Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

3+2+1 tai jau erdvės nemažos reikia. Manyčiau, minimum 30 m2, kad kambarys apkrautas neatrodytų.
Papildyta:
QUOTE(ANDI @ 2007 04 16, 23:13)
P.S. Kaip jus pabraziote tuos kambariu vaizdelius?

Šį aš kažkada iš statytojo puslapio išsitraukiau smile.gif
Atsakyti
Šį aš kažkada iš statytojo puslapio išsitraukiau smile.gif
[/quote]

Gal nuorodele kokia butu galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 04 16, 23:26)
Gal nuorodele kokia butu galima  ax.gif

Ten tik mūsų statomo namo butų planai buvo, tai turbūt nuoroda nepadės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 17, 00:31)
Ten tik mūsų statomo namo butų planai buvo, tai turbūt nuoroda nepadės  rolleyes.gif

Aisku 4u.gif as plana irgi turiu, o "baldus" kur randat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 17, 00:07)
biggrin.gif  Sutinku, kad tokioj erdvėj fantazija "atsimuša į sienas"  doh.gif  smile.gif O kaip jums atrodo, gražiau ir funkcionaliau minkštas kampas ar 3+1? ax.gif

Man asmeniskai kampai fainiau.Jie ir vietos maziau uzima,ir funkcionalesni.O jusu situacijoje tai labai svarbu.Be to galesit isbandyti kelis pastatymo budus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 04 16, 23:13)
Mes irgi sprendziam dilema: kampas ar 3+2+1  4u.gif  Vyrui kampas atrodo, o man ne... Kazkaip man tie kampai jau atgyvene atrodo  g.gif

P.S. Kaip jus pabraziote tuos kambariu vaizdelius?

Gal Google SketchUp padėtų, rodos yra ir nemokama versija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 17, 08:38)
Gal Google SketchUp padėtų, rodos yra ir nemokama versija  g.gif

Dekui, bandysiu paieskoti 4u.gif
Atsakyti
westa, labai jaukūs jūsų namučiai 4u.gif
mes irgi įsirenginėjam, labai sunkiai kol kas unsure.gif pasisamdėm dizainerę, bet nesiseka su ja subendrauti. tenka viską pačiai galvoti. ar tu samdei dizainerę? kaip suderinai spalvas?

man didžiausias galvos skausmas, kaip suderinti gyvenamojo kambario ir virtuvės dizainą, nes erdvė kaip ir viena, tai ir spalvos turėtų būti tos pačios. valgomajame stovės ąžuolinis stalas, prie kurio deriname visa kita. galvoju virtuvėj daryti irgi ąžuolo imitacijos baldus, o koks stalviršis prie ąžuolo fasado tiktų? gal rudas? gyvenamajam kambary jau užsakytas odinis kampas biežinis, stovės rudas vyro pianinas, tai galvojam grindų plyteles ir sienas daryti biežines irgi, tik atspalviu šviesesnes nei kampas. vėl klausimas dėl baldų.. gal irgi daryti ąžuolo ar ąžuolo imitacijos g.gif nu vnž doh.gif
kokia jūsų nuomonė, merginos? 4u.gif
Atsakyti
prie šviesaus ažuolo tiktu švelni ir neaktyvi salotinė ar kreminė melsva, o derint ažuola prie ažuolo ar rudos spalvos, tai nederinimas- paprasčiausiai gausis viskas ruda ir medinio.
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 04 17, 10:26)
westa, labai jaukūs jūsų namučiai  4u.gif
mes irgi įsirenginėjam, labai sunkiai kol kas  unsure.gif pasisamdėm dizainerę, bet nesiseka su ja subendrauti. tenka viską pačiai galvoti. ar tu samdei dizainerę? kaip suderinai spalvas?

man didžiausias galvos skausmas, kaip suderinti gyvenamojo kambario ir virtuvės dizainą, nes erdvė kaip ir viena, tai ir spalvos turėtų būti tos pačios. valgomajame stovės ąžuolinis stalas, prie kurio deriname visa kita. galvoju virtuvėj daryti irgi ąžuolo imitacijos baldus, o koks stalviršis prie ąžuolo fasado tiktų? gal rudas? gyvenamajam kambary jau užsakytas odinis kampas biežinis, stovės rudas vyro pianinas, tai galvojam grindų plyteles ir sienas daryti biežines irgi, tik atspalviu šviesesnes nei kampas. vėl klausimas dėl baldų.. gal irgi daryti ąžuolo ar ąžuolo imitacijos  g.gif nu vnž  doh.gif
kokia jūsų nuomonė, merginos?  4u.gif

Gal turi omeny šį stilių, kuris įvardijamas kaip tradicinis?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O gal patinka "Rustic" - kaimo?
user posted image
user posted image

Kaip matyt prie tokio stiliaus tinka akmuo, ir rudos, gelsvos spalvos visai nieko žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amunette: 17 balandžio 2007 - 14:03
amunete, ne, tox stilius ne mano schmoll.gif aš noriu lengvo interjero. ąžuolinis stalas pas mus šviesus, todėl galvoju, kad virtuvę daryti arba ąžuolo imitacija + rudas stalviršis (derinti prie gyvenamajam kambary esančio pianino), arba kaip čia - vanilės fasadas + ąžuolo imitacijos stalviršis
user posted image

arba taip su pilku:
user posted image

noriu, kad baldai būtų vientisi, t.y. virtuvė derėtų su gyvenamuoju. tai tada gyvenamajame mini sekcijytė irgi turėtų būti kaip virtuvė. o prie pianino ką n ors derinti, ar ne? jaučiu, kad jau į lankas nuvažiavau g.gif

sekcijytę mąstau kažką panašaus:
user posted image
arba tik iš ąžuolo imitacijos:
user posted image
Atsakyti
pas mane azuolo stalas ir azuolo stalvirsis, fasadas - zalsvai gelsvai samaninis laugh.gif Vietoje taves daryciau ruda fasada(prie pianino) smile.gif
Atsakyti