Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

Sveikutės,

O ką manote apie sienoje išgremžtas tokias kaip ,,lentynėles,,? Tarkim jei siena yra stora ir joje padaromos tokios kaip lentynos ir jos nudažomos kitokia spalva nei ta siena, o į tų ,,lentynėlių,, vidų galima įdėti žvakes, nuotraukas, ir šiaip visokias interjero detales? g.gif Kaip manote būtų gražu?? Beje kiekviena lentynėlė būtų apšviesta atskitai su mažomis viduje įrengtomis lemputėmis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 05 08, 11:15)
Sveikutės,

O ką manote apie sienoje išgremžtas tokias kaip ,,lentynėles,,? Tarkim jei siena yra stora ir joje padaromos tokios kaip lentynos ir jos nudažomos kitokia spalva nei ta siena, o į tų ,,lentynėlių,, vidų galima įdėti žvakes, nuotraukas, ir šiaip visokias interjero detales?  g.gif Kaip manote būtų gražu?? Beje kiekviena lentynėlė būtų apšviesta atskitai su mažomis viduje įrengtomis lemputėmis.  rolleyes.gif

Teko vienam bute matyt toki dalyka. Sienos buvo nudazytos persikine spalva, o tos lentyneles, ale " mazos nisos", buvo baltai nudazytos, ir itaisyti halogenai. Tai gal ir visai nieko, graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 05 08, 11:15)
Sveikutės,

O ką manote apie sienoje išgremžtas tokias kaip ,,lentynėles,,? Tarkim jei siena yra stora ir joje padaromos tokios kaip lentynos ir jos nudažomos kitokia spalva nei ta siena, o į tų ,,lentynėlių,, vidų galima įdėti žvakes, nuotraukas, ir šiaip visokias interjero detales?  g.gif Kaip manote būtų gražu?? Beje kiekviena lentynėlė būtų apšviesta atskitai su mažomis viduje įrengtomis lemputėmis.  rolleyes.gif

Jas daryciau tik vienu atveju - siena neisvengiamai toje vietoje turi buti stora - tai bent jau tos nisos butu erdvei panaudoti. Kitu atveju, kai jos daromos specialiai - labai sumazina erdve, kuri praktiskai lieka neisnaudota - lentyneles bus grazios tik neperkrautos, o jei ten pridesi daug daiktu - virs atviru sandeliu, kuri apsvietus gerai matosi dulkes ar kokia nors kita netvarka.
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 08, 12:35)
Jas daryciau tik vienu atveju - siena neisvengiamai toje vietoje turi buti stora - tai bent jau tos nisos butu erdvei panaudoti. Kitu atveju, kai jos daromos specialiai - labai sumazina erdve, kuri praktiskai lieka neisnaudota - lentyneles bus grazios tik neperkrautos, o jei ten pridesi daug daiktu - virs atviru sandeliu, kuri apsvietus gerai matosi dulkes ar kokia nors kita netvarka.

Ta siena yra labai stora, o kadangi vienas kambarys tik tai labai būtų manau naudinga rolleyes.gif ir ten nebūtų bet kokių daiktų prigrūsta, o tik kambario interjero detalės (tokios kaip žvakės, nes aš jas dievinu), kurios šiaip stovėtų sekcijoje, bet taupant vietą kitiems daiktams dėl to ir sugalvojau taip padaryti bigsmile.gif Ir tikrai ten nesugalvočiau padėti kokio puodo schmoll.gif
Atsakyti
gal kas turit idėjų kaip apšviesti židinį?
mūsų dizainerė pasiūlė daryti iš židinio šonų tokias atviras lentynas iš gipso ir jas apšviesti. Man nepatinka atviros lentynos schmoll.gif
Atsakyti
elia ,o tai kodel nenori tiesiog pasakyti savo dizauneriai ,kad taip nepatinka?Bent jau pora variantu galetu pasiulyti:D Viskas zinoma labai priklauso nuo pacio zidinio ,kokia ten ideja ,kapsule kokia, kurioje vietoje jis yra kaip akcentas kambario ar ne tokia didele reiksme kambariui duoda.As praktiskai visada siulyciau paslepta apsvietima(montuojant uz zidinio sieneliu arba pakabinamose lubose ,kad nesimatytu konkretus sviestuvas o sviesa svelniai sklistu tiesiog uz briaunos.
Seip is esmes zidinys nera tas objektas ,kuri butinai reiktu apsviesti .T.Y jis pats jau yra sviesos saltinis .Tai kaip manai ar noretum ji apsviesti ar tiesiog zidini uzsikurti?Cia siek tiek gaunasi kaip, kad apsviesti telika,kuris taipo gi yra sviesos saltinis.Na nebent kaip sakiau ,kazkokia neaktyvia "paslepta" sviesa ,kuri kurtu "intyma":DBet viska reik ziuret pagal esama konkrecia situacija
Atsakyti
QUOTE(envy @ 2007 05 08, 16:16)
elia ,o tai kodel nenori tiesiog pasakyti savo dizauneriai ,kad taip nepatinka?Bent jau pora variantu galetu pasiulyti:D Viskas zinoma labai  priklauso nuo pacio zidinio ,kokia ten ideja ,kapsule kokia, kurioje vietoje jis yra kaip akcentas kambario ar ne tokia didele reiksme kambariui duoda.As praktiskai visada siulyciau paslepta apsvietima(montuojant uz zidinio sieneliu arba pakabinamose lubose  ,kad nesimatytu konkretus sviestuvas o sviesa svelniai sklistu tiesiog uz briaunos.
Seip is esmes zidinys nera tas objektas ,kuri butinai reiktu apsviesti .T.Y jis pats jau yra sviesos saltinis .Tai kaip manai ar noretum ji apsviesti ar tiesiog zidini uzsikurti?Cia siek tiek gaunasi kaip, kad apsviesti telika,kuris taipo gi yra sviesos saltinis.Na nebent kaip sakiau ,kazkokia neaktyvia "paslepta" sviesa ,kuri kurtu "intyma":DBet viska reik ziuret pagal esama konkrecia situacija

ta dizainerė nėra mums įsipareigojus padaryt interjerą, tiesiog ji mums padeda, todėl labai sunku iškaulyt ką nors iš jos doh.gif pas mus ir telikas bus apšviestas, ir židinys cool.gif esmė ta, kad židinys yra sienoje ir į abi puses nuo židinio dar yra laisvos sienos, todėl tos lentynos būtų logiškos, bet man labai nepraktiška schmoll.gif jeigu ten dar galėčiau knygas laikyt, bet knygoms prie židinio ir dar apšviestose lentynose, manau, ne vieta schmoll.gif
aš irgi galvoju apie paslėptą apšvietimą, nes vis tiek jau laidas atvestas yra, tai reikia kažką sugalvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 08 gegužės 2007 - 18:02
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ankstesniuose postuose buvo diskutuota kaip išspręsti klausimą derinti natūralaus medžio baldus ir neapsunkinti interjero. Tai taip pat buvo mano tikslas ir toks gavosi rezultatas.
Labai mėgstu natūralų medį, nes jis bėgant metams išlaiko vertę, tad virtuvės baldus užsakiau Alante iš ąžuolo masyvo.tam kad neperkrauti mažnau spalvų. Grindinių plytelių fonas atitinka sienos spalvą, o lengva faktūra - ąžuolo. Stalviršis iš lieto akmens derinasi su romanetės spalva. taigi faktiškai naudojau 3 spalvas - gelsvą, ąžuolo bei žemės.+buitinė technika.
Valgomasis kitoje patalpos dalyje dalinai atskirtas siena.

Įdomi mamų nuomonė, ką būtute dariusios kitaip???
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 05 08, 14:05)
Ta siena yra labai stora...
Ir tikrai ten nesugalvočiau padėti kokio puodo  schmoll.gif

Jei stora - tai ta nisa gera iseitis. Tik nebutinai puodai, bet ir per daug interjero detaliu nieko gero - visa nisa vien zvakemis neuzkrausi. Esu maciusi - gelyte vazonelyje, pora vazu, pora remeliu su nuotraukos, zvakes, kelio knygos, dar skaitomas zurnalas padetas - ir jau bardakas...
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2007 05 09, 08:12)
Ankstesniuose postuose buvo diskutuota kaip išspręsti klausimą derinti natūralaus medžio baldus ir neapsunkinti interjero. Tai taip pat buvo mano tikslas ir toks gavosi rezultatas.
Labai mėgstu natūralų medį, nes jis bėgant metams išlaiko vertę, tad virtuvės baldus užsakiau Alante  iš ąžuolo masyvo.tam kad neperkrauti mažnau spalvų. Grindinių plytelių fonas atitinka sienos spalvą, o lengva faktūra - ąžuolo. Stalviršis iš lieto akmens derinasi su romanetės spalva. taigi faktiškai naudojau 3 spalvas - gelsvą, ąžuolo bei žemės.+buitinė technika.
Valgomasis kitoje patalpos dalyje dalinai atskirtas siena.

man tai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2007 05 09, 08:12)

man irgi labai gražu thumbup.gif
gal gali nufotkint visą virtuvę? man atrodo mano labai panašus išdėstymas g.gif įdomu kaip viršutines spinteles išdėliojai
Atsakyti
elia na is kitos puses tau dizainere normaliai patare, nes dazniausiai tokie sprendimai ir daromi, kaip lentynos salia su apsvietimu...bent jau as dabar greit perveciau savo paveiksliukus ir daug maz daug kur taip...o taip tai beveik jokio apsvietimo nebuna, nes kaip ir viena forumiete sake, zidinys pats skleidzia sviesa...beje kai as tutrejau zidini pas mane buvo keletas halogenu virs...o del paslepto apsvietimo labai gera mintis thumbup.gif tik sunku tau ka patart kai nematai nei plano nei jokio paveikslelio
Atsakyti