QUOTE(feminaart @ 2007 04 12, 16:36)
kaip malonu koleges busim
Ir man malonu
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 13, 11:44)
Labai prasau, Feminaart, Amunette ir kitos interjeristes, paziurekit mano brezinuka... Ka galetumet patarti? Kaip atskirti prieskambari ir kokiom spalvom dazyti viska?
Na, jei nori išlaikyti ir suderinti namo eksterjerą su interjeru (jei namas senas), tai siūlyčiau pasinaudoti natūralumu, t.y. akmens + medžio pertvara; akmens + geležies (kalvių dirbiniais), manau būtų labai gražu. O jei nori šiuolaikiško stiliaus, tavo atveju siūlau stiklo blokelių pertvarą + spalvinio apšvietimo iš apačios (RGB-raudona, žalia, mėlyna arba tik raudona ir geltona jei nemėgsti spalvų) - įspūdį tik įėjus tikrai paliks
Jaukumas abiem atvejais garantuotas
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 13, 13:07)
Ir apskritai, kaip manote, nuo ko GERIAUSIA pradeti remonta? Reikes keisti VISKA... Gal pirmiau issirinkti baldus, o po to derinti interjero spalvas? Ar atvirksciai - issidazyti kambarius, o po to derinti baldus? Man cia taip sudetinga atrodo irengti visa nama Neapsieisiu be jusu patarimu ...
Pirmiau nuspręsti kokio nori stiliaus, kas prie širdies tau ir tavo vyrui ir tik tada priėjus kompromiso darytis remontus. Pagal baldus niekas interjero nederina iš pat pradžių, baldai turi būti derinami prie interjero