Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(skm @ 2007 05 30, 16:08)
mylima mano namų interjero detalė  rolleyes.gif :
http://public.fotki....as/img8436.html

Labai gražu wub.gif

O ten stikliniam kažkokiam aptvare ar kaip tiksliai nesimato
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 05 30, 16:19)
Labai gražu  wub.gif

O ten stikliniam kažkokiam aptvare ar kaip tiksliai nesimato

Ačiū 4u.gif taip, ten stiklinis "aptvaras" su stumdomomis priekinėmis durelėmis orchidėjoms arba kitokiems tropiniems augalams auginti, t.y. augalams, kuriems reikia didelės drėgmės ir šilumos, bei įrengtas apšvietimas. Čia pakaitalas akvariumui tongue.gif kas akvariumu interjerą puošia, o kas nori, gali ir kitokį variantą pasirinkti 4u.gif Visiems kas apsilanko svečiuose tai didelė staigmena būna biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif skm labai idomus variantas, man patiko thumbup.gif
o idomu juos specialiai gamina ar buna kur tai pirkt? g.gif
bet ir specialios priezhiuros turbut reikalauja ir gelytes ir tas "akvariumas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2007 05 30, 16:08)
mylima mano namų interjero detalė  rolleyes.gif :
http://public.fotki....as/img8436.html

Nu labai labai gražu bigsmile.gif Tikrai staigmena, kažkas naujo ir nematyto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 05 30, 17:07)
bigsmile.gif skm labai idomus variantas, man patiko  thumbup.gif
o idomu juos specialiai gamina ar buna kur tai pirkt?  g.gif
bet ir specialios priezhiuros turbut reikalauja ir gelytes ir tas "akvariumas" rolleyes.gif

tam tikrų dydžių karkasą užsisakau pas gamintoją, o vidų įrengiu pati, tiksliau mano vyras įrengia blush2.gif dėl priežiūros tai nėra nieko ten ypatingo. Orchidėjas tokiame name prižiūrėti daug lengviau nei auginti tiesiog kambaryje, nes aplinka yra žymiai drėgnesnė ir šiltesnė. Esmė ta, kad tame "akvariume" tropiniems augalams yra sukuriami ale tropikai biggrin.gif o interjere tampa dėmesio traukos objektu lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kaip manot kokia spalva dazyti sienas jai as noriu raudonu baldu paz:svetaineje dvi raudonas sofkutes ir sekcija su raudonomis durelemis g.gif va man atrodo kad tinkama tik balta doh.gif nu bet man kaip ligoninej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 05 31, 14:10)
Noriu paklausti kaip manot kokia spalva dazyti sienas jai as noriu raudonu baldu paz:svetaineje dvi raudonas sofkutes ir sekcija su raudonomis durelemis  g.gif  va man atrodo kad tinkama tik balta  doh.gif  nu bet man kaip ligoninej  doh.gif

nieko panasau, viai ne kaip ligoninej. pas mane va vienas kambarys padarytas jau. trys sienos baltos visiskai, lubos taip pat baltos. viena siena tamsiai bordo spalva ir tamsus laminataa sudetas. labai netgi graziai atrodo kambarys ir visiskai neprimena ligonine. net skeptishkai i mano norus ziurejas darbininkas pasake kad super atrodo viskas. na bet cia skonio reikalas. nors manau, is sovietiniu laiku cia likes tas mastymas kad balta primena ligonine. dabar juk labai madinga balta spalva interjeruose
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 11:18)
nieko panasau, viai ne kaip ligoninej. pas mane va vienas kambarys padarytas jau. trys sienos baltos visiskai, lubos taip pat baltos. viena siena tamsiai bordo spalva ir tamsus laminataa sudetas. labai netgi graziai atrodo kambarys ir visiskai neprimena ligonine. net skeptishkai i mano norus ziurejas darbininkas pasake kad super atrodo viskas. na bet cia skonio reikalas. nors manau, is sovietiniu laiku cia likes tas mastymas kad balta primena ligonine. dabar juk labai madinga balta spalva interjeruose

Nu man atrodo tepsis baisiausei doh.gif nors leliuku neturiu tai nebus kas apciupines pirstukais sienas wub.gif nu bet gal kas turi kur ne tik balta,nu dar vis mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 05 31, 14:22)
Nu man atrodo tepsis baisiausei  doh.gif  nors leliuku neturiu tai nebus kas apciupines pirstukais sienas  wub.gif  nu bet gal kas turi kur ne tik balta,nu dar vis mastau  g.gif

na as nenoriu tau ipirsti baltos, bet siais laikasi dazai plaunami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 05 31, 11:25)
na as nenoriu tau ipirsti baltos, bet siais laikasi dazai plaunami ax.gif

O kokiais tu dazai(nu as atsiprasu,nu esu visiskai neapsisvietus) nu nepersi,as juk pati svarstau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 05 31, 14:26)
O kokiais tu dazai(nu as atsiprasu,nu esu visiskai neapsisvietus) nu nepersi,as juk pati svarstau  mirksiukas.gif

na as daziau sto firmos dazais, na lubiniu sitos firmos pirkt nepatasiu, bet sieniniai tai labai geri dazai.ir kiek darbininkas sake, jei dazai bishki turi blizgesio su jais maziau vargo,geriau plaunasi.nu as emiau matinius, tai sake dauriau darbo bus valant bet nusivalys;)
o siaip manau visu firmu dazu galima gauti planunamus, tik reikia klausti.
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 05 31, 13:26)
O kokiais tu dazai(nu as atsiprasu,nu esu visiskai neapsisvietus) nu nepersi,as juk pati svarstau  mirksiukas.gif

Rekomenduociau Rowen Best kiausinio luksto - nepakartojami. Dabar dar atsirade nauji su keramikiniu pagrindu, tai negana gerai plaunasi, dar ir atsparus maziems ibrezimams, apdauzymams. Tikrai auksta kokybe.
Atsakyti