Įkraunama...
Įkraunama...

Mano namų Interjeras

QUOTE(Monikutė @ 2007 02 20, 16:38)
O man reiktų patarimo dėl durų. Nes niekaip neapsisprendžiam kokias dėtis: medines ar laminuotas. Grindų medinių namie pas mus nerasta, sienu mediena iškaltų irgi nėra ax.gif  Butas 2 k. svetainėje bus laminuotos grindys, kitam kambary kiliminė danga, koridoriuj ir virtuvėj plytelės. Tai va, kokias duris geriau rinktis, kad derėtų g.gif

Nezinau kaip apie kitokias duris, bet pas mus medines, alksnio, tai kaip tik netycia uztrenkiu su kazkuo, taip ir lieka zyme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skausminga @ 2007 02 20, 15:41)
gal turite kokiu pasiulymu siuo klausimu...  ax.gif

yra liquid salone tokiu kaip stikliniu jei gerai as supratau, arba plastamsines, nes tikrovej nemaciau negaliu pasakyt, gali pasiziureti ju site'e...o senukuose tokiu kaip is juosteliu, kaip cia pavadint tokiu virveliu ir labai ryskiu spalvu, nu tokios fainos....mes su vyru mastem prie savo interjero, bet kad pas mus lubos 3m, o ten berods buvo 2,5 m ilgio, tai biski berysio blink.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Dar patarkit: kokia spalva dazyti lubas? Jeigu, kaip minejau, kambarys labai neryskiai persikinis, viena arba dvi sienos paryskintos sodriau ir iskilesniu rastu.
Ar tiks lubos baltos? Ar daryt spalvotas - irgi ciut persikines?
Girdejau, kad labai patalpa suzemeja, jei renkiesi ne balta unsure.gif O pas mus ir taip pakabinamos gipso ploksciu lubos, apsvietimas soninis palei sienas ir siek tiek halogenu lubose ten kur "pasisedejimo kampelis".
Kokios spalvos pas jus lubos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 21 vasario 2007 - 10:44
QUOTE(Lindra @ 2007 02 20, 22:00)
nelabai supratau - kodėl ? ar ant jų labai matosi dulkės? ar kame reikalas? ar esmė tamsioje slapvoje?
ir kodėl su plovilkiais plaudavai? ar pas Jus buvo laminatas? ar slidus, ar grublėtas?
mačiau parduotuvėj toks ne slidus, o su mini-grioviukais - gal kaip tik toks ir negerai? gal dulkės juose kaupsis? mastau.gif
ir dėkui už pasisakymą  4u.gif

pas mane slidus, bet matinis, jų būna ir blizgių, kaip jos, nežinau, ir jokių griovelių pas mane nėra. Ant jų viskas matosi...viskas kas nukrenta ant žemės - nuo dulkės iki net nežinau ko.... kaip minėjau, net švarių pėdų kontūrai šviečia... grindys pastoviai atrodo kaip neplautos.. doh.gif todėl plaudavau su plovikliais (nes be jų išvis frusty.gif ) geraisuaias mano išmėgintų buvio tik misteris properis, bet nesakau kad geras jis, tik geriausias iš visų mėgintų, žymės visvien likdavo... doh.gif
aij, tiesa, pas mane laminatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 02 21, 11:43)
Aciu uz patarimus  4u.gif
Dar patarkit: kokia spalva dazyti lubas? Jeigu, kaip minejau, kambarys labai neryskiai persikinis, viena arba dvi sienos paryskintos sodriau ir iskilesniu rastu.
Ar tiks lubos baltos? Ar daryt spalvotas - irgi ciut persikines?
Girdejau, kad labai patalpa suzemeja, jei renkiesi ne balta  unsure.gif O pas mus ir taip pakabinamos gipso ploksciu lubos, apsvietimas soninis palei sienas ir siek tiek halogenu lubose ten kur "pasisedejimo kampelis".
Kokios spalvos pas jus lubos?

Pas mus taip pat kambarys švelnaus persiko spalvos,o lubas darėme baltas.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2007 02 20, 22:00)
nelabai supratau - kodėl ? ar ant jų labai matosi dulkės? ar kame reikalas? ar esmė tamsioje slapvoje?
ir kodėl su plovilkiais plaudavai? ar pas Jus buvo laminatas? ar slidus, ar grublėtas?
mačiau parduotuvėj toks ne slidus, o su mini-grioviukais - gal kaip tik toks ir negerai? gal dulkės juose kaupsis? mastau.gif
ir dėkui už pasisakymą  4u.gif

kažkas panašaus... nu nebeina įdėti foto tiesiogiai čia kažkodėl dry.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Noriu paklaust jusu nuomones, kiap suplanuot viena kambari musu butuke. ax.gif Jau visai galva susisuko, nuo minciu, o galutinio varianto taip ir nesugalvojom... Gal jus patartumet, kur didziajam kambary (ten kur virtuves komplektas), statyti minksta kampa, o kur televizoriu. Planuojam daryt pertvarele iki lubu, statmena tai sienai, kur 5,73m, netoli duru, ir palei ta pertvarele, statyt minksta kampa. Tada televizorius butu prie tos sienos, kur 1,29m.
Kaip manot, ar gerai taip butu? Ar verta daryt pertvarele?

o cia musu buto planas : Planas
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 02 28, 13:37)
Laba  smile.gif
Noriu paklaust jusu nuomones, kiap suplanuot viena kambari musu butuke.  ax.gif Jau visai galva susisuko, nuo minciu, o galutinio varianto taip ir nesugalvojom... Gal jus patartumet, kur didziajam kambary (ten kur virtuves komplektas), statyti minksta kampa, o kur televizoriu. Planuojam daryt pertvarele iki lubu, statmena tai sienai, kur 5,73m, netoli duru, ir palei ta pertvarele, statyt minksta kampa. Tada televizorius butu prie tos sienos, kur 1,29m.
Kaip manot, ar gerai taip butu? Ar verta daryt pertvarele?

o cia musu buto planas : Planas

fainas jusu butukas ax.gif as statyciau tv prie 1,29 bet kampu, kad ir is virtuves matytusi, tada minksta kampa kambario vidury (statmenai virtuvei ir langui, veidu i siena ir i langa-nugara i virtuve), o ten kur sienele galvojate-statyciau apvalu valgomaji stala ir grazu sviestuva virs jo.Esme, kad visur budamas matytum tv biggrin.gif
Sieneles nematau prasmes statyt-lango nesimatys rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kitoje temoje klausiau ptarimo, bet nesulaukiau, tikiuosi čia pagalbos rasti 4u.gif

1. Mano dukrytės kambarys šveisiai melsvas, graži spalva bet šaltoka (taip radom ). Buvau sugalvojus "sušildyti" detalėm, sodriai raudonas kilimas ir pan. Dabar galvoju gal vis dėl to perdažyti. Tik kažin ar galimas toks variantas, kad lubas palikti (švesiai melsvos), o sienas tik dažyti. Bet kokia tada spalva tiktų?

2. Miegamasis mūsų toks maždaug :

user posted image
Lova bus tamsiai tamsiai ruda, spinta kampe šviesi. Noriu kad miegojimo zona būtų akcentas, o spinta "ištirptų"

Tą raudonai pažymėtą sieną norėčiau nudažyti ryškesne spalva. Bet abejoju dėl kambario formos - jis pailgas šiek tiek, ir lova prie ilgesnės sienos, ar neatrodys ją nudažius sodresne spalva, kambarys dar siauresnis
Atsakyti
Tynka,
1. melsvą spalvą labai sušvelnina gelsva, rusva.. Na mūsų vaikų kambarys toks bet tikrai nesijaučia šaltumas. Gal užuolaidos, kamštis daro savo... Paeksperimentuok su detalėm.
2. Kažin ar dėl spalvos vizualiai prailgėtų kambarys g.gif Ten ir durys, ir lova nemažai užstos. Mes miegamąjį dabar daromės (aišku, daug ko truksta, dar nei plintusų nėra doh.gif ), bet tą sieną, kur bus lova, darėm išskirtinę. Be to, ji bus tau už nugaros, tai neturėtų labai keisti kambario turbūt..
user posted image

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 02 28, 17:19)
Tynka,
1. melsvą spalvą labai sušvelnina gelsva, rusva.. Na mūsų vaikų kambarys toks bet tikrai nesijaučia šaltumas. Gal užuolaidos, kamštis daro savo... Paeksperimentuok su detalėm.
2. Kažin ar dėl spalvos vizualiai prailgėtų kambarys  g.gif  Ten ir durys, ir lova nemažai užstos. Mes miegamąjį dabar daromės (aišku, daug ko truksta, dar nei plintusų nėra  doh.gif  ), bet tą sieną, kur bus lova, darėm išskirtinę. Be to, ji bus tau už nugaros, tai neturėtų labai keisti kambario turbūt..

Sėkmės  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif Aš pati panašiai galvoju, bet juk reik patvirtinimo mirksiukas.gif

dar turiu vieną galvosūkį - svetainė. Ten dvi sienos nudažytas sodriai geltona spalva (kaimiško kiaušinio trynio spalva), o dvi tokia vat kaip SM fonas. Ir man tos spalvos tarpusavyje nedera, nors tu ką. Tą geltoną palikčiau (tuo labiau kad ten tokie dažai "piktesni" atrodo, ne akriliniai, sunkiau nugramdyti ar uždažyti būtų). Kokią spalvą patartumete prie tos sodriai geltonos?

Ir dar bėda tame, kad kur ta geltona - stovės minkšta dalis, o priešais, kur spalva kita - kieti baldai. Aš noriu minkštos dalies tamsesnės (praktiškiau), o baldų - šviesių. Bet va tada ir negerai gaunasi, nes gi prie ryškių sienų - šviesūs baldai ir atvirkščiai g.gif

na ir priamliau aš čia, bet gal kas supras...
Atsakyti
Žinai, prie geltonos spalvos, gali rinkti ir tą pačią geltoną, tik švelnesnio atspalvio. Manau lengviausiai išsirinkti kokiuose senukuose ar pan- kur dažus daro. Susisrask paletėj savo sienų spalvą (jei dar turi dažų, nusitepliok kokį pavyzdėlį ir nusinešk, nes apšvietimas iškreipia atspalvį) ir žiūrėk, kurios nesipjauna.
Turiu knygą, kur keičiasi lapai su grindų ir lubų spalvom. Pasižiūrėjau, prie ryškiai geltonos neblogai atrodo žalsva (šalta), avietinė. Na, pabandyk su palete parduotuvėj pažaisti mirksiukas.gif
Atsakyti