Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 10, 13:03)
Atejau prasyt patarimo  4u.gif
Va turim svetaineje stai toki gipsini ant lubu

cia daryta mazdaug pries kokius 8-10 metu.
Bet va dabar galvojame ji lupti ar ne?  g.gif  Jei nuluptume, tai nudazytume lubas paprastai ir tiek, o jei neluptume, tai sita gipsini (nezinau kaip ji pavadinti) dazytume vienokia, o lubas kitokia spalva.
Vieni sako lupti kiti nelupti, o ka galit jus patarti situ klausimu?

nu teks pasisakyt smile.gif žodžiu taip - kai atėjau į dabartinį butą gyventi prieš 9 metus, visos lubos buvo su tokiais gipsais, ir ne tik lubos, ir sienos, ir visur išdažyta skirtingomis spalvomis doh.gif tada nuo sienų nulupom, o nuo lubų - ne, bet išdažėm baltai. Atrodė liuks, vis geriau nei eilinės baltos lubos. bet šiemet, kai darėmės vėl remontą, tai teko lupti, bet ne nuo visų lubų, o tik apie šviestuvus, nes NEBĖRA NORMALIŲ TOKIŲ ŠVIESTUVŲ doh.gif visi beveik šiuolaikiniai , bet jau padoriai atrodantys šviestuvai kabinami prie pat lubų, nu net nemoku pasakyti, žodžiu tenka į lubas gręžti skyles dvi mažiausiai ir tada kabinamas šviestuvas. Tokie šviestuvai ir toks blynas ant lubų labai negražiai atrodo, nes šviestuvas neprisispaudžia prie pat, jam trukdo tas gipsas. O svetainės šviestuvo kabinamoji dalis iš vis kokių 12 cm. skersmens smile.gif tai įsivaizduok prie šito gipso pritvitintą blyną su 12 cm skersmeniu cool.gif Tai pamąstyk smile.gif
Atsakyti
ISPROTEJUSI na kaip ir dauguma sake tau, jei darysi klasika ar modernia klasika, tai labai tiktu ir plius koks sietynas wub.gif (su kristaliukais)

pas mano tevelius salone mes palikom bet ne per viduri o krastuose, nudazyta baltai kaip ir lubos, atrodo gerai, akys nekrypsta....
Atsakyti

Simomamapas tave stalvirsis is lieto akmens,o kaip ta siena prie virykles,is ko ji?nejaugi irgi is to pacio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 10, 23:53)
įkeliu planelį, jeigu ką nors suprasit, nes perfotografavau  g.gif
user posted image

apačioj įėjimas į kamb., ant dešinės sienelės TV (laiptai čia į antrą aukštą, jų iš kamb. nesimato), priešais židinys, o po kaire - sofa, staliukas. Priešais židinį pabraižytos plytelės.

jei rimtai tai labai sunku ka suziuret, net akis skauda...
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 05 08, 10:15)
Sveikutės,

O ką manote apie sienoje išgremžtas tokias kaip ,,lentynėles,,? Tarkim jei siena yra stora ir joje padaromos tokios kaip lentynos ir jos nudažomos kitokia spalva nei ta siena, o į tų ,,lentynėlių,, vidų galima įdėti žvakes, nuotraukas, ir šiaip visokias interjero detales?  g.gif Kaip manote būtų gražu?? Beje kiekviena lentynėlė būtų apšviesta atskitai su mažomis viduje įrengtomis lemputėmis.  rolleyes.gif

O aš galvojau, kad ten ne sieną gremžia, o deda kažkokias plokštes, ta prasme sieną dar pastorina g.gif

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 10, 12:03)
Atejau prasyt patarimo  4u.gif
Va turim svetaineje stai toki gipsini ant lubu
Vieni sako lupti kiti nelupti, o ka galit jus patarti situ klausimu?

Kaip ir daugelis pasakysiu. Lupti ar nelupti priklauso nuo visumos. Kartais labai gražus daiktas nevietoje padėtas atrodo baisiai, o kartais lyg ir baisus atrodytų, bet kai gerai priderinta, negali atsižiūrėti. Taip kad reikia derinti. Aš, nepasitikėdama savo interjero kūrimo gabumais, lupčiau.
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2007 05 11, 16:46)
Simomamapas tave stalvirsis is lieto akmens,o kaip ta siena prie virykles,is ko ji?nejaugi irgi is to pacio? g.gif

siena irgi is lieto akmens, ji daro plonesni. man tai padėjo neprimakaluoti tongue.gif skirtingu medžiagu ir fakturu. Beje (čia kita tema, sorry)kai rinkomes, BALTIJOs MARMURAS padarė prijungimą be siūlių, labai džiaugiuosi, kad atkreipiau dėmesį, nes iš pradžių buvom beveik apsistoję ties kitu gamintoju.
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 05 10, 19:49)

Simomama, labai faina virtuve thumbup.gif
O toks stilius islaikytas visam bute/name?

Ačiū ax.gif
Siekiu tokio vientiso stiliaus..su netikėtom detalėm kai kur, pvz ilgokai ieškau prabangesnio truputį perkrauto šviestuvo.. Į namą dar tik prieš pusę metų įsikraustėme, tad kai kurie kambariai neapstatyti.
Man artima saikinga aplinka, išskyrus vaikų kambarius, kuriuose spalvos turėtų karaliauti labiau.
Atsakyti
Sveikos,
Būčiau dėkinga jei kas pasidalintumėte savo mintimis,ir gal kokį duotumėt patrarimą man, nes baigiu užsigraužti g.gif
Mūsu darbo kambario sienos šviesiai mėlynos, taip pat vertikalios mėlynos žaliuzės, grindys laminatas (buko spalvos), bet savaitgalį nusipirkom kompo stalą kriaušės spalvos.Na žiūriu ir taip ir taip bet man žiauriai nedera, pradedu gailėtis, kad nepirkom šviesesnio stalo.
Mąstau kaip ištaisyti padėti, gal lentyna pastatomą nusipirkti, kur viena dalis butų spalvos kaip stalo, kita kaip grindu, o gal mėginti stalą apkeisti į šviesesnį, o gal situacija pasikeistų jei išdažyčiau šviesesne spalva sienas?(pvz smėline).
Ech blogai kai pradedi galvoti tuomet kai jau nusiperki kažką. 4u.gif
Atsakyti
Mazia, na spalvos labai panašios ir mūsų vienam kambary (gaila, šita foto tamsoka, bet kitose foto tikresnes spalvas pamatysi). Gal toks variantas patiktų - sieną, prie kurios stovi stalas dekoruok kamščiu. O jo visokių spalvų ir formų galima rastis- ir lentų, ir klijuojamų lapų, ir tapetinių.... Šiaip- patogu visokiems lapeliams, foto, info prismeigti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima, bet gal dar kas kokiu minciu jei turetu tai buciau dekinga
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 14 gegužės 2007 - 18:42
QUOTE(Simomama @ 2007 05 10, 09:50)

Labukas, gal gali pasakyti, kaip ten pas tave atsidaro kairiajame kame durelė? Ar patogu? Ar jos atsidaro iki galo? nu t.y. į dešinę, (jei supratai ko klausiu) nes pas mane irgi suplanuota daryt tokį atidarymą, o kaip realiai - tai neteko susidurt.
Atsakyti
Reikia patarimų. Nusipirkom tokius kaip šiame pav., baldus į svetainę.
user posted image
Dabar suku galvą, kokią minštą dalį pirkti - ar modernius, ar klasikinius? g.gif Galvoju apie odinį kampą ir panašios tamsios spalvos kaip spintelės. ax.gif Bet gal viskas per tamsu ir nuododu bus?
Kambario sienos šviesios, šviesios ir medinės grindys. Tai šviesios spalvos minkšta dalis kaip ir susilietų su grindim ir sienomis? g.gif o raudonų nenoriu. schmoll.gif Ir dar ar stikliniai staliukai madingi, ar jau ne? Galvoju tokį pirkti į svetainę (lyg derinasi su viena stikline spintele ax.gif)
Atsakyti