Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis-15

QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 12:40)
na nemanau,kad ten kam nors labai jau įdomi būčiau su savo rutuliukais lotuliukas.gif

Gal baik čia spyriotis ir atbėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2007 01 21, 14:05)
O tai cia kuriame "forto dvare" renkames?

pilies gatvej
Atsakyti
Saullute-ar atbėgsi?

Įdomu, Minesota ateis, lyg ir norėjo, bet šiandien čia jos nesimato.gal kas turit jos tel.Nr.?

Ir atsineškit,panos , parodyt darbus !!!
(aš pati šiuo metu tik pora angelų turiu, viskas kažkaip išporceliuota, tai juos tik ir prigriebsiu) Bet kaip norisi kokį šalį pačiupinėt, tašiuką, ar į papuošalus akis paspongint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 21, 13:16)
Saullute-ar atbėgsi?

Įdomu, Minesota ateis, lyg ir norėjo, bet šiandien čia jos nesimato.gal kas turit jos tel.Nr.?

(aš pati šiuo metu tik pora angelų turiu, viskas kažkaip išporceliuota, tai juos tik ir prigriebsiu) Bet kaip norisi kokį šalį pačiupinėt, tašiuką, ar į papuošalus akis paspongint ax.gif

Bandysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užsikrėčiau ir aš šita liga lotuliukas.gif . Jūsų darbeliai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aš su kalusimėliu užsukau blush2.gif . Žinau, kad vilniuj vilnelę parduoda (kažkur šeškinėj ir berods pilaitėj). Gal kas žinot kontaktus ir galite parašyti į až? Labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 21, 14:16)
Saullute-ar atbėgsi?

MA2iau, jog Minesota buvo akį užmetus čia,ryte, tik va, neatsiliepia g.gif
Smagu, kad nemažai susirinks, kaip įtariu mirksiukas.gif
O gyvas bendravimas ir pamatymas veidų - tikrai puiku bigsmile.gif
Bombonkea, na, prašome prisijugti, jokių cenzų nėr, nei amžiaus, nei ūgio, nei svorio lotuliukas.gif lotuliukas.gif nei dar ko nors biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 21, 14:08)
pilies gatvej

Pilies g. 16, berods 4u.gif
Atsakyti
na gal aš kito kartelio palauksiu.. tongue.gif o prašom pafotkinkit ir nuotraukytes būtinai parodykit thumbup.gif
Atsakyti
Stalas Gabijos vardu, negi paslaptis, išties biggrin.gif
Atsakyti
Ruošiuosi ir aš , atbėgsiu smile.gif . Iki susitikimo!
Atsakyti
bonbonkea, ko tu kuklinies? as juk irgi jauna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 21, 14:07)
na gal aš kito kartelio palauksiu..  tongue.gif  o prašom pafotkinkit ir nuotraukytes būtinai parodykit  thumbup.gif

Jetus jetus, ko gi sarmatiniesi? Mes visos irgi labai jaunos, kažkur plius minus apie 30m. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
(nors iš m-klos laikų prisimenu,kad jau studentės-praktikantės atėjusios vest pamokų atrodė tikros tetos, o joms tebūdavo apie 21-22 metus, chi chi chi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kažkaip juokinga tai prisiminus) .Bet mes ne tokios , ne tetos,ta prasme, mes visos mylim veltinį velt, manau-to užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
susitikimas Vilniuj ane?nelabai as gaudaus gatviu pavadinimuose. smile.gif o kada kazkas tokio bus Kaune?
Atsakyti