Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(lietutis @ 2007 04 17, 15:57)
pas mane azuolo stalas ir azuolo stalvirsis, fasadas - zalsvai gelsvai samaninis laugh.gif Vietoje taves daryciau ruda fasada(prie pianino)  smile.gif

ačiū tau už nuomonę 4u.gif dėl virtuvės jau beveik apsisprendžiau, kad darysiu vanilės fasadą, ąžuolo stalviršį smile.gif o va dėl sekcijytės dar mąstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 04 17, 15:25)
amunete, ne, tox stilius ne mano  schmoll.gif aš noriu lengvo interjero. ąžuolinis stalas pas mus šviesus, todėl galvoju, kad virtuvę daryti arba ąžuolo imitacija + rudas stalviršis (derinti prie gyvenamajam kambary esančio pianino), arba kaip čia - vanilės fasadas + ąžuolo imitacijos stalviršis

O aš ir galvoju, nu ne jau tu turi omeny tokį stilių, nes šiaip jau jis labiau vyresniems žmonėms patinka, bet ką čia gali žinoti, juk ir tarp jaunų pasitaiko mėgstančių klasiką rolleyes.gif
Atsakyti
labai grazus interjeras wub.gif wub.gif wub.gif beje atkreipkit demesi i grindis, nors prastai matosi, bet idomu is ko jos??? nes atrodo tikrai neblogai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminaart: 18 balandžio 2007 - 16:19
QUOTE(feminaart @ 2007 04 18, 16:18)
labai grazus interjeras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  beje atkreipkit demesi i grindis, nors prastai matosi, bet idomu is ko jos??? nes atrodo tikrai neblogai

Manyčiau paprastos medienos grindinės lentos, šlifuotos ir impregnuotos pilku pinotex'u ar kita panašia impregnuojančia medžiaga g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminaart @ 2007 04 18, 16:18)
labai grazus interjeras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  beje atkreipkit demesi i grindis, nors prastai matosi, bet idomu is ko jos??? nes atrodo tikrai neblogai

As manau, kad viskas tame, kad jos ne lakuotos, o alyvuotos, todel tokia naturali tekstura atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 04 19, 08:59)
As manau, kad viskas tame, kad jos ne lakuotos, o alyvuotos, todel tokia naturali tekstura atrodo.

o gal zinai, ar tas alyvavimas praktiska, pvz. kaip lakavimas, nes as sitoj srity visai nenusimanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(feminaart @ 2007 04 24, 18:51)
o gal zinai, ar tas alyvavimas praktiska, pvz. kaip lakavimas, nes as sitoj srity visai nenusimanau  g.gif

alyvavimas tik ipregnuoja medį o lakas padengia stipria pleve, uztat patartina alyvuot grindis tik ish kieto medzio.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 24, 20:42)
alyvavimas tik ipregnuoja medį o lakas padengia stipria pleve, uztat patartina alyvuot grindis tik ish kieto medzio.

g.gif mat kaip, zinosim dabar 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

reiktų patarimo, nes jau visai susipainiojau blush2.gif . Turim va tokį svetainės komplektą, tik šokoladiniu gobelenu :

user posted image

Ar tiktų prie jo va toks baldas jūsų nuomone :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 26 balandžio 2007 - 13:35
QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:34)
Labukas  4u.gif

reiktų patarimo, nes jau visai susipainiojau  blush2.gif . Turim va tokį svetainės komplektą, tik šokoladiniu gobelenu :

Ar tiktų prie jo va toks baldas jūsų nuomone  :

na sis baldas nera labai tamsus, labiau butu tinkamas prie tokios spalvos baldu kaip paveikslelyje mirksiukas.gif , taciau reikia atsizvelgti ir i kitus interjero elementus. Daug duoda sienu spalvos ir pan.
Jusu vietoje rinkciausi kazkoki kita balda (tiksliau spalva), nors jei jums patinka tikrai imanoma priderinti 4u.gif

Nuotraukoje antrame plane pasislepusiu baldu spalva kogero labiau tiktu, nors esu buvusi drauges bute, jos minksti baldai tamsus, o sekcija ir komoda sviesi, tai atrodo pakankamai jaukiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminaart: 27 balandžio 2007 - 09:30
QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 11:34)
Labukas  4u.gif

reiktų patarimo, nes jau visai susipainiojau  blush2.gif . Turim va tokį svetainės komplektą, tik šokoladiniu gobelenu :

Manau tiktų - stiliai tinka, o spalva nebūtinai tokia pati turi būti. Keitieji baldai gal į prasčiau kai vienodos splavos, o minkšti ir kieti - gražu ir toks derinys
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2007 04 26, 14:34)
Labukas  4u.gif

Aš manau, kad tiktų. Juk neturi būtinai būti ir minkšti baldai, ir komodos(indaujos) tos pačios spalvos, manau medis tinka prie visko mirksiukas.gif
O ten ąžuolinis baldas?
Atsakyti