Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(PUka @ 2008 01 14, 17:16)
drasiai, o kaip tik tokia komoda tik ruda lakuota maciau Jysk prie pat iejimo pastatyta  4u.gif

Aš irgi, kai tik pamačiau, iškart Jysk'o spinteles prisiminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 01 14, 15:16)
drasiai, o kaip tik tokia komoda tik ruda lakuota maciau Jysk prie pat iejimo pastatyta  4u.gif

O iš kur tokį gėlės motyvą gaut? Būtent tokį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 14, 12:23)
Turiu tokį senovinį, paraitytą staliuką.. Norėčiau kaip nors panašiai jį ''patiuninguot''  biggrin.gif

man atrodo cia sudetinga procedura unsure.gif noreciau ir as ka nors kur nors sugalvoti, bet cia turbut ne mano galvai ir rankom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 14, 17:07)
man atrodo cia sudetinga procedura  unsure.gif  noreciau ir as ka nors kur nors sugalvoti, bet cia turbut ne mano galvai ir rankom  cool.gif

Reiks pas dekupažistes patarimų kreiptis rankdarbių skyrely g.gif Šiaip nėra ten taip jau labai sunku, bet... mastau.gif
Atsakyti
Ot ir ne dekupažas čia... schmoll.gif
O va kas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 17 sausio 2008 - 17:53
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 17:47)
Ot ir ne dekupažas čia...  schmoll.gif
O va kas  rolleyes.gif

geras, knyslys morka, kaip iskrisdai, kad cia piesta... speju, kad pasiziurejai is kokio puslapio buvo ikelta ta spintele smile.gif beje, labai fainas puslapiukas...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 17, 20:15)
geras, knyslys morka, kaip iskrisdai, kad cia piesta... speju, kad pasiziurejai is kokio puslapio buvo ikelta ta spintele smile.gif beje, labai fainas puslapiukas...

Ot ir ne schmoll.gif biggrin.gif Visai netyčia atradau rolleyes.gif Nuėjau į rankdarbių temą, ten pradėjau ieškot nuorodose dekupažinio popieriaus su bent panašių kvietkų motyvais ir še tau, kad nori, ogi žiūrau, taigi ta pati komodikė parodyta, kaip padaryta bigsmile.gif Tai ką, teks tapyba užsiimti .. lotuliukas.gif
Nežinau, bet turbūt padarysiu paprasčiau g.gif Susirasiu rankdarbių skelbimų lentoj kokią super mamą auksrankę, kuri užsiima tokiu baldų ''tiuningu'' ir duosiu jai darbelio.. Pigiau kainuos, nei pačiai viską susipirkt ir ''gadinti'', nors piešti tai moku biggrin.gif g.gif O gal surizikuot mastau.gif ...
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 20:41)
Ot ir ne  schmoll.gif  biggrin.gif Visai netyčia atradau  rolleyes.gif  Nuėjau į rankdarbių temą, ten pradėjau ieškot nuorodose dekupažinio popieriaus su bent panašių kvietkų motyvais ir še tau, kad nori, ogi žiūrau, taigi ta pati komodikė parodyta, kaip padaryta  bigsmile.gif Tai ką, teks tapyba užsiimti .. lotuliukas.gif
Nežinau, bet turbūt padarysiu paprasčiau  g.gif Susirasiu rankdarbių skelbimų lentoj kokią super mamą auksrankę, kuri užsiima tokiu baldų ''tiuningu'' ir duosiu jai darbelio.. Pigiau kainuos, nei pačiai viską susipirkt ir ''gadinti'', nors piešti tai moku biggrin.gif  g.gif O gal surizikuot  mastau.gif ...

surizikuok, bus didesnis pasitenkinimas i ja ziureti, o ir sveciams pasigirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 17, 20:49)
surizikuok, bus didesnis pasitenkinimas i ja ziureti, o ir sveciams pasigirti  ax.gif

Arba bus gėda svečiams rodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu reiks pabandyt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 20:53)
Arba bus gėda svečiams rodyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu reiks pabandyt...  smile.gif

jei moki piesti ir yra noras tai tikrai nebus geda parodyti, taip sakant drasiau drambli! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 17, 23:38)
jei moki piesti ir yra noras tai tikrai nebus geda parodyti, taip sakant drasiau drambli!  biggrin.gif

biggrin.gif gerai, įkalbėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 18, 00:46)
biggrin.gif gerai, įkalbėjai  mirksiukas.gif

tikrai bandyk pati jei nori butent tokio motyvo
a siaip tai ekupazas tikrai nera sudetinga
ir net nemokancios piesti gali tokiu ir ne tik grozybiu pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti