Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(groovyl69 @ 2007 04 11, 21:26)
mmm... kaip grazu  wub.gif  tikrai, geras puslapis  thumbup.gif 
va tokiu masyviu, bet santuriu baldu laaaabai noreciau

kažko tokio ir norėčiau, skoninga, neperkrauta wub.gif tik niekaip prie vieno varianto neapsistoju doh.gif
Atsakyti
Diedas sugalvojo koridoryje daryti stai toki apsvietima, o as internete nuotrauka radau...
Kaip jums?

user posted image

Atsakyti
Čia gana daug sekcijų yra. Tiesa, visokių, ne tik modernių
http://www.europeanconnection.net/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 12 balandžio 2007 - 08:01
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 23:41)
Diedas sugalvojo koridoryje daryti stai toki apsvietima, o as internete nuotrauka radau...
Kaip jums?
user posted image

Na man tai schmoll.gif iš viršaus gražiau būtų
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 04 12, 09:42)
Na man tai  schmoll.gif  iš viršaus gražiau būtų

Tai virsui irgi halogenai keli bus, kurie reguliuosis atskirais mygtukais, jei noresi ijungsi apacia, jei noresi virsu, o jei noresi tai abu iskarto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 22:41)
Kaip jums?
user posted image

mano vyrui irgi patinka toks drinks_cheers.gif o aš norėčiau šiek tiek subtilesnio. Kad nešviestų, o tik mažutės lemputės degtų ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 04 12, 09:42)
Na man tai  schmoll.gif  iš viršaus gražiau būtų

sveikos, o as galvoju, kad apsvietimas gali buti, kad ir toks thumbup.gif
http://www.interjera...1...;id=129&p=2

aisku patalpoje kur reikia tikrai daug sviesos, tarkim vonioje, as galvoju kazka tokio daryti savojoje ... cia itempiamos lubos, dar nezinau kiek kainuos, bet manau ne pigiai, sutaupysiu manau kitur, bet uz tat bus tikrai geras akcentas.. mm?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 12, 09:58)
Tai virsui irgi halogenai keli bus, kurie reguliuosis atskirais mygtukais, jei noresi ijungsi apacia, jei noresi virsu, o jei noresi tai abu iskarto  smile.gif

Na tada sakyčiau jei iš viršaus dar bus, tai gal ir gerai, tada gal kaip Limcamca rašė apačioj tik nešveistų o degtų, neskleistų tiek šviesos g.gif Gal reiktų pasiprojektuot geriau, būtų matyti vaizdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ukanele @ 2007 04 12, 09:35)
sveikos, o as galvoju, kad apsvietimas gali buti, kad ir toks  thumbup.gif
http://www.interjera...1...;id=129&p=2

aisku patalpoje kur reikia tikrai daug sviesos, tarkim vonioje, as galvoju kazka tokio daryti savojoje ... cia itempiamos lubos, dar nezinau kiek kainuos, bet manau ne pigiai, sutaupysiu manau kitur, bet uz tat bus tikrai geras akcentas.. mm?

man atrodo jie šviesos nieko nepriduos. kaip tik reikės kažkokio papildomo apšvietimo, bent jau prie veidrodžio.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 23:41)
Kaip jums?
user posted image

na atrodo gana efektingai visas vaizdelis thumbup.gif tik siuo atveju siulyciau panaudoti du variantus. Vienas toks kaip pavaizduota, o kitas jungiklis jungtu "normalias" sviesas kurios butu iprastos ir butu sviesu. ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(niekada @ 2007 04 12, 09:00)
Čia gana daug sekcijų yra. Tiesa, visokių, ne tik modernių
http://www.europeanconnection.net/

mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ANDI @ 2007 04 11, 23:04)
kažko tokio ir norėčiau, skoninga, neperkrauta  wub.gif  tik niekaip prie vieno varianto neapsistoju  doh.gif

ir man tas pats blink.gif as ir vis negaliu apsispresti, bet laiko dar daug turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kviečiu pas save į tinklapį, ten rasite keletą mano asmeninių patarimų interjero klausimais štai čia

ir galite parsisiųsti madingiausių spalvų paletę PDF formatu (Adobe Acrobat Reader) iš čia
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 11, 22:41)
Kaip jums?
user posted image

Čia lemputės įsimontuoja į grindis, jų storis 7mm... Ir kaina nebloga, žinant kiek jų reikės blink.gif blink.gif
Atsakyti