Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(feminaart @ 2007 07 12, 20:28)
Panasiai kaip nr. 310  4u.gif  nezinau kaip ta spalva vadinasi, bet tikrai gerai atrodo kai yra fakturine siena  thumbup.gif

user posted image

Pas mane tokios spalvos sienos- tapetai (su auksu) ir dazyta. Labai jauku namie, bet kas nemegsta spalvu- gali varginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 07 12, 21:39)
Pas mane tokios spalvos sienos- tapetai (su auksu) ir dazyta. Labai jauku namie, bet kas nemegsta spalvu- gali varginti  rolleyes.gif

wub.gif super, man labai patinka, o jei nepatinka tokios aktyvios spalvos, tai galima viena siena daryti tokia, o kitas sviesesnias, zodziu reikia nepatingeti pavarijuoti galimybemis thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(kitten` @ 2007 07 12, 18:16)
Norejau paklausti, gal jau ir kalbeta tema, kokias spalvytes savo namams rinkote? Pas mane dar visiskai baltos sienos, taip sunku nuspresti, kas labiausiai tiktu...
bendra erdve virtuves, saliono ir koridoriaus...nenoriu kad gautusi vaivorykste, bandau suderinti spalvytes..noriu salione vienos sienos bordo, kitu lengvai citrininiu, bet dabar klausimas koki koridoriu daryti...kokias spalvas derinat savo namuose? dabar labai madingos persikine su zalsva, bet pas ka nueisi i svecius, pas visus taip pat, nenoriu taip! doh.gif  4u.gif

Rinkis ne kokios madingos ar ne, bet kokias tu pati mėgsti ir prie kokių spalvų gerai jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 07 12, 23:25)
Rinkis ne kokios madingos ar ne, bet kokias tu pati mėgsti ir prie kokių spalvų gerai jautiesi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 07 12, 21:39)
Pas mane tokios spalvos sienos- tapetai (su auksu) ir dazyta. Labai jauku namie, bet kas nemegsta spalvu- gali varginti  rolleyes.gif

o mes vakar kai tik tokia spalva nudazeme prieskambi thumbup.gif man tai super, kitiems sake truputi per ryski, bet man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 13, 11:19)
o mes vakar kai tik tokia spalva nudazeme prieskambi  thumbup.gif  man tai super, kitiems sake truputi per ryski, bet man grazu  thumbup.gif

tai tikrai skonio reikalas smile.gif as asmeniskai taip pat ryskesnes spalvas megstu thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu toki baldai atrodo super tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Spalvos daro didziule itaka zmogui, jo nuotaikai bei savijautai.
Taciau tai priklauso ir nuo zmogaus, vieni tiesiog negali isgyventi be raudonos, o kitus ji erzina.
As pavyzdziui siuo metu negaliu be tamsiai raudonos, mano demesi patraukia sios spalvos daiktai, taigi manau dar tai priklauso ir nuo gyvenimo tarpsnio rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia remontuoti svetaine (tik ka nusipirkome). Taciau pnigeliu tai tik minimlai. Baldai visi sviesus (knygu lentynos ir zurnalinis staliukas). Sofa lova taip pat sviesi. Kilimine danga raudona-i bordo. Diziausia problema per visa siena ismurytas zidinys, kuri isgriauti - ne siais metais. Kokia spalva dazyti sienas, kad kambarys jaukiau atrodytu ir nesumazetu g.gif Tas zidinys tokiu sviesesniu plytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 07 23, 14:09)
Reikia remontuoti svetaine (tik ka nusipirkome).  Taciau pnigeliu tai tik minimlai. Baldai visi sviesus (knygu lentynos ir zurnalinis staliukas). Sofa lova taip pat sviesi. Kilimine danga raudona-i bordo. Diziausia problema per visa siena ismurytas zidinys, kuri isgriauti - ne siais metais. Kokia spalva dazyti sienas, kad kambarys jaukiau atrodytu ir nesumazetu  g.gif Tas zidinys tokiu sviesesniu plytu  doh.gif

Manau tiktų šviesios sienos ir kelios detalės, kurios būtų derinamos prie kilimo spalvos blush2.gif Nemanau, kad verta griauti židinį - jis gali tapti jūsų svetainės ašimi. Būtų lengviau spręsti, jei būtų pateiktos kelios nuotraukos, ar ne, merginos rolleyes.gif

Beje, dar norėjau pridurti - labukas visoms mamytėms-dizainerėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 07 23, 13:19)
Manau tiktų šviesios sienos ir kelios detalės, kurios būtų derinamos prie kilimo spalvos  blush2.gif Nemanau, kad verta griauti židinį - jis gali tapti jūsų svetainės ašimi. Būtų lengviau spręsti, jei būtų pateiktos kelios nuotraukos, ar ne, merginos  rolleyes.gif

Beje, dar norėjau pridurti - labukas visoms mamytėms-dizainerėms  mirksiukas.gif

Jei butu naudingai tikras, tai be abejones palikciau. Vyrui visai grazu, o man ne verysad.gif Kai vyras perrasys nuotraukas i kompa butinai idesiu... Gal reikes koki takeli bordo pasiuti per staliuka ir pora pagalveliu tokios pat medziagos g.gif. Sienas tai zinoma pastelines, bet kokias ? Persikines, kermines, dramblio kaulo ar gelsvas verysad.gif Na nesusiguli niekaip, nes svetaine pereinama ir arka sujungta su virtuve-valgomuoju ir koridorium. Vienu zodziu nera lengva uzduotis, o dar knygu lentynas reikia pastatyti ir nezinau ar svetaineje, ar lentynas knygoms koridoriuje po laiptasi padaryti doh.gif
Atsakyti