 25 balandžio 2008 - 12:34