Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 23:41)
Diedas sugalvojo koridoryje daryti stai toki apsvietima, o as internete nuotrauka radau...
Kaip jums?
user posted image

Mes irgi taip norėjom į grindis, pabandėm-padėjom ant grindų ir noras iš kart praėjo...Labai akina, nesmagu žiūrėt nė į tą pusę. Mes atsisakėm šitos minties iškart schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif Ruosiames rekonstruoti ir remontuoti sena nama. Noriu paklausti jusu patarimo ax.gif . Noriu sujungti virtuve su koridoriumi ir padaryti tokia virtuve-valgomaji-hola. Tam reiketu isgriauti siena tarp virtuves ir koridoriaus. Beda tame, kad tada iejimas is lauko gautusi tiesai i virtuve. Gal kas patars, kaip isskirti prieskambario zona, kad butu koks nors perejimas, na kad nesigautu taip, kad ieini tiesiai is lauko i valgomaji... doh.gif
Isplanavimas dabar toks, kad iejus pro lauko duris patenki i ilga koridoriu, kaireje siena su durimis i virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 04 12, 13:55)
Sveikos,
Kviečiu pas save į tinklapį, ten rasite keletą mano asmeninių patarimų interjero klausimais štai čia

ir galite parsisiųsti madingiausių spalvų paletę PDF formatu (Adobe Acrobat Reader) iš čia

mirksiukas.gif kaip malonu rolleyes.gif koleges busim
Papildyta:
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 16:19)
Sveikos, mielosios  4u.gif Ruosiames rekonstruoti ir remontuoti sena nama. Noriu paklausti jusu patarimo  ax.gif . Noriu sujungti virtuve su koridoriumi ir padaryti tokia virtuve-valgomaji-hola. Tam reiketu isgriauti siena tarp virtuves ir koridoriaus. Beda tame, kad tada iejimas is lauko gautusi tiesai i virtuve. Gal kas patars, kaip isskirti prieskambario zona, kad butu koks nors perejimas, na kad nesigautu taip, kad ieini tiesiai is lauko i valgomaji...  doh.gif
Isplanavimas dabar toks, kad iejus pro lauko duris patenki i ilga koridoriu, kaireje siena su durimis i virtuve.

nelabai isivaizduoju, kaip atrodo visas vaizdelis, bet ar neimanoma butu atskirti, tokia kaip siena, plokste... na be jokiu duru, tiesiog, kad iejus iskarto nekristu i akis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feminaart @ 2007 04 12, 17:36)

nelabai isivaizduoju, kaip atrodo visas vaizdelis, bet ar neimanoma butu atskirti, tokia kaip siena, plokste... na be jokiu duru, tiesiog, kad iejus iskarto nekristu i akis...  ax.gif

tuoj ikelsiu brezinuka, tik nesijuokit, nes ranka nubraiziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 18:23)
tuoj ikelsiu brezinuka, tik nesijuokit, nes ranka nubraiziau  blush2.gif

planas
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 18:23)
tuoj ikelsiu brezinuka, tik nesijuokit, nes ranka nubraiziau  blush2.gif

brezinuko nematau..
as statyciau 1 metro aukscio sienele tarp virtuves ir koridoriaus, ant jos medini stalvirsi gelems, zvakems, raktams ir kt pasideti.Virtuves plocio 4u.gif is kitos puse montuociau pastatomas virtuves spinteles , o toliau normali virtuve su pastatomomis ir pakabinamomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 04 12, 22:05)
brezinuko nematau..
as statyciau 1 metro aukscio sienele tarp virtuves ir koridoriaus, ant jos medini stalvirsi gelems, zvakems, raktams ir kt pasideti.Virtuves plocio  4u.gif  is kitos puse montuociau pastatomas virtuves spinteles , o toliau normali virtuve su pastatomomis ir pakabinamomis  4u.gif

Nebloga mintis! Aciu thumbup.gif
Brezinukas turi matytis, kai atsistoji ant nuorodos "planas". Neatsidaro?
Atsakyti
ir man tas pats blink.gif as ir vis negaliu apsispresti, bet laiko dar daug turiu mirksiukas.gif
[/quote]

Tai va, tau gerai.... o man esmė tame, kad reikia neužilgo, o neapsisprendžiu niekaip doh.gif Vyras išviso tik iš mano pasiūlytų variantų renkas patinka jam ar ne unsure.gif Įtariu bus kaip su plytelem, braižėm braižėm, o galiausiai sugalvojom visai kitaip biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ANDI,2007 04 12, 23:26]
ir man tas pats blink.gif as ir vis negaliu apsispresti, bet laiko dar daug turiu mirksiukas.gif
[/quote]

Tai va, tau gerai.... o man esmė tame, kad reikia neužilgo, o neapsisprendžiu niekaip doh.gif Vyras išviso tik iš mano pasiūlytų variantų renkas patinka jam ar ne unsure.gif Įtariu bus kaip su plytelem, braižėm braižėm, o galiausiai sugalvojom visai kitaip biggrin.gif
[/quote]
lotuliukas.gif svarbiausia, kad galutinis variantas butu pats geriausias thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 12, 19:16)

Labai prasau, Feminaart, Amunette ir kitos interjeristes, paziurekit mano brezinuka... ax.gif Ka galetumet patarti? Kaip atskirti prieskambari ir kokiom spalvom dazyti viska?
Atsakyti
Ir apskritai, kaip manote, nuo ko GERIAUSIA pradeti remonta? Reikes keisti VISKA... Gal pirmiau issirinkti baldus, o po to derinti interjero spalvas? Ar atvirksciai - issidazyti kambarius, o po to derinti baldus? doh.gif Man cia taip sudetinga atrodo irengti visa nama blink.gif Neapsieisiu be jusu patarimu ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2007 04 13, 14:07)
Ir apskritai, kaip manote, nuo ko GERIAUSIA pradeti remonta? Reikes keisti VISKA... Gal pirmiau issirinkti baldus, o po to derinti interjero spalvas? Ar atvirksciai - issidazyti kambarius, o po to derinti baldus?  doh.gif Man cia taip sudetinga atrodo irengti visa nama  blink.gif Neapsieisiu be jusu patarimu ...  verysad.gif

išsirink spalvas - kelias spalvas, susidėliok kad tarpusavyje derėtų, išsikirpk iš žurnalų ar pan., ir turėsi savo namų vyraujančią spalvų gamą. Gali atskiromis patalpomis išsidėlioti. O tada prie jos viską ir derink. Pirk tokių spalvų dažus, plyteles, baldus, aksesurus. Neškis tą spalvynėlį į kiekvieną parduotuvę, kad ir ką pirktum. tik taip išlaikysi vientisumą! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 13 balandžio 2007 - 13:48